megrendelés

Aranyosi Ervin: Megsúgott titkaim c. verseskötetem megjelent

Oly sokszor üzentem, versbe szedve, szépen.
- El is olvashatod, már ezen a héten.
Új verseskötetem napvilágot láthat,
"MEGSÚGOTT TITKAIM" ott lehetnek nálad.
Verseim díszíti 69 képem,
mit magam festettem, a számítógépen.
Valóra válik hát, dédelgetett álmom,
s ki előre utal, annak dedikálom.

Kedves Olvasóm!
Örömmel adom tudtodra, végre megjelent régóta várt első verseskötetem. Tovább »

Miért nem kapom? - 2. rész

miért nemMostanában sokat foglalkozok a kívánságokkal. A megrendeléssel és a rendelési hibákkal. Nemrég írtam is ezzel kapcsolatban, arról, hogy hogyan is kívánjunk jól, ami után kaptam pár levelet további kérdésekkel. Ezért most gondoltam megosztom további tapasztalataimat és gondolataimat a témával kapcsolatban, ne legyenek félreértések és ne alakuljanak ki felesleges félelmek.

Saját édesanyám ejtette el néhányszor azt a kijelentést „már gondolni sem merek semmire, mert úgyis rosszul kívánok”. Én pedig rájöttem, ha Tovább »

Akarom, akarom! Miért nem kapom?

teremtésSzedte, vette, TEREMTETTE! De leginkább csak elteremtette az esetek nagy többségében. Nagyon sok embernél látom, hogy gyönyörűen megteremti, amit kért és mégis elszántan csapkodja az asztalt, hogy nem kapta meg és mikor már és miért... Én is szoktam.

De rossz hírem van mindannyiunknak. MINDIG megkapja mindenki, amit kér. Ja, hogy rosszul tetszett kérni? Látjátok ezért egyszerűbb az internetről rendelni. Ott többször is visszakérdeznek. Tuti ezt kérted? Node, az életben? Kéred, kapod. Nincs háromszori rákérdezés mielőtt feladod a rendelést, nincs visszaigazoló email. Tovább »