www.venuszok.hu

ÚJRA ingyenes Coaching Nyílt Nap!

Kreatív-Életvitel Nyílt Nap

Még több coaching téma itt...

Szeretettel ajánlom figyelmetekbe a CoachOK.hu Szakmai Szövetség következő ingyenes coaching nyílt napját, ha van szabadidőtök, nyitottak vagytok, szeretnétek lehetőségeket, eszközöket, megoldásokat keresni céljaitok eléréséhez. Tovább »

Ingyenes Life Coaching Nyílt Nap!

Ahányan vagyunk, annyi módon igyekszünk alkalmazni a vonzás törvényét, fókuszálni céljainkra, irányba állítani gondolatainkat és a lehető legjobb dolgokat megteremteni életünkben.

Van, akinek könnyen meg, egyedül is jól halad, de van akinek szüksége van segítségre, ha elakad. Itt a Secret oldalon is sokat segíthetünk egymásnak írásokkal, kérdésekkel, válaszokkal, együtt-gondolkodásokkal. Tovább »

Az érték a mérték

Tudjuk, hogy több van bennünk, mint gondolnánk?

Hosszú évek óta érdekel, hogy ha nem állunk lelkileg a helyzet magaslatán, teszünk-e ellene, ha igen, hogyan... ha nem, akkor miért nem. Tovább »

A kifogások lehúznak!

Gondolom, sokan tudjátok már, hogy a COACHING egy életvezetési tréning, amely segít céljaid elérésében, hogy egy vágyott életet élhess.

Hoztam Nektek a hétvégére egy feladatot, ha akartok önmagatokon dolgozni!

Olvastam, hogy a kudarc 99%-ban azokra az emberekre jellemző, akik szeretnek kifogásokat gyártani. Tovább »

Terem-teremtő

Meguntam. Mindig belefutottam ugyanabba a helyzetbe. Jó lenne összejönni, találkozni, programokat szervezni. Aztán jött a megfelelő helyszín keresése. Mindig a célcsoport igényei szerint... és azt sajnos nem mindig lehet kigazdálkodni.
A színvonalas szállodák magas bérleti díjat kérnek, ráadásul szinte mindig lesz kötelező fogyasztás, amit nehezen lehet továbbterhelni a vendégekre. Tovább »

Tartós kapaszkodók

Emlékszem 15-20 éve, amikor egy-egy spirituális könyv a kezünkbe került, milyen lázasan beszélgettünk barátokkal napokon, heteken át. Nem tudtuk, hogy ez a spiritualitás, de vonzott a titokzatosság, válaszok lehetősége a fel nem tett kérdéseink mögött, a megmagyarázhatatlan nyugalom, elfogadás és a mosoly a szívünkben, hogy a másikat is legalább annyira megérintette, mint bennünket. Tovább »