mesterkód

Bőségmeditáció holnap a Sziddhártában!

MESTERKÓD bőségmeditációSziasztok! Egy ingyenes programot szeretnék a figyelmetekbe ajánlani, aki tud, jöjjön el holnap azaz SZERDÁN, a Sziddhárta Spirituális Központba, ami a Kodály Köröndnél van (Andrássy u. 98). A MESTERKÓD kurzus ünnepélyes oklevél átadása kapcsán egy bőség meditációt tartunk, ahol szeretettel várunk minden érdeklődőt! 18 órakor kezdődik és kb. 19:30-ig tart. A meditáció célja, hogy minél több bőséget tudj bevonzani az életedbe. Vigyázat, csak akkor gyere, ha tényleg komolyan gondolod hogy bőséget akarsz az életedben!! Ha a panaszkodást jobban szereted, inkább maradj otthon. Érkezz Tovább »

Szerda este belekukkanthatsz a MESTERKÓD titkába!

MESTERKÓDBiztos hallottál már a MESTERKÓD kurzusról, és kíváncsi vagy rá, hogy mit is ad ez a két és fél nap. Most ingyen bepillanthatsz a kulisszák mögé!

Sok szeretettel várunk mindenkit a MESTERKÓD záró napján, mely egyben nyílt nap is. Betekinthettek abba, hogyan zajlik a kurzus, és meghallgathatjátok a résztvevők élménybeszámolóit. Ha tudni szeretnéd, milyen a MESTERKÓD, feltétlenül gyere el, mert itt kiderül, hogy mit adna Neked ez a két és fél nap. Ne feledd, a kód, mely az életedet irányítja, és az eredményeidért felelős, Neked is ott van a tudatalattidban. Tovább »

A tudatalattidban rejlik az igazi titok: A MESTERKÓD

MESTERKÓD"Én Én vagyok, és Te Te vagy.
Én nem azért vagyok a világon, hogy teljesítsem az elvárásaidat,
Te nem azért vagy ezen a világon, hogy teljesítsd az én elvárásaimat,
Amennyiben együtt tudunk működni az remek, amennyiben nem, az is rendben van." (F. Perls) Tovább »