ferrári

Teljesítsd be küldetésed a szerzetessel, aki eladta a Ferrariját

Robin Sharma, a Sharma Leadership International vezérigazgatója, 15 éve a világ legkiemelkedőbb tanácsadóinak egyike a szervezeti és személyes életvezetés terén. Olyan cégek és szervezetek kérték fel, mint a Microsoft, a Nike, a FedEx, a NASA,az IBM, a Fiatal Elnökök Szervezete.
Könyvei több, mint 40 országban jelentek meg. A szerző eddig itthon megjelent könyvei: A szerzetes, aki eladta a Ferrariját, A rang nélküli vezető, A siker kézikönyve, Ki fog majd érted sírni? Tovább »

Ferrári, egyben, magyarul :-)

ferrariNo, szóval hála Ritocska nagyszerű közreműködésének, immár magyarul is olvasható Jamie Smart írása. A fordításokból a frappánsabb Ritocskának köszönhető, az okosságok Jamietől jönnek, én meg itten vigyorgok mit tejbetök! Szép az élet! :-D Olvassátok haszonnal! Oszt találkozzunk valami versenypályán, ahol megküldjük a a verdákat keményen!

Jamie Smart: Ha a Titok olyan nagyszerű, akkor hol a Ferrarim? Tovább »

Ferrári- már nem csak angolul tudóknak :-)

Ha olyan nagyszerű a Titok, akkor hol a ferrárim?-teszi fel a kérdést Jamie Smart hipnotizőr, nlp guru és önfejlesztő harcos. Írt is egy rövid könyvecskét és indított egy blogot az ügyben. Nem ígérem a fordítást biztosra, de lehet, hogy megteszem valamikor. Egyenlőre tehát angolul értőknek: