nyeremények

Az én "titkom"

23 évesen életem egyik legnagyobb és legmerészebb döntése előtt álltam: au pair-nek jelentkezni vagy sem egy idegen országba, egy idegen családhoz, nyelvtudás nélkül, távol az otthonomtól, családomtól. Döntésemet nehezítette, hogy városomban éppen meghirdettek egy rajzfilmrajzoló tanfolyamot és ezzel együtt munkát is a stúdióban, amire igazán vágytam. Tovább »

Mindenkinek van sikertörténete!

Biztos vagyok benne, hogy nem él olyan ember a Földön, akinek még soha semmi sem sikerült. Mindenkinek van olyan története, mely arról szólt hogyan sikerült elérni, megszerezni, megcsinálni valamit. A Titok épp azt tanítja, hogy legyünk hálásak, hiszen ezzel teremthetünk még több jót. Ha korábban elért eredményeinket újra átéljük, tudatosítjuk magunkban, az egy nagyon jó önbizalom erősítő gyakorlat is.

Te miért vagy hálás? Milyen sikert értél el? Meséld el a történetet nekünk is, mert egymás történetei még több inspirációt, lelkesedést adhatnak. Ráadásul a most egy pályázatot hirdet, ahol a leginspirálóbb történeteket értékes ajándékokkal díjazzuk! Tovább »