választás lehetősége

Túl korán jött ez még

Keresel valakit magad mellé. Szeretnéd azt a varázst érezni, amit látsz másoknál meg a filmekben, persze kiderül, hogy az a varázs nincs is. Vagy ha van is, akkor csak a számodra van.
Itt a lehetőség, hogy végre az a valaki melletted legyen, de mintha éreznéd, hogy nem ő lesz az akire vágysz. De ott a másik oldal is, hogy mi van ha csak félsz attól, hogy a tiéd lehet az amire vágysz. Igazából ez tényleg ijesztő. Nem tudom miért. Talán attól félünk, hogy nem tudjuk majd megtartani. Tovább »

Döntésképtelenség

Azt hiszem le kell írjak valamit ami aggaszt különben megbuggyanok.
Péntekre 2 programom van és mindkettő nagyon fontos.Az egyik szakmailag a másik emberileg és nem tudom melyiket válasszam. Tovább »

Hernyók

hernyókAzt mesélte valaki, hogy az egyik hernyófaj, vagy több is, úgy tájékozódik, hogy követi az előtte araszoló társát. Kísérleteztek is velük. Fölraktak egy hernyót egy tányér szélére. Mögé egy másikat. Mögé, megint egyet, és így tovább, míg körbe nem értek. És az egyik hernyó ment a másik után, és így masíroztak körbe–körbe megállás nélkül. A tányér közepébe bőven raktak a kedvenc eledelükből (nyilván hamburgert, vagy valami ilyen emberek számára ehetetlen ételt), de rá sem hederítettek, csak mentek körbe–körbe, mert a fő szabály: ne maradj le, kövesd a másikat!
Ne térj le! Ne legyenek önálló útjaid.
És ahogy a mese mondja: még most is mennek, ha meg nem haltak. Tovább »