Sztori

Mindenkinek van sikertörténete!

Biztos vagyok benne, hogy nem él olyan ember a Földön, akinek még soha semmi sem sikerült. Mindenkinek van olyan története, mely arról szólt hogyan sikerült elérni, megszerezni, megcsinálni valamit. A Titok épp azt tanítja, hogy legyünk hálásak, hiszen ezzel teremthetünk még több jót. Ha korábban elért eredményeinket újra átéljük, tudatosítjuk magunkban, az egy nagyon jó önbizalom erősítő gyakorlat is.

Te miért vagy hálás? Milyen sikert értél el? Meséld el a történetet nekünk is, mert egymás történetei még több inspirációt, lelkesedést adhatnak. Ráadásul a most egy pályázatot hirdet, ahol a leginspirálóbb történeteket értékes ajándékokkal díjazzuk! Tovább »

Van sikersztorid?

Mi volt az utolsó nagy sikerélményed? Milyen érzés volt átélni? Hogyan ünnepelted meg?

A thesecret.hu pályázatot hirdet, több százezer Ft értékű nyereményeket lehet megnyerni, legalább tizenöt történetet díjazunk. A beküldött sikersztorikra a látogatók szavazhatnak. Írd meg a történeted te is, és kerülj be a 2011-es sikerek évkönyvébe!

Kíváncsi vagy a részletekre? Olvass tovább, vagy nézd meg a főmenüben a nyereményjátékot. Tovább »

Filmötletek

Sokszor éreztem azt,még a legbugyutább holly wood-i filmek megnézésekor is,hogy azért csak volt benne egy jó mondat,amiért érdemes volt megnézni.Szerencsésebb esetben persze az egész film úgy volt jó,ahogy volt. Tovább »

Az én Titkom

Az én Titkom
Elszeretném mesélni, hogyan került hozzám a Könyv.
Nos, Édesanyámnak a Barátnője adta ajándékba. Anya lassan olvas, de ideje sincs nagyon sok a saját bevallása szerint. Pedig, ha kérne! :)
Vártam nagyon, hogy kiolvassa a Titkot. Mindennap kezembe vettem, de nem olvastam bele. Teljes egészében akartam, hogy nekem adja Magát. Mint a filmekben valamelyik randi után… :) Tovább »