tantra

Vad éjszakák - részlet

vad éjszakák- Ez a hely - intett Mykonos körbe a világra - nem egy fizikai valóság. Ez egy látomás, egy érzékbirodalom. Minden, amit itt látsz, minden tapasztalásod a szobában játszódik.

A szemembe nézett. Végtelennek tűntek a szemei. Amikor körbenézett ismét a konyhában, mindent egy színes látomásnak érzékeltem a térben. Tovább »

Akik "vadak", mindig megérkeznek...

vadak, kalandItt tartok az olvasásban és ez a rész megfogott.

"Az emberek házai sokkal inkább hasonlítanak koporsókra. Túlságosan sokat foglalkoznak a biztonsággal, de a túlzott biztonság megöl, mert az élet nem lehet biztonságos. Ez így van, és senki nem tehet ez ellen semmit, senki nem teheti az életet biztonságossá. Minden biztonság hamis, minden biztonság csak vélt biztonság. Ma szerelmes beléd egy nő, de holnap… ki tudja? Hogyan védhetnéd meg magad a holnaptól? Elmehetsz a helyi házasságkötő terembe és feleségül veheted, akár törvényes kötelék is lehet közöttetek, hogy holnap is a feleséged legyen… A törvényes kötelék miatt talán holnapra is az marad, de a szerelem eltűnhet. Tovább »

Partnerkapcsolat 2.

párkapcsolatTehát itt a folytatás, nehogy csak a totál egoista szint kerüljön terítékre, hanem a mérsékelten egoista is! :-)

A második szinten már nem egymástól várjuk egyértelműen azt, amit eddig hiányoltunk, hanem magunknak adjuk.

A nők léptek előbb erre a szintre, megelégelvén az elnyomatást, a másodrendű szerepet. Férfias céltudatosságot vettek fel, és kezükbe vették saját életük irányítását. Ebben hatalmas pozitívum van, de még nem járja végig az utat! Tovább »