világvége

Cukrász

Egyszer volt egy cukrász. Oda volt a süteményekért. Éjt nappallá téve gondolkodott, hogyan tudná még finomabbá, tökéletesebbé tenni süteményeit. Asszonya teljesen alárendelte életét a cukrászdának. Ahogy a férfi elvárta, úgy alakította életüket, mert ebből éltek. Ebből mehettek Ausztráliába is nyaralni. Aztán Puerto Ricóba, majd Hawaiira. Volt két gyerekük, egy fiú és egy leány. Tovább »

Címkék:

Hmmm

A vallások háborúja nem ért véget. Mindig van Isten egy új megfejtése, felmagasztalása. A közösség felmagasztalása, felsőbbrendűvé tétele. Tovább »

Címkék:

Költemények

2 sör. A barátom kibont egy pick szerű felvágottas tasakot, borsos a széle. Finom. Egy mini légy hol az én korsóm szélén, hol az övén. Rá se hederít a szalámira. Röpdös egyik korsóról a másikra. Én az ablakkal háttal ülök. Egyszer csak látok elhaladni hátulról egy egyberuhás miniszoknyás, fekete, (hátulról ruhája keresztbe fel-fel hasított) költeményt a barátnőjével, hasonló jellemzőkkel: Tovább »

Címkék:

Rezgések Világa - az Univerzum törvényei

2012.12.21. A várva várt nap!
Kinek hogy telt?

Esetleg valami misztikus, felemelő, különösen boldog esemény?

Nekem ezek a gondolatok fordultak meg a fejemben:

120. NAP

Rezgések Világa - az Univerzum törvényei

Korszakváltás - Aranykor

Lesz VilágVége? Hogy készültök rá? Mi lesz 2012.december 21-e után?

Hiszitek, hogy egy boldogabb világ közeledik?

118. NAP

Tudatszint emelő tábor - 2012. december 21.

Akár lesz december 21-én dimenzióváltás, akár nem lesz világvége, mindenkinek jól jön egy tudatszint emelés, amit az erre az alkalomra lehívott spirituális gyakorlatokkal fogunk elérni a 4 napos Tudatszint emelő táborban.

Lelki gyakorlatokkal, energetikai programunk megváltoztatásával, önvizsgálattal és spirituális Énünk felszínre hozásával készülünk fel az új jövőre, hogy teljesebb, boldogabb életet élhessünk ezután. Tovább »

Hely

Siófok
Hungary

Világvége tökmindegy

A világ végékkel az a baj, hogy semmi értelmük. Mert nem akarhat tudattalanul 7 milliárd ember egy ilyen katasztrófát. Ha meg a többség akarata érvényesül, akkor jelentéktelen volt minden egyéni kezdeményezés és sors. És ha jelentéktelen, akkor annak sincs semmi értelme, hogy valami elkezdődött és befejeződött. Ez legalább annyira jelentéktelen. Tovább »

Címkék:

A világvége ezúttal elmarad?

A világ vége ezúttal elmarad?

49-et már túléltünk... S mégis... Tovább »

Címkék:

Tavaszi cím :)

Hát kezdjük el valahol, noha nem tudom mit adok be a címkeszótár ládába, nem árt valamit írni. Elég rég óta írtam így hát a mostani szösszenet nem a régi írásomat fogja tükrözni :D hanem a mostat: Egyszóval; itt vagyunk az életben és gondolkodunk előre vagy hátra, de én úgy gondolom legtöbbször hátra. Tovább »