értem

Kiengedni, kimondani, elengedni!

Nem tudom miről is akarok írni, de írnom kell. Ennyit érzek. Legutóbb még panaszkodtam, hogy eltünt az életemből az a bizonyos valaki, a lelki társ, akivel azt hittem folytatni fogom az életem, biztos voltam benne. Jayme sokat segített a nehéz időszakban (köszi!!!!), felvilágosított, hogy kétféle lelki társ létezik, egyikük segít a fejlődésben, a másik velünk marad az úton. Én nagyon bíztam benne, hogy Ő a második kategória, de kiderült ez nem így van. Az első nagy sokk elmúlt, feloszlott a "lila köd", kitisztult a fejem. Tisztán látom mi miért történt. Már nem bánom. Még gondolok rá, beismerem, de másképp. Sokat fejlődtem általa. Tovább »

Amit töröltem, most megértettem

Töröltem, Amit írtam, s most végre megértettem, hogy miért is történt velem az ami! Csodálatos dolgot tanultam meg. Említettem már, hogy képes vagyok arra, hogy leüljek magammal szemben és megbeszéljem a dolgokat velem. Ez a képességem mindig segített, mint ahogy most is. Párom olyat tett már második alkalommal egymás után két hétvégén, amely sokak számára a kapcsolat végét jelentette volna. Tovább »

Már kezdem érteni!

értemMilyen is volt a kezdet? Talán mint oly sokunknál nálam is a titok című könyv (film) volt az első kapcsolat az Univerzummal. Bár már pici korom óta tudtam, hagy valahogy más vagyok, valamiben több vagyok sok társamnál, sőt testvéremnél és szüleimnél is. Aztán persze el lett nyomva minden. Elnyomták(tam) az előző életemből áthozott tudást, emlékeket, érzéseket. Pedig tudom, hogy ezek megvoltak, mert még most is emlékszem dolgokra, melyek gyermekként elképzelhetetlenek voltak, de én mégis ezek miatt bánkódtam. Tovább »

Címkék: