Csak úgy gondolkodom

gondolkodomCsak úgy gondolkodom, gondolkozzunk együtt, hátha úgy könnyebb! (nekem) Eddig csak nézelődtem itt, olvasgattam a bejegyzéseiteket amelyek nagyon tetszenek, fellelkesítenek! Jó érzéssel tölt el, hogy rátok találtam. Hihetetlen csodálattal figyelem a pozitivitásotokat, próbálom magamévá tenni... de... akárhányszor elkezdem mindig a valóság arcul csap! Valóban létezik, az, hogy amire vágyom azt megkapom? Megkapjuk? Akkor miért van annyi eladósodott ember, aki egyik napról a másikra éppen hogy csak megél? Miért van olyan sok éhező gyerek a világban? Pedig ők még igazán nem is tudnak negatívan gondolkodni? Ők csak jól akarják magukat érezni! Nem értem! Lehet, hogy nem jó irányba haladok, keresgélek, de akár az én múltamból is vehetnék példát! Kételkedem? Talán! Mert, hogy hiába próbálok kapaszkodni ez a fűszál nem elég vastag ahhoz, hogy kimásszak a kételekdésemből! Valaki, akárki, mutassa meg nekem, hogy ez valóban működik! Hitemmel nincs probléma, hiszem, hogy én is tudok "Teremteni", de a bizonyíték elmarad valahogy várat magára! Ha van kedvetek velem gondolkodni, véleményt írni szívesen veszem! Minden jót NEKTEK!

HozzászólásokA szeretet megnöveli a rezgésed és akkor mindent elérsz...

A hit és bizonyíték egyenlete így hangzik:
Nem látok és hiszek, hanem hiszek és látok.

Ez egy egyetemes törvénye a megteremtett dolgokban.
Egyszer csukd be a szemed, és gondolj valamire. Bármire is gondolsz, a fejedben megjelenik ezzel kapcsolatban egy sor további gondolat, és a vele társuló képek. A hit, vagy a jelenségek bizonyítéka, már itt megkezdődik.
Gondolj csak végig egy számodra kellemetlen szituációt, mindegy hogy megtörtént vagy sem, még, egyből elhiszed, hogy meg is történhet.
Pl.: Ha elmész a kedves barátaidhoz, és éppen az egyik közülük, olyan náthás, hogy alig lát. Te közben azt képzeled, hogy ha rádprüszköl, vagy rádköhög, azonnal el is kapod. Néhány nap múlva pedig Te is megfázol. Itt csak is azért, mert a képzeted, azaz a mély hited, a megfázással kapcsolatban az, hogy el lehet kapni, bármit is teszel ellene.
Szóval a hit már eleve benned él, amit a megteremtéseidhez, eszközként használsz fel. Sajna ebben az esetben kellemetlen élmények megteremtésére használtad.

A következő talán segít Neked abban, hogy elkezdj bízni Önmagadban.
Először is, Te magad vagy a saját világod megteremtője. Te hozod létre még azt az egyszerű, de jelen esetben kellemetlen tapasztalást, hogy azt hiszed, nem hiszel. De itt, csak egyszerűen az a helyzet, hogy nem bízol magadban, hiszen folyton a bizonyítékot keresed. Ezzel a keresgetéssel, a folyton figyeléssel, a görcsös akarással, pontosan megakadályozod azt, amit éppen el szeretnél érni.
Az akarás növeléséről én szívem szerint lebeszélnélek, mivel növeli az ellenállásodat, és ismét csak a kellenetlen tapasztalatokat kaphatod.
Inkább ismételten az önbizalom nőjön.
Talán, de nekem a leginkább bevált módszer, ha nem állok ellent sem a gondolataimnak, sem pedig annak mi történik.
Egyszerűen csak hagyom, hogy jöjjön és menjen. Mihint ellenállok, azzal szó szerint az útjába állok a gondolatomnak, és akkor nem tud elhaladni mellettem, aminek a megtapasztalása lesz az eredménye. Ez akkor, amikor kellemetlen dologról van szó, nem éppen a legjobb.
Így tehát inkább kitérek az útjából és szabadon tovább engedem.
Ha kivéded a negatív gondolatokat, akkor előbb-utóbb meg fognak testesülni a számodra. A negatív gondolat elleni ellenállásod az, - akár tudatosítod, akár nem, - ami megjeleníti azt a dolgot az életedben.
Szeress minden létező gondolatot a fejedben, minden érzést a testedben, minden szót és tettet a külvilágodban. Még akkor is, ha ez további ellenállást okoz. Akkor szeresd pont ezt az ellenállásodat, és az eredmény egy rendkívül magas és erős rezgésszint, mely a pozitív teremtések és tapasztalások felé visznek. (saját tapasztalat :) )

