kiegyensúlyozottság harmónia pozitív gondolkodás

Bíró Ica a pozitív gondolkodásról

Bíró Ica:

Bőségről beszéljünk, és akkor bőség érkezik… „Az emberek most arról beszélnek, hogy hiányérzetük van, és ha mindenki erről beszél, akkor az valóban ezt eredményezi. Ezoterikusok azt mondják, hogy kérdés adatik, és bevonzod azt, amire ráfókuszálsz. Egyébként a félelem nagy energia – félelem attól, hogy nem lesz, hogy elveszítjük... Bőségről beszéljünk, és akkor bőség érkezik. Ha egy gyermeknek egész kiskorától azt szajkózzák, hogy nehezen keresem a pénzt, akkor majd ő is nehezen fogja megkeresni, mert ezek a gondolatok itatják testét-lelkét. Tovább »

Dr.Gőgh Edit technikák a pozitív gondolkodásról

A gondolat nem más, mint energia !!

Ez lehet POZITIV és lehet NEGATIV !!

Pozitív gondolkodás : arra gondolunk, arról beszélünk, amit akarunk, nem pedig arról, amit nem.

Negatív gondolkodás : olyan dolgokról beszélünk, amit nem akarunk, vagy nem vágyunk.

Ha van pozitív és negatív gondolkodás, akkor van pozitív és negatív ember ??

Igen ! Tovább »

a titok

sziasztok mindenkinek nagyon örülök hogy erre az oldalra rá találtam én is láttam a titok cimü filmet nagyon megtetszett és ha idöm engedi akkor többször megszokom nézni .mert hiszek benne és ha tudok akkor naponta meditálok is szándékaim hogy amit akarok azt elérjem .agondolatok megvalosulnak dolgokká.mindenkinek szép estét és boldogságot kivánok üdv gyöngyi

Boldognak lenni nehéz?

Hosszasan taglalhatnám mi a boldogság valójában,de most itt leginkább a kiegyensúlyozottságot és harmóniát értem ez alatt.
Gyakran akarunk dolgokat erősen,amiket képtelenek vagyunk elérni és ebben teljesen beletörünk,pedig a megoldás sokkal egyszerűbb.
Például nem kell görcsösen akarni! Tovább »