transz-szörf

Vadim Zeland: Válaszd ki magad a sorsodat! 1 – 2.A transz – szörf elmélet és a variációmodellek. Első rész

Mint minden ember, bizonyára Ön is boldogságra vágyik és jólétben akar élni, lehetőleg stressz, betegség és sorscsapások nélkül. De sajnos, úgy tűnik, mintha az életnek más tervei lennének velünk, hiszen úgy sodor bennünket, mint a megáradt folyó egy papírhajót. A boldogság keresése közben bizonyára Ön is elindult már több jól ismert ösvényen, de vajon mit tudott elérni a hagyományos világnézet keretei között? Tovább »

A 12-es sorsfordító-ebbe ugorj fejest ,és mikor feljössz a felszínre a medence mélyéről levegőért,már más világ vár rád

1. A világegyetemben egyetlen állandó dolog van: a változás. (Duálisan: változás - egyensúly duál pár). A változás Isten szándékát valósítja meg. Az Isteni szellem a változást törvények közbeiktatásával végzi. Az élet 7 törvénye alkotják azt a szabályzó kört, melyeket az egyensúlytörvény felügyel. Az élet 7 törvénye: A tiszta lehetségesség törvénye; Az Adás törvénye; Az Ok és okozat törvénye; A Legkisebb erőfeszítés törvénye; A Szándék és vágy törvénye; Az Elkülönülés törvénye; Az Élet céljának törvénye. A törvények nem tudása nem mentesít a következmények alól! Tovább »

Kvantum teremtés egyenlő? transz-szörf módszer? .Válaszd meg a sorsodat!

Mint minden ember, bizonyára ön is boldogságra vágyik és jólétben akar élni – lehetőleg stressz, betegségek és sorscsapások nélkül. Sajnos, úgy tűnik, mintha az életnek más tervei lennének velünk, hiszen úgy sodor bennünket, mint a megáradt folyó a papírhajót.

A boldogság keresése közben bizonyára ön is elindult már több jól ismert ösvényen, de vajon mit tudott elérni a hagyományos világnézet keretei között? Tovább »

Finomhangolás

A fiammal kapcsolatban megérkeztünk. Amikor rosszkor hívom, és leteszem, de megkérem, hogy hívjon vissza, akkor visszahív, és beszélgetünk, mesél. Néha magától is felhív, most például azért, hogy elmondja, hogy sikerült az OKTV. És ennek következményeit. Ha már beszéltünk, szóba kerültek a tervei... Ennél többet én már nem kívánok tőle. Tovább »

Ez annyira tipikus...

úúúúúúúú, ez nagyon durva.

Régen kerültem már olyan kínos helyzetbe a transz-szörf miatt, mint ma este. Persze, mert nem figyeltem oda, nem számítottam rá... Pedig már annyira tudnom kéne! Tovább »

Címkék:

Az első hívás

Október 17-én indítottam be a külső szándékot arra, hogy a fiammal "igazi" legyen a kapcsolatom.

Ma (ja, most látom, hogy már tegnap) megint volt egy "először", ami nagyjából már a megérkezéshez közelít: felhívott, magától. Tovább »

Boldogság - útközben

Egyre kisebb, mondhatni pitiánerebb dolgokra tisztítok a Ho'oponopono-val. Ezt tegnap vettem észre :)

Amikor elkezdem egy bizonyos témára, akkor előjönnek nagyobb, napokon át tartó, komoly tisztítanivalók. De igaz, amit a könyvben olvastam, hogy miután tisztítottam rá, többé nem jön elő. És mivel a Ho'oponopono-zás meg szokás lett, tisztítok most már apró bosszúságokra is. Megjegyzem, ez is varázslatosan működik. Tovább »

Minden az enyém lehet

Néhány nappal ezelőtt történt, csak (hálistennek) nem volt időm leírni :)

Utánam nyúlt a régi munkahelyem. Nemcsak, hogy hívtak vissza, de valamiért bennem is felmerült újra, hogy talán mégiscsak... Újra sorba vettem, pro és kontra, az összes érvet és ellenérvet. A leginkább attól tűnt nehéznek a döntés, mert úgy éreztem - és minden logikus érv amellett szólt -, hogy választanom kell, hogy valamit elveszítek, mert mindkettő együtt nem mehet, viszont mindkét életnek megvannak az előnyei, amiről nem szívesen mondanék le. Tovább »

"Tényleg ilyen hülye vagyok?"

Ezt a kérdést szoktuk feltenni, amikor egy nyilvánvaló emlékünkről kiderül, hogy nem is igaz. Ez volt az első élményem a transz-szörffel kapcsolatban, ez volt az, ami miatt a Sliderst milliószor megnéztem. Hogy kezelni tudjam azt a helyzetet, amikor van valami közös élményem valakivel, aki néhány hét múlva az egészből semmire nem emlékszik, vagy teljesen másképp. Tovább »

Melazo történetének apropóján

A szerelmet, a szerelmest, a kedvest ugyanúgy be lehet vonzani, mint egy jó állást vagy a pénzt.

Régebben ez komoly lelkiismereti dilemmát okozott nekem, mert hittem, hogy más életébe nem tudok teremteni, az ő szabad akarata mindig előbbre való lesz, mint az én vágyam, tehát eleve nem is hittem az egészben. A transz-szörfről szóló tanítások segítettek feloldani ezt bennem. Tovább »

Másokon segíteni

Amikor a körülöttem lévő emberek bajban vannak, az hat rám. Valaki a közelemben rákos lesz, elveszíti a munkáját, nincs pénze, vagy csak sokat veszekszik velem, esetleg a saját családjával, mind-mind az én életemre van hatással. Szomorú leszek, sajnálom, tehetetlennek érzem magam, vagy más módon "csökken a rezgésem", ahogy mondani szokás. Tovább »

Ho'oponopono kicsiben?

Úgy kezdődött, hogy kissé labilis lett a lelkiállapotom, úgy egy napja. Nicsak, mondom, milyen érdekes egy variációtér-szektor. Merthogy egyrészt nincs okom rá, hogy ilyen legyek, másrészt nem nagyon szoktam már ilyet. Tovább »

Ho'oponopono - ilyen szemmel

Amikor a Ho'oponopono-t nemrég újraolvastam, és meg is értettem, nemcsak hittem benne, aztán elkezdtem használni, fura dolgot vettem észre. Olyan, mintha visszafelé végiggörgetné (görgettetné velem) az életem, és annak minden elakadását... Tovább »

Itt van, ott meg nincs...

Ma megint megtörtént az a tipikus eset, amikor az egyik szektorban még van az adott program, a következőben meg már nincs. Az egyik szektorban még azt mondta, a másikban meg nem is emlékszik rá. (Ez azért tud idegesítő lenni, a transz-szörf minden pozitívuma mellett. Lehet, hogy sose szokom meg...) Tovább »

Hiányzik a fiam

Nem is tudom, ezt miért nem vettem be a célszektorba. Mármint eddig, mert gondolhatod, hogy most már benne van!

Amikor elkezdtem használni a transz-szörföt, amikor észrevettem, hogy működik, hamar kiderült, hogy érdemes a jó dolgokat fixálni. Úgy értem, amikor elindulsz a célszektor felé, a külső szándék a legrövidebb úton indul el. És az persze tök jó, csak vannak dolgok, amiket szeretnél megtartani. Tovább »