:D Boldogság

Csokoládé

Csokoládé

A csokoládé története

Az első kakaóültetvényeket Közép- és Dél-Amerika forró dzsungeleiben gondozhatta emberi kéz az azték és maja civilizációk fénykorában.

A dél-amerikai bennszülöttek viszont mámorító hatású italokat készítettek.
A kakaóitalt főként ünnepeiken és szertartásaik alkalmával itták. Varázslatos, gyógyítóhatást tulajdonítottak neki. Tovább »

ÉN, ÉN, ÉN! :)

Az idők során azzal kellett szembesülnöm, hogy a Titok oldal, az eltérő véleményeket nem tolerálja. A vonzás törvényét helytelenül, vagy éppen szándékosan félreértelmezi. Az olyan írásokat, amelyek nem egyeznek az adminisztrátor (ok) véleményével, egyszerűen törli. Pedig a vonzás törvénye világosan kimondja, hogy minden, ami az életedben történt te vonzottál be magadnak. Tovább »

Egyre jobban..... :)

Az utóbbi időben újra elkezdtem az Univerzumtól tudatosan rendelni és azt vettem észre, hogy egyre több dolog megvalósul a kívánságaimból :)
Az egyik ilyen az volt, hogy szeretném megtanulni a cashflow játékot és minél több embernek segíteni abban, hogy jobban élhessen. Tovább »

Boldogság...:D megtartani?

Kedves mindenki

Nem is tudom miért írok csak szeretném leírni mi van velem és mit érzek...
A vonzás törvénye működik nálam:D Sok sok csalódás és fájdalom után van egy csodálatos barátom:D akivel nagyon boldog vagyok,annyira h néha félek h mi lesz ha vége lesz,de próbálom tartani magam h most jó fókuszáljak a pillanatra és bármi lesz is úgy lesz ahogy nekem a legjobb...:D:D:D Tovább »