Szeretettel: Krissz alias vibrocil

Ui.: Mit keresek én egy olyan tudatszinten, ahol ez a valóság?
Ez az első, amit érdemes megkérdezned magadtól, amikor valami rondába, gonoszba vagy hülyeségbe botlasz.
Uui.: Ez egy könyvajánló mindehhez: Ne Szenvedj, SZERESS! az író: Werner Ablass, valamint Thaddeus Golas, A LUSTA EMBER UTIKLAUZA
A MEGVILÁGOSODÁSHOZ ez utóbbit nehezen, sőt sokak által lehetetlen megszerezni. Hát én megszereztem. Ha érdekel, akkor elküldöm. Küldj ezügyben email-t Mindkét könyv, alap az általad és a sok más társunk által leírt sikertelenségeihez. HÁLÁS ÉS MELEG SZÍVVEL AJÁNLOM HÁT MINDENKINEK!Most épp :)

Kedves Kisenci! :)

Kezdem a fekete levessel: azt írod: "...hitemmel nincs probléma, hiszem, hogy én is tudok teremteni, de a bizonyíték elmarad, valahogy várat magára!" Ezek szerint egy cseppet sem hiszel benne, mert ha hinnél, eszedbe sem jutna bizonyítékot keresni... :))

Egy korábbi írás gondolatai ide is becsempészve: szerintem sem létezik a vonzás törvénye. Ahogy gravitáció sem létezik. Ezeket mind teremtjük. Együtt. Ezek megállapodások. Sok ilyen van. Egy kézzelfogható és ismert példa erre a pénz... tudod, van az a kérdés, hogy a lakatlan szigeten, ha meg vagy fázva, mi kellene jobban: egy papírzsepi vagy egy tízezres? :)) úgy egyébként meg ha a Moszkva téren leszólítasz valakit ezzel a kérdéssel biztos lehetsz a válaszban... minden relatív, bizonyos helyzetekben a papírzsepi sokkal többet ér, mint a tízezres. Ha nem lenne mögötte megállapodás, önmagában szerinted mit érne az a papírdarab?? Nem sokat!

Ugyanígy ahogy a pénz is csak egy megállapodás, a gravitáció, vagy a vonzás törvénye is azok. Egyébként ez a kettő szerintem elég sokban hasonlít egymásra. Ha akarod és hiszel benne, ki tudod vonni magad a gravitáció hatása alól, pl. vannak akik tudnak levitálni. Ha elég erősen hiszel benne, biztos sikerülne akár ez is. De ennek önmagában nem látom sok értelmét...

Visszatérve a vonzáshoz: nem kell hinni benne, mert ez is egy megállapodás. A pénzben sem kell hinni. Ha gondolod, hogy a tízezres nem ér 10.000 Ft-ot, akkor add el 5.000-ért. És még azt is hiheted, sőt, biztos lehetsz benne, hogy jó üzletet csináltál!!! Gondold csak végig: a gyártási költsége annak a tízezresenek alig pár száz Ft, te meg eladtad 5.000-ért! Szuper üzlet, többszörös haszonnal eladtál egy pár száz forintot érő papírdarabot!!! Egyetlen probléma, hogy közben kivontad magad a megállapodás alól, hogy ez a papírdarab 10.000-et ér... de egyébként nem történt semmi, az élet megy tovább :)

Szerintem majdnem ugyanezt csinálja az, aki kételkedik a vonzás törvényében, és bizonyítékokat keres. Majd ha lesz bizonyítékom, akkor majd hiszek benne. Addig meg várok, figyelek, hátha jön egy bizonyíték :)

Szerintem nem kell hinni benne, elég ha használod. Pont ahogy Bob Proctor mondja az elektromosságról: fogalmam sincs hogy működik, de azt tudom, hogy az ember megfőzheti vele a kaját, sőt, még az embert is meg lehet vele főzni! Érdekel, hogy a villanykörte miért világít? Engem nem, lényeg hogy világít. Tudom, ha felkapcsolom egy sötét szobában, akkor világos lesz. És nekem az is bőven elég, ha a vonzás törvénye segít a céljaim elérésében, nem akarom megérteni, vagy meggyőződni róla, hogy tényleg létezik :)

Az, hogy hogyan kell "használni", le van írva a könyvben és benne van a filmben. De arra nagyon vigyázz, hogy ott csak az elmélet van benne, a gyakorlat közben pedig nem minden úgy megy. De ha mindig figyelsz Önmagadra, megkapod a válaszokat. Az érzéseid irányítanak, a gondolataid visznek előre. Ha e két dolgot együtt jól használod, akkor tied minden tudás, ami az élethez kell :)

Szeretettel,
AdminDrága Jutka!

Köszönöm a segitséget! Most már kezdem megérteni.Nem kell nekem benne élnem abba az emberbe aki tele van gonddal.Nem azzal segitek rajta, ha állandóan a problémáit vesézgetjük.Inkább megprobálom felhivni a figyelmét, hogy mennyi más ,szép dolog is létezik a világon.Tudom az orvos sem úgy megy oda a betegéhez, hogy úgy néz rá mintha minden szenvedését végig szenvedné.Ez egyértelmű.
És tényleg az élet szép!
Szeretettel:JuditDrága Jutka!

Köszönöm a segitséget! Most már kezdem megérteni.Nem kell nekem benne élnem abba az emberbe aki tele van gonddal.Nem azzal segitek rajta, ha állandóan a problémáit vesézgetjük.Inkább megprobálom felhivni a figyelmét, hogy mennyi más ,szép dolog is létezik a világon.Tudom az orvos sem úgy megy oda a betegéhez, hogy úgy néz rá mintha minden szenvedését végig szenvedné.Ez egyértelmű.
És tényleg az élet szép!
Szeretettel:JuditSzia Drága Anyoca 3

Olyan nagyon megölelgetnélek, tényleg!!!

Annyira jó másokon segíteni, tényleg. Felemelő érzés!!!!

Az orvos, vagy pszihológus pont olyan ember mint te meg én!! Képzeld el az orvost aki a sebészeten van és nem tud elvonatkoztatni a fájdalomtól és a szenvedéstől az egyszerűen megbolondul !!! Vagy magának is megteremti, mert amire gondolsz és sok energiát szánsz rá azt bevonzod.

Ha depressziós a pszihológus !!!!!!

Ha sírva bíztatod, a hajléktalant, hogy szép az élet!!!!!!

Nem tudsz neki pozitív jővőképet adni , lelkesíteni ha te magad nem bízol, hiszel, ha Te magad labilis vagy !!!

Amikor kimegy a korház kapuján le kell tennie a hivatását és nem viheti haza!!!Az nem azt jelenti hogy szociálisan nem érzékeny, vagy érzéktelen lenne.
Csak egyszerűen, rámegy a saját meg a családja élete, ha otthon magába roskadva, vagy hangosan a fájdalomról beszél!
Remélem van itt ezen a csodálatos oldalon olyan ember aki Orvos, Mentős , Tűzoltó, Szociális munkás, Ápolónő ....és elmondja, hogy mi a tapasztalata. Ők hogyan csinálják!

Nem a te életed és nem is lesz életed ameddig a kettőt nem tudod különválasztani!!!!

Folyton, leapasztod a kreatív energiádat!!! A haladáshoz, az egészséghez, a bőséghez meg sok sok pozitív energia kell! Sőt ahoz, hogy segíts és adni tudj sokkal több energia kell, mintha passzívan elmennél bárki mellett !!! Másik véglet a Csodálatos Teréz anya !! Ő a saját életét adta fel, és önzetlenül segített a világon. Mert ekkora szociális érzékenység oltárán fel kell áldozni a családot, gyereket, magánéletet, anyagi érdekeket!

Kell egy arany középút, a magad , a családod az egészséged érdekében!

Nyugodtan segíthetsz bárkin aki kéri vagy akinek te szeretnél . Csak ne ess abba a csapdába, hogy igazolod a problémája okát, tehát jól kibeszélitek és egyszer csak olyan pocsékul érzed magad mint ő! Mert akkor átálltál arra a rezgésszintre!!!!!!!!
Inkább tereld el a figyelmét valami pozitív irányba!!!!

