Csak röviden...

csak rövidenAz alapvető elgondolásom az volt ezzel a bloggal, hogy úgymond "dokumentáljam" a vonzással kapcsolatos kísérletezéseimet, és tapasztalataimat. Elhittem, hogy működik, de írásban jobban, részletesebben át lehet adni a dolog lényegét. Ez volt az eredeti terv...

Írtam már, az első bejegyzésben, hogy asszony már jól le is teremtett, hogy milyen fanatikus vagyok, meg ilyesmik. Megnézte a filmet, olvasta a másik könyvet, stb. De igazából hitt is meg nem is. De inkább nem foglalkozott a dologgal.
Azthiszem szombat reggel, ébredés után rögtön le is szúrt, hogy mostmár kezdjek valamit az életemmel.
Márpedig azonnal keressek valami "fix" munkahelyet, meg ilyenek... Oké, igaza volt, bevallom. De az elmúlt fél év alatt még soha nem éreztem azt, amit pár hete érzek. Azt, hogy az én igazi célom, igencsak közel van, és fénysebességgel száguld felém. A dolog "előszele" már ráadásul kézzelfoghatóan itt is van.
Hát mondom persze, pont most menjek el a gyárba, mikor ennyire közel érzem a saját, független, önnfentartó élet lehetőségét, amit mindig is akartam? Ráadásul olyan témában, amit szeretek is :)
Kicsit rosszul esett a (szerintem) szűklátókörűnek, és hitetlennek tűnő gondolkodása. Kicsit fájt, hogy nem hisz bennem. Hogy nem hiszi, hogy ezután is megélünk a "kütyüzéseimből". Pedig annyi de annyi furcsa "véletlen", és "csoda" történt velünk, hogy engem teljesen meggyőztek erről. Igen, működik. Arra haladok, amerre akartam.
Nem mondtam neki igazából semmit. Persze, ha racionálisan gondolkodunk, akkor teljesen igaza van. Kell valami havi atombiztos fix bevétel. De egyre inkább érzem, hogy a racionális gondolkodás nem feltétlenül előny, ha az ember vonzani szeretne. Márpedig én szeretnék. Nagyon :))
Nem is vettem nagyon magamra, inkább megvontam a vállam (magamban), és arra gondoltam, majd rájön ő is magától...
Aztán valami furcsa "véletlen" folytán rákeresett itt a blogomra. Mikor a reggeli kis körutam befejeztem (KV, fürcsi, stb), meglepődve láttam, hogy mit olvas. Nem gondoltam volna, hogy magától nekiáll olvasgatni, pláne, hogy minden gondolatom (és teremtésem) megosztom vele rendszeresen.
Mikor végigolvasta, azt mondta, most állt benne össze egy egésszé az elmúlt kb egy hónap. Mondta, hogy így leírva teljesen más jött le neki, mint amikor csak beszélgettünk.
Aztán bocsánatot kért (?), mondván, hogy én sokkal többet tettem a jobb életünkért, mint ő azzal, hogy bement a munkahelyére. Na, ezt sem éreztem teljesen jogosnak, mert a múlt héten kissé lazábbra vettem a figurát, mint azelőtt. De azért örültem :)
Talán ezt is teremtettem. Hogy meggyőzzem asszonyt :) Teljesen magától ment a dolog. :)
Tehát volt értelme leírnom a gondolataimat. :) És sokkal jobb volt így, mint szóban elmondani a nagyját... Magyarán a bloghoz fűzött reményeim beváltak. Egy "kétkedőt" már totálisan meggyőztem... :)

Mindez persze annak volt köszönhető, hogy péntekre elfogyott a KP. :) Mondtam is péntek délután havernak, aki pont ottjárt, hogy "húú, pénzt fogok kapni" :))
Mikor kiléptem a cégtől, pont ő mondta nekem, hogy minek aggódjak a holnap miatt, hiszen mindig jön valami, ami pont kihúz a sz*rból... :)
A srác lényegében elég sokat élt egyik napról a másikra. Kívülálló azt mondta volna róla, hogy egy link alak. De szerintem tudattalanul rengeteget teremtett az emberünk.
Na mindegy. Kissé hitetlenül kinevetett, mire figyelmeztettem a fél évvel ezelőtti "tanácsára", hogy akkor azt mennyire gondolta komolyan, ha most meg kinevet pont emiatt?
Végülis a péntek este, meg a szombat nem hozott semmi extra lóvét :)
Kicsit le is voltam törve azokban a napokban. Nemtom miért. Valahogy nem sikerült annyi boldogságadagot "belőnöm" magamnak akkor.
Szombat este végül már félvidáman elgondoltam, hogy holnap már hiperjókedvűen fogok kelni, és tökjó lesz a napom.
Reggel egy ismerős ébresztett telefonon, akivel néha együtt "kütyüzünk". Van egy eléggé tehetős "ügyfelünk", aki felhívta, hogy neki "azonnal szüksége van rám". Mindent dobjak félre, hétfőn muszáj kimenni, mert nagy a sz*r.
Hát mondom ez milyen már? Ez kb a harmadik-negyedik ilyen, hogy így hív fel valaki, hogy én vagyok az atyaúristen számítógépguru, és neki csak én kellek. Hát az elmúlt 10 évből egy ilyet sem tudnék mondani. :) Valahogy ez nem megszokott :)
Tehát a boldog felkelés megvolt. Az üres pénztárca is megoldódni látszott. Legalábbis, hogy a köv. "csodáig" kihúzzuk :))

Közben már zaklatott a Vod(k)afon, hogy fizessem már be a maradék tartozásom, mert ők aztán mostmár szerdán tényleg szerződést bontanak, és az nekem nagyon sokba fog kerülni...
Mondom rendben, szerdáig rendezem. Aztán lényegében már lesz*rtam a dolgot.
Hihetetlen, hogy képes voltam teljesen aggódásmetesen gondolni arra, hogy kemény százezreket akarnak épp rámverni. Aztán persze kedden jött egy váratlan kiadás, és a hétfői "keresetem" egy az egyben kénytelen voltam kiadni a kezeim közül. Pedig akkor azt hittem, hogy abból fizetem majd a Vodkafont.
Nem keseredtem el. Végre! Eljött a pillanat, amire mindig vártam!
100%-ig BIZTOS VOLTAM BENNE, hogy szerdán minden nehézség nélkül befizetem a maradékot. (Ami amúgy már nem is annyira vészes összeg)
Mindezt kb 1000Ft-al a zsebben, kedd délután. Gőzöm nem volt a hogyanról. :) Pedig lett volna miért aggódnom :)

Igazából van egy lakótársunk. Egy srác. Mostanában ő sem dúskál a lóvéban. Gondolom senkinek sem lesz meglepő, ha most elmesélem, hogy kedd este épp volt pénze. És a "lakbér" egy részét oda is adta.
És micsoda "véletlen", hogy csak 85Ft-al kellett kipótolnom, mikor ma bementem a postára, befizetni a Vodkafont.

Szinte nem is lepődtem meg. Hiszen tudtam, hogy valami jön majd. Csak ne aggódjak, mert elronthatok mindent :)

Hmmm... Kicsit kettős érzésem van ezzel a "félredobjuk a problémákat" hozzáállással. Miután megnéztem a filmet, rá pár napra egy régi kedves ismerősöm (barátom) eléggé durva fejmosást tartott arról, hogy mennyire felelőtlen vagyok, ha így gondolkodom. Eléggé rosszul esett, hogy semmi, de semmi nem jön le neki abból, amit mondok. Csak az, hogy egy hülye link, ingyenélő alak vagyok, aki még annyit sem tesz, hogy keres magának valami "tisztességes" munkát... És inkább "lesz*rja" a problémákat, ahelyett, hogy megoldaná őket.
De hát minek akarjam megoldani őket, ha megoldódnak maguktól? (Ha nem stresszelem magam :)

Szóval még mindig tart a "harc" ott legbelül, de asszem nyerésre állok :D :) :P

Ja, és kitaláltam valamit.
Rossz a telefonom. Kaptam egyet kölcsibe, ami persze működik, de néhány gombja hiányzik, meg ilyenek.

Tehát:

Tudatosan előre eltervezett teremtési kísérlet #1:
Kell nekem egy telefon. Új. Működőképes. Nem kell fullextrás, úgyse használnám ki :)
Ja, már meg is van. :) Milyen könnyen jött! :) Köszönöm. :P

Kíváncsi vagyok :) Meglátjuk hogy alakul :)

Címkék:

HozzászólásokTe tudod erre a választ

Úgy ahogy mondod. Amint vetsz úgy aratsz. Aki megcáfolni akarja, az fennhangon mondhatja majd, hogy látod megmondtam!! Ez nem működik. Pedig működött csak úgy ahogy Ő kívánta.
Te pedig már hiszed, érzékeled. Tudsz mindent. Nemsokára semmihez nem kell bizonyosság számodra.
Amikor ez teljesen beivódik minden porcikádba, észre fogod venni egyre kevesebb szkeptikus vesz körül.

Különben a kísérletről jut eszembe. A lányom még általános iskolás volt amikor előállt azzal, hogy Ő kísérletet fog végre hajtani. Vett két vízzel teli poharat, az egyikre ráírta SZERETLEK, a másikra UTÁLLAK.
Pár nap után sírva jött, hogy a kísérlete nem sikerült, mert mind a két pohár víz ugyan úgy néz ki.
És akkor jöttem rá, hogy én szóltam közbe, mivel akár hányszor ránéztem az UTÁLLAK szóra, én mindig biztosítottam róla, hogy Szeretem. El kellett dugnia a két poharat, hogy a kísérlete sikerrel járjon. Utána már boldogan mutatta a változást. Ez is jó bizonyíték arra, hogy a SZERETETNEK mekkora ereje van.

Üdvözlettel. Anitahehe..

Azért csak óvatosan :) Még a végén észrevétlenül megalakul a MFC (Milliomos Fan Club :)...
Ez az SKL tetszik...
Az első ötletem itt is van: (Kísérlet a gondolat erejével-rizzsel :)
http://www.youtube.com/watch?v=YLpy83Cyfi8

Sztem nem elég meggyőző.
1. két egyforma edény kéne
2. egyforma mennyiségű rizs (ez lehet h megvan, de nem látszik)

Az alapötlet jó lenne, de a megvalósítás sztem kissé egyszerű. A különbség akkor lehet ésszerűen bizonyítható, ha mindkét "csoportnál" azonosak a körülmények. Kivéve azt az egy "körülményt/hatást" amit vizsgálunk. (Gyk. hogy csak a ráragasztott szavak mások, azon kívül minden ugyanaz)

Van még érdekes kísérlet ötletem. :)

Végy két papírlapot.
Az egyikre rajzolj egy "balos" spirálvonalat, a másikra egy "jobbost".
Szorítsd a balos papírt a mellkasodra az egyik kezeddel, emeld fel a másik karod. Oldalra, vízszintesen.
Kérj meg valakit, hogy nyomja lefelé a kezed "alaphelyzetbe". Közben állj ellen. Figyeld hogy mekkora erő kell a visszatartáshoz.
Utána fogd meg a másik papírt, és szorítsd azt magadhoz, ugyanazzal a kézzel. A másik kezeddel csináld végig ugyanezt. Lenyomás, közben próbáld visszafelé nyomni. Figyeld, hogy mekkora erő kell a visszatartáshoz.
A különbség megdöbbentő. :) Próbáljátok ki többször is, mindig működik :)
DE!!!!!!!!!
Mindenkit megkérek, hogy a kísérletet NE végezze addig, amíg meg nem keresem a könyvet, amiben ezt láttam. Ugyanis a balos és jobbos spirált könnyű felcserélni. (Ugye attól is függ, honnan nézem)
A lényege annyi, hogy a csóka aki leírta mindezt, hozzátette, hogy a kísérletet minden esetben a balos spirállal kell befejezni. Ha nem így teszel pár nap múlva elég durva izomfájdalmak lépnek fel.
A kísérlet megdöbbentő, de nem szeretnék senkivel kiszúrni. :) Lehet, h nem is igaz mindenkinél az izompara, de azért ne kockáztassunk, jó? :) A hétvégén megkeresem a könyvet a pontos spirálokkal...

Másik:
Harry G. Stine: A mozgató gondolat c. könyvében ír még néhány egyszerű kísérletet. (Mint pl a fenti) Ebből az egyik egy alufólia "kerék", amit gondolattal lehet forgatni. :)
Régebben játszottam vele, de félredobtam, mert összevissza működött-nem működött.
Pár hónapja előjött belőlem a kisördög és elkezdtem nézegetni a neten... Találtam egy érdekes oldalt:
http://fenykapu.free-energy.hu/pajert9/OrganEn.htm

Az emberünk leírja, hogy NE akard, hogy forogjon a kerék, CSAK KÍVÁND... (Milyen érdekes egybeesés)

Asszem ilyesmikkel már el lehetne indulni, bár nem kimondottan "titkos" témák :)
Meg aztán menet közben úgyis jönnek a jobbnál jobb ötletek :)

Ja. Mégvalami. Mi van az alapgondolattal? Azt kapod amit kérsz/kívánsz? Aki bizonyítékot akar, az megkapja. Aki megcáfolni szeretné a titok létezését, az pedig arra kap majd bizonyítékot... Akkor ez most hogy is van?SKL - Secret Kísérleti Labor

Akinek van kedve kísérletezni, kérem, írjon össze kérdéseket vagy gyakorlatokat, esetleg teszteket, amik érdeklik, vagy amin elkezdhetünk dolgozni. Örülnék egy találkozásnak, megbeszélésnek. Mondjuk - a tettek mezejére lépve - jövő héten szerdán, csütörtökön vagy pénteken. Ki mit javasol?

Shakti:)

Te vagy a kedvencem :)

"Az álmom az enyém. És létezik!"Én is imádom az írásaid,

és azt, hogy belőlünk is kihozod a kreatív gondolkodót :)
Isteni itt lenni Secret Falván :)))

A szeretet mindent áthat.....
Szeretlek! Sajnálom! Kérlek bocsáss meg! Köszönöm!
Mosolyogj Magyarország :)ismetelten köszi

Milliomos, imadom az irasaidat!!
*öleles*Drága Shakti :)

Naná hogy támogatjuk :) Majd kérdezd meg egyszer az alattad megszólaló Úrat :))))) milyen ötlet merült fel benne 2 évve, még az oldal megszületése előtt :)
Szerintem már forog a film :))))

A szeretet mindent áthat.....
Szeretlek! Sajnálom! Kérlek bocsáss meg! Köszönöm!
Mosolyogj Magyarország :)Secret Kisérleti Labor

Támogatom az ötletet és szivesen beszállnék én is a buliba :)

"Mi dolgunk a világon? A nevetés, a megértés és a szeretet"Secret Kísérleti Laboratórium

Milliomos Barátom! Én, bár nagyon spirituális lény vagyok, azért földhözragadt is. Amolyan, hiszem, ha látom. Imádom, ha valaki valódi bizonyítékokat keres a vonzás törvényének működésére. Csinálhatnák egy Secret Kísérleti Laboratóriumot (hangzatos név, de valóban meg lehetne csinálni - már régóta vágyom rá), ahol tesztelhetnénk a működést, és a legjobb módszereket fejleszthetnénk ki az egyének számára a személyes vonzás tekintetében. Vagy egyszerűen csak, mert szórakoztat. Engem nagyon, de nagyon szórakoztat az univerzális energiákkal való kísérletezés, mert működik. Persze, a Megfigyelő is változtat az állapoton, és mivel a sikert én eleve elvárom, így a kísérletek teljesülési aránya igen magas kell, hogy legyen. Mivel azonban a működés bizonyítása, illetve fázisainak bemutatása a cél, így a siker dokumentációjaként is felfoghatjuk. legfeljebb majd forgatunk belőle egy jó kis filmet. Én már régóta gondolkozom ezen, remélem, találok hozzá társakat!csak TE tudhatod mit akarsz,

csak TE tudhatod mit akarsz, és ha kitartasz mellette a végsőkig, akkor az lesz.... persze azért azt is tudd hogy mit adsz fel érte, mert minden választás egy másik választási lehetőség elvetése is egyben :-):)

Ez nagyon tetszett,sokat adott.Köszi:)