rettegés

Félelem 2

A múltkori okfejtésem a félelemről piskóta ehhez képest. Az csak a felszín harmatgyenge karcolgatása volt.
Ma igen rosszul indult a nap. Nem tudom mit álmodhattam vagy, hogy álmodtam-e egyáltalán, de amikor felébredtem az ébresztő óra első csörgésére rettenetes félelemérzés lüktetett bennem. Most nem társult mellé semmilyen álombéli történet, de még ébrenléti gondolat sem… Semmi, csak maga a félelem volt. Rettentően mély félelem. Rettegés. Tovább »

Beszélgetés a félelemről

Halihó! Itt egy újabb szösszenet tőlem. Egy rövid kis írás a félelemről és annak az oldási lehetőségeiről. Vagyis az inkább kommentben :)

Csend volt. Zsófi a terapeuta rendelőjében azon gondolkodott, hogy vajon hogyan fog zajlani egy ilyen terápiás beszélgetés. Kinyílt az ajtó és a terapeuta behívta őt:
- Üdvözlöm, foglaljon helyet! Hogyan szólíthatom? Tovább »

"Tegnap rúgtak seggbe, máma jut eszembe!"

Annyira fáj a múltam. Velem miért történnek meg ezek a dolgok? Nagyoooon nagyon rossz volt. Olyan boldog lehetnék, ha nem történnének meg ezek velem. Hogy tudnám megkímélni magam ettől? Félelem és rettegés fog el már a gondolata is. Nem akarok tovább rettegni, félni. Olyan életet akarok, mint amit egy normális ember él. Nem kell több fájdalom. Boldog, szabad életet akarok!!! Tovább »