látásmód

3 dimenziós látásmódok: rengeteg van.

Azt tudom mondani a para jelenségeket mi hozzuk létre, erre a gondolatra akkor jöttem rá amikor Michael Talbot - Holografikus Univerzum című videóját néztem, hisz minden esemény amit tapasztalunk nekünk szól miként tudunk ébredni az eseményekre merünk e gondolkozni a miérteken és azon hogyan tudjuk minden napjaink részévé tenni az eseményeket (mesterem szavai szerint fokozatosan be kell hoznunk él Tovább »

Szemüveg...

Valahol mindenki visel szemüveget. Vagy azért mert valóban gond van a szemével például rövid- ill. távollátás vagy csupán a nap sugarai elől védi a szemét. Bár jelen esetben arra gondolok, hogy mindannyian viseljük (a szemüveget), hisz mind másképp látjuk a körülöttünk lévő valóságot, a jelent, a jövőt, a múltat.

Mert hát emberek vagyunk, mindenki másképp érzékel, mást tekint fontosnak, mást emel ki a körülötte lévő világból. Tovább »

Pacsmagok

guernicaApa és fia egy festmény, a Guernica előtt állt.
A kép rémületbe ejtette a srácot, aki előbb csak elfehéredett, utóbb csendesen sírva fakadt.
Az apa látta a történteket, de meg se moccant - háta mögött fejcsóválva súgtak össze az öregasszonyok. Nem sok idő kellett,hogy egyikük fogadatlan prókátorrá váljon: a nő nagymamás gügyögéssel, csokoládéval a kezében indult megvigasztalni a gyermeket, de az erő, mi a férfi tekintetéből vágódott felé, úgy sodorta el, mint száraz levelet a viharos őszi szél. Tovább »