szektor

Itt van, ott meg nincs...

Ma megint megtörtént az a tipikus eset, amikor az egyik szektorban még van az adott program, a következőben meg már nincs. Az egyik szektorban még azt mondta, a másikban meg nem is emlékszik rá. (Ez azért tud idegesítő lenni, a transz-szörf minden pozitívuma mellett. Lehet, hogy sose szokom meg...) Tovább »

Válasz Napsüti kedves érdeklődésére

Hát, sajnos vagy nem, pontosan tudom, hogy még nem vagyok a célvilágomban, és pontosan fogom tudni, mikor ott leszek :) De ez egy nagyon fontos kérdés különben, például az NLP használja is rendesen. Mert minimum tudni kell pontosan hova tart az ember, nem igaz? Még a vasútállomáson is folyton ezzel jönnek a jegypénztárnál.
Viszont haladok, ez épp az elmúlt napokban nagyon látszik :) Tovább »

Fura egy szektor.

Olyan szektorban vagyok, amit jó lesz hamarosan itthagyni. Fú, minden felbolydult és összezavarodott. Nem is tudom megcsinálni, hogy kívül maradjak. Van néha ilyen, nem tudok mást tenni, mint hogy elengedem magam, és hagyom, hogy rossz legyen. Megy néhány napja, tegnap sűrűsödött be, és csak ma este kezdtem el meglátni, hogy még jó is származhat belőle. Eddig ezt nem láttam. Tovább »