kvantum

Vadim Zeland: Válaszd ki magad a sorsodat! 1 – 2.A transz – szörf elmélet és a variációmodellek. Első rész

Mint minden ember, bizonyára Ön is boldogságra vágyik és jólétben akar élni, lehetőleg stressz, betegség és sorscsapások nélkül. De sajnos, úgy tűnik, mintha az életnek más tervei lennének velünk, hiszen úgy sodor bennünket, mint a megáradt folyó egy papírhajót. A boldogság keresése közben bizonyára Ön is elindult már több jól ismert ösvényen, de vajon mit tudott elérni a hagyományos világnézet keretei között? Tovább »

A 12-es sorsfordító-ebbe ugorj fejest ,és mikor feljössz a felszínre a medence mélyéről levegőért,már más világ vár rád

1. A világegyetemben egyetlen állandó dolog van: a változás. (Duálisan: változás - egyensúly duál pár). A változás Isten szándékát valósítja meg. Az Isteni szellem a változást törvények közbeiktatásával végzi. Az élet 7 törvénye alkotják azt a szabályzó kört, melyeket az egyensúlytörvény felügyel. Az élet 7 törvénye: A tiszta lehetségesség törvénye; Az Adás törvénye; Az Ok és okozat törvénye; A Legkisebb erőfeszítés törvénye; A Szándék és vágy törvénye; Az Elkülönülés törvénye; Az Élet céljának törvénye. A törvények nem tudása nem mentesít a következmények alól! Tovább »

Kvantum teremtés egyenlő? transz-szörf módszer? .Válaszd meg a sorsodat!

Mint minden ember, bizonyára ön is boldogságra vágyik és jólétben akar élni – lehetőleg stressz, betegségek és sorscsapások nélkül. Sajnos, úgy tűnik, mintha az életnek más tervei lennének velünk, hiszen úgy sodor bennünket, mint a megáradt folyó a papírhajót.

A boldogság keresése közben bizonyára ön is elindult már több jól ismert ösvényen, de vajon mit tudott elérni a hagyományos világnézet keretei között? Tovább »

Kvantum Mindenki hat MINDENRE

„A SZAVAK NEM EGYENLŐEK A TÉR IDŐ ESEMÉNYEKKEL VAGY DOLGOKKAL AMIT JELENTENEK MÉGIS AZ EMBEREK ÚGY VISELKEDNEK A SZAVAK KÖZÖTTI VÁLASZTÁSKOR MINTHA VALÓS DOLGOK ÉS ESEMÉNYEK KÖZÖTT DÖNTENÉNEK A LÉTEZŐ VILÁGBAN.”

VÍDEÓ

Tovább »

Kvantumgyógyítás a teremtés, vagyis a titok a vonzás törvényéhez I.

QUANTUM: mennyiség

Az esetek bizonyítják, hogy az elme képes elég mélyre hatolni ahhoz, hogy a testet meghatározó alapvető mintákat is megváltoztatás úgymond képes a hibákat is elhárítani a tervrajzról és elpusztítani bármilyen, a vázlatot eltorzító betegséget.

Az ősi indiai orvosok egyben bölcsek is voltak, és azt az alapvető hitet vallották, hogy a test tudatosságból áll. Tovább »

Kvantummágus képző

Nyáron sikerült végre eljutni Richard Bartlett Mátrix tanfolyamára- Frankfurtba.

A mátrixszal egy ideje már játszogattam, a könyv, illetve néhány videó és hanganyag alapján. Illetve még Amerikában találkoztam valakivel, aki sok dolgot elmagyarázott.

Miután néhány csodát már megtapasztaltam előtte, hatalmas várakozás volt bennem, hogy mit tapasztalhatunk. Nos elképesztő dolgokat láttunk és hallottunk! Tovább »