pálmalevél

M. Blavatzky:Dzyan könyve

Egy olyan verzió,amely pálmaleveleken maradt ránk.
ELŐSZÓ Tovább »

Pálmalevél átverés.

Mivel olvastam itt is és máshol is ezzel a pálmalevél históriával elég szép elfogult és lilaködös beszámolókat, beteszek ide egy leleplező információt ezzel a hiszékeny embereket átverő indiai pálmalevél dologról.

Okuljatok.

Ui.: Már régen tudom, hogy nagy az isten állatkertje, de hogy ennyire.... szánalmas :)

'Hihetetlen, hogy jobban ismernek, mint én magam...'

'Először is szeretném megköszönni az itthoni és az indiai kollégáknak is ezt a fantasztikus élményt, mellyel megörvendeztettek.
Úgy vélem, több kérdésemre kaptam választ, mint reméltem. Szinte mindennel kapcsolatban megnyugtató és bíztató választ kaptam, és az elkövetkezendő életem munkájára utalást, útmutatást. Tovább »

'nincs annál nagyobb gazdagság, mint amikor szembe találkozol igazi Önmagaddal'

' sok minden történt, amit utólag, visszatekintve megértettem..'

'Relaítve hamar meglett a pálmalevelem, éreztem mindig, hogy nekem biztos, hogy van. Valóban így is lett. Felolvasásra egy időpontot kaptam, éppen a kisfiam születésnapjára. Számomra ez is megerősítés volt, hogy igen jó úton járok. Tovább »

'Boldog vagyok, hogy rendeződik az élete és néhány év múlva nagymama lehetek.'

'Már több mint egy hónap telt el a beazonosítás és a felolvasás között. Nagyon izgultam, hogy miért kell ennyit várni, de megnyugtattak, hogy ennek oka van. Végre elérkezett a nagy nap és teljes nyugalommal vártam a felolvasást. Tovább »

Elképesztő ősi iratok ma élő emberekről

„Voltam Indiában és a saját szememmel láttam azokat az írásokkal telekarcolt ősrégi pálmaleveleket, amelyekről felolvasták a múltam és a jövőmet.” Ezekkel a szavakkal kezdte elbeszélését Bartholomaus Schmitt müncheni üzletember, akinek a törtéről már könyvet is írtak. Tovább »