Ugródeszka

Elkapkodták, de Karácsonyra itt az újrakiadás, új borítóval!

Örömmel jelentem be, hogy a 2011-es Sikersztori versenyünk nyertese, Szikszay Csaba első könyvének első kiadását olyan gyorsan elkapkodták, hogy rögtön itt van az Ugródeszka c. könyv 2. kiadása, megújult borítóval, és ismét rendelhető!

- Az Ugródeszka, lendületet, motivációt ad egy olyan szemlélet elsajátításához, ami a képességeidet emeli ki, mert vannak erősségeid és vannak olyan képességeid, amire még nincs rálátásod, de léteznek. Tovább »

Legyen minden akadály egyben ugródeszka, neked is!

Mivel nagyon jó ismerősömről van szó, ráadásul ti is jól ismerhetitek, hiába számít hirdetésnek, amit most olvasol, valószínűleg egész más színezetet fog kapni a hír, hisz egy sikertörténetről számolhatok be megint. Ő az, aki a tavalyi Sikersztori pályázatunk fődíját elvitte történetével, ráadásul ezt épp a ti szavazataitokkal nyerte meg, most pedig tá-dááám, elkészült az első könyve, úgyhogy különös örömmel adok hírt róla itt a Secret oldalon is.

Példaértékű kitartásáról és nagyszerű gondolatairól már ti is meggyőződhettetek. Remélem sokan a nyomába léptek, és felépítitek a saját sikereteket a jó példán felbuzdulva. Tovább »