spirituális módszerek

Úszva az ár ellen - ellenállástan spirituális elméknek

Emlékszel, hogyan ismerted meg a mostani legjobb barátodat? Esetleg mi volt megismerkedésetek története jelenlegi szerelmeddel? Szeretetnek indult? Egy fenét! Idegesített benne valami nagyon, de nagyon, aztán annyira idegesített, hogy folyton rá gondoltál, míg nem rájöttetek, hogy jó együtt.

Igaz ez nagyon mély barátságokra ugyanúgy mint végzetes szerelmekre. Emlékszem amikor én megláttam őt, pillanatra elállt a lélegzetem, de aztán amit mondott attól kirázott a hideg és nyomban el is küldtem volna a büdös francba, ha nem vagyok úriember. De ő már akkor is hallotta gondolataimat, így hát el is ment a dolgára szépen. Tovább »

Hamis módszerek és terapeutai hitelesség

Réges régen egy messzi-messzi galaxisban élt egy nem definiálható valami, akiben "fellobbant a vágy", hogy megismerje önmagát. Világokat álmodott meg, bele élőlényeket és ezekbe az élőlényekbe belehelyezte egy darabját a teremtmény legmélyebb részébe. Az idők folyamán csinosítgatta a teremtményeit majd végül kialakult az "ember". Szabad akaratot adott az embernek, miszerint a saját "feje után megy" (egó) vagy alárendeli magát az Isteni akaratnak és engedi magán keresztül "kiáramolni" Istent a világba. Tovább »