rózsakvarc

Ásványi kövek

Az ásványok gyógyító ereje nem éppen 21. századi felfedezés. Szerte a világon évezredek óta hisznek a különböző ásványok gyógyító erejében, és rendszeresen alkalmazzák azokat az alternatív orvoslásban. Horoszkópod által meghatározott szerencsekövedtől borítékolhatóan csak pozitív hatásokat várhatsz. Választhatsz magadnak köveket megérzés alapján is, ráérezve annak a kőnek a vonzására, amelyiknek a hatására éppen a legnagyobb szükséged van. Következzen 7 ásvány, amire biztosan számíthatsz, ha gond van. Tovább »

Kristályok és Angyalok

Az elementálokon és állatokon kívül, a természet a kristályok birodalmát is rendelkezésünkre bocsátja gyógyító erőként. Ide tartoznak az olyan kristályok, amelyek képesek megnövelni az angyali energiákat, mint ahogy az órákban a rádiókban alkalmazott kristályok az energia más formáit erősítik ki.

Tapasztalataim szerint a kristályok nagyszerűen alkalmazhatók az Angyalokkal való kommunikációban. Mint a hangszórók, felerősítik a kommunikációs jeleket és a gyógyító energiákat, amit az Angyalok küldenek nekünk. Sok kristály olyan minőségeket hordoz, ami különösen összehangolódik az angyali világokkal. Tovább »