ikerlélek

tukrom turkom, mond meg nekem, ki a legszebb a videken. En, mert Te vagy en :)

a kimondott szonak, vegiggondolt gondoltanak, leirt betunek igenis van ereje. talan nem tudom meg elmondani neked, amit a felszinre hoztal, de ha leirom, talan az egiek eljuttatjak hozzad, addig amig beszelni is tudunk majd rola.

kiirom magambol azt, amit erzek. maskepp ezt tulelni nem lehet :)

Dátumok vagy energiák – dacolni a szerelemmel?

Közeledik a Valentin-nap és egyre inkább azon gondolkozom vajon mi a valóság ezzel a nappal kapcsolatban? Fontos, hogy dátumokat tűzzünk ki szeretetnek-szerelemnek? Vagy elég lenne figyelemmel ébredni minden reggel? Rossz az, ha van egy dátum az ilyesfajta érzések ünneplésének? Vagy éppenséggel jó? Tovább »

Bevonzottam az Ikerlelkemet.

Kedves Gabika.

Én is leírom a történetemet l!!!
Hasonlóakat éltem meg én is :))))Mint az előttem szólók,Ahogy elkezdtem a blokkoldásokat,éreztem a tisztult energiákat körülöttem és felgyorsultak az események az életembe. megváltozni körülöttem is megváltoztak a dolgok,ahogy mondtad. Amióta járok hozzád sok minden megváltozott.
Én érzem magam körül az energiákat, és tudtam annyit hogy 20 éves házasság után ,nem ez mellett a férfi mellet kellene élnem. Elmentem hozzád,a blokkoldásokra,és az ikerlélek bevonzásra. Tovább »

Címkék:

Ikerlelked bevonzása

Mine4n emberben amíg meg nem találja meg van az a bizonyos érzés hogy megtalálja a másik felét.Örökké ez hajtja a lelkét.Életeken át lelki szemeinkben ott van a képe magunkban hordjuk őt,és ezért kerressük. Azonkívül mindig újra átéljük azt is, hogy a vágyakozásunk nem csillapodhat egy másik partnerkapcsolatban, legyen mégoly harmonikus is az a kapcsolat. Tovább »