pálmalevelek

'Életem legcsodálatosabb napja volt a mai nap, amikor is megkaptam azt amire 37 évet vártam..'

'Életem legcsodálatosabb napja volt a mai nap, amikor is megkaptam azt amire 37 évet vártam. Innentől már van végre értelme az életemnek. Még mindig nem hiszem el, hogy ez velem történt. Annyira boldog vagyok. Köszönöm szépen mindenkinek, aki részt vesz ebben a nagyszerű munkában, amely emberi életeknek segít értelmet adni. Tovább »

Címkék:

'Hihetetlen, hogy jobban ismernek, mint én magam...'

'Először is szeretném megköszönni az itthoni és az indiai kollégáknak is ezt a fantasztikus élményt, mellyel megörvendeztettek.
Úgy vélem, több kérdésemre kaptam választ, mint reméltem. Szinte mindennel kapcsolatban megnyugtató és bíztató választ kaptam, és az elkövetkezendő életem munkájára utalást, útmutatást. Tovább »

'nincs annál nagyobb gazdagság, mint amikor szembe találkozol igazi Önmagaddal'

' sok minden történt, amit utólag, visszatekintve megértettem..'

'Relaítve hamar meglett a pálmalevelem, éreztem mindig, hogy nekem biztos, hogy van. Valóban így is lett. Felolvasásra egy időpontot kaptam, éppen a kisfiam születésnapjára. Számomra ez is megerősítés volt, hogy igen jó úton járok. Tovább »

'Boldog vagyok, hogy rendeződik az élete és néhány év múlva nagymama lehetek.'

'Már több mint egy hónap telt el a beazonosítás és a felolvasás között. Nagyon izgultam, hogy miért kell ennyit várni, de megnyugtattak, hogy ennek oka van. Végre elérkezett a nagy nap és teljes nyugalommal vártam a felolvasást. Tovább »

Elképesztő ősi iratok ma élő emberekről

„Voltam Indiában és a saját szememmel láttam azokat az írásokkal telekarcolt ősrégi pálmaleveleket, amelyekről felolvasták a múltam és a jövőmet.” Ezekkel a szavakkal kezdte elbeszélését Bartholomaus Schmitt müncheni üzletember, akinek a törtéről már könyvet is írtak. Tovább »

Zsófi szkepticizmussal jött el a pálmalevél felolvasására, aztán csak annyit tudott mondani, hogy az "Indiaiak megmondták"..

Sziasztok,

Én benne voltam az első 50 emberbe akinek felolvasták itthon, tehát már relatív régóta megvan az én levelem. Azóta ugye, sok víz lefolyt már a Dunán.
Én a felolvasás alatt és után is erős szkepticizmussa l kezeltem az ott hallottakat. Tovább »