partnerkapcsolat

Partnerkapcsolat 5.

partnerkapcsolatMiért írtam le a tantra hozzáállását? Azért, mert ezek ösztönösen bennünk vannak! Ha nagyon férfias férfire vágyik egy nő, vagy nagyon nőies nőre a férfi, akkor jobb ha tisztában vagyunk azzal, hogy nem csak a követel, de a tartozik oldal is létezik. A te polaritásod mértékén múlik, hogy kit tudsz bevonzani! Ez úgy működik, mint a mágneses, vagy elektromos polaritás. Ha nagy energiát akarsz kihozni belőle, akkor nagy szélsőséget kell vállalni. Lehetünk kiegyensúlyozottak, de kis feszültséggel könnyen punnyad a kapcsolat.
Néha apró dolgokat is megtehetünk azért, hogy ez létrejöjjön. Én például Tovább »

Partnerkapcsolat 4.

párkapcsolatHölgyeim, itt az idő! Ha eddig felvillanyozódtatok, hogy mit kéne tudni egy harmadik szintű férfinek, és felmerült a kérdés, hogy hol találtok ilyent, akkor itt a válasz: ott ahol ti a harmadik szintre léptek. És az legalább annyira nem könnyű, mint a férfiaknak.

Egy kérdés előre, majd a végén írok rá egy megfejtést: Mit tudsz adni a párodnak, amiért érdemes veled élnie egy életet? Nem lehet olyan, amit az anyjától, kutyájától, barátaitól megkaphat, vagy amit pénzért megvehet!

A ti kihívásotok az, hogy ismét megnyílva merjetek ragyogni, és engedni, hogy elragadjanak. Tovább »

Partnerkapcsolat 3.

secretItt az ideje a harmadik szint kifejtésének, bár most csak a férfi oldal fér bele, a nőit holnap!

Szavakkal leírni egyszerű, de megvalósítani nem feltétlenül az. Ahogy már említettem az előző írásokban: az első szint arról szól, hogy a másiktól akarom, azt, ami boldoggá tenne: a szabadságom másoktól függ, a szeretetet a másiktól kapom. A második arról szól, hogy magamnak adom: szabadságot a felelősség kikerülésével, szeretetet az önszeretettel érem el. A harmadik szinten már nincs szükségem, én adok! Tovább »

Partnerkapcsolat 2.

párkapcsolatTehát itt a folytatás, nehogy csak a totál egoista szint kerüljön terítékre, hanem a mérsékelten egoista is! :-)

A második szinten már nem egymástól várjuk egyértelműen azt, amit eddig hiányoltunk, hanem magunknak adjuk.

A nők léptek előbb erre a szintre, megelégelvén az elnyomatást, a másodrendű szerepet. Férfias céltudatosságot vettek fel, és kezükbe vették saját életük irányítását. Ebben hatalmas pozitívum van, de még nem járja végig az utat! Tovább »