Tértisztítás

Pénzt hozó Újhold

Az újhold megújító energiái, mindig segítségedre lehetnek, vágyaid megvalósításában.
Ebben az időszakban a legjobb amit tehetsz, hogy az Újhold nyújtotta lehetőségeket saját céljaid elérésére felhasználod, miközben kilépsz az elakadt élethelyzetekből.

Újhold idején: Tovább »

Jólét vonzó energiák Tértisztítással

"Legyen tiszta, örömteli és jólét vonzó a hely ahol élsz! Mert az téged táplál, támogat, és ezáltal segíti életed."
B.Nagy Magdolna

A Jólét vonzó Tértisztítással, nem csak az otthonod energiáját, hanem a tested energia rendszerét is jobbá tudod tenni.
Tovább »

Tértisztítás és védelem -Otthon, autó, munkahely

A hármas rács
Tértisztítás és védelem
Otthon, autó, munkahely

Az a legfontosabb, hogy tartózkodási teredet energetikailag tisztán tartsd. Ez azzal függ össze, hogy ezen a bolygón mindenki részt vesz a transzmutációban, és csökkenti sűrűségét. Minimum 800 méteres körzetben hatnak rád az energiák. A hármas rács eljárás hihetetlenül sokoldalú módszer, amellyel energetikailag megtisztíthatod és stabilizálhatod életteredet otthonodban, munkahelyeden, de akár autóvezetés közben is. Ez a „kérjetek, és adatik” elve alapján működik. Ha kérsz valamit, akkor nagyon fontos, hogy a lehető legpontosabban határozd meg.
Ehhez a technikához bizonyos szellemcsoportokra van szükség, akik különleges funkciókat látnak el. Mihály arkangyal seregei különösen jól tudják vezetni és fenntartani az energiákat egy meg-lévő struktúrában. A pusztító erő* angyalai ezzel szemben olyanok, mint egy kozmikus szénszűrő. Tovább »

Címkék:

Tértisztítás, és az otthon energertizálása.

A harmonikusan áradó csi, kiegyensúlyozza az életünket, ez az otthonunkra is érvényes. Személyiségünk tükre az otthon. A benne keringő csi állapota, az ott lakók testi, lelki, szellemi szintjén keresztül mutatja meg, hogy mennyire gyenge otthonunk energiája. Tovább »