A vonzásodhoz gratulálok, csak rá kell kapni a siker ízére és menni fog !!!

Mert az élet szép, és csak tőlünk függ hogy még szebbé tesszük vagy sem!

Szeretettel:

Jutka :-)Szia Kisenci!

Jutkának szánt válaszomban megtalálod a kérdésedre a választ.Viszont szivesen megirom a továbbiakat is!
Szeretettel: JuditSzia Jutka!

Azt mind megértem, hogy magamnak ne kivánjak semmi nemmmel kezdődőt, mert az univerzumban nem létezik a nem.Viszont egyszerűen képtelen vagyok elmenni mások fájdalma mellett.Eddigi fogalmaim szerint erősen szociális beállitottságú vagyok.Most ha a vonzás törvényét nézem át kell hogy lépjek a határt és többé nem foglakozhatok mások problémáival? Nem segithetek azon aki kéri? És ha pl. orvos, vagy pszihológus vagyok????Vagy csak egyszerűen egy dada aki mellett hasra vágódik egy kis gyerek?Ettől én kizőkkenek a pozitiv gondolataimból és kezdhetek mindent az elején?
Különben én aránylag kicsiben kezdtem.Másoknak kicsi, nekem nagyon fontos és nagy.A gyerekem iskolai ügyének lerendezése volt az egyik és a férjem jővőjéből fontos hivás a másik.Ezeket tegnapra ütemeztem be és estére szinte 100%-ban teljeseültek is.A milliók ezeknek az apró épitő köveknek a következményei lesznek.
Üdvözöllek: JuditJutka:)

Szép!
Nagyon tetszik:))
Az is,hogy nem vetted át.
Kérem alássan,csodaszépkisösszefoglalót alkottál:)Teremteni, valoban tudunk

Jot is rosszat is, epp ezekert vigyaznunk kell gondolatainkra. En megjartam es fajdalmas....nem tudom most leirni...de majd 1x igen...es valomab megtortent, hidd el megtortent..es meg most sem hiszek magamank, hogy en termtettem meg a dolgokat..csak epp a reszletekre nem figyeltem oda. Csak belulrol, melyrol kell akarni , es valoban megtortenik .En tudom a Vonzas Torvenye letezik, nagyon biztos vagyok benne...es tudom hasznalni isSzia Kisenci!

Jöttem én is gondolkodni :-)

Én most éppen azon amit írtatok.

Igen érdekes , tényleg sok ember éhezik, el van adósodva........................pedig ők is csak szeretnének élni!
A kulcs bennük, van és benned. Tőled függ, hogy mennyire szereted magad, értékeled magad !
A könyvben és a filmben , és sok más könyvben is azt próbálják megértetni velünk, hogy ne vedd magadra mások fájdalmát, gondjait. Nem tudod megoldani, maximum te is beállsz a sorba. A saját gondjaid éppen elegek. Azokat kell megoldani!!!! Nem sírni, panaszkodni hanem megoldani és tovább lépni, magad mögött hagyni. Ne rágódj rajata, lépj tovább!!!
Én, és lehet önző vagyok :-) segítek másokon, ha tudok. Adok ha érzem, hogy adnom kell. Kiállok egy nemes célért. De tovább megyek és nem rágódom azon, hogy szegénynek mennyire rossz. Úgy vagyok vele, hogy a sajnálattal nem segítek senkin, csak még jobban erősítem a körülötte lévő gyenge energiaáramlást. Lehet árok vele és nem segítek, pedig ez volt a szándékom.
Az én életem az enyém, abban kell boldog lennem!! Abban kell jól élnem. Nem oldhatom ,meg a más életét!!! Még a végén pofon vág, hogy az az ővé, kikéri magának :-)))))

Most egy idézet tőletek "én sem milliomos szeretnék lenni" Na de 1 millió,10 millió, 100 millió ?????? Mennyire nem szertnél milliomos lenni???
Én ha most , így kapásból körülnézek akkor azt látom, hogy a körülöttem lévő dolgok már jóval millió fölött vannak! És csak a mozgatható tárgyakra gondoltam ami körülöttem kb 5 nm-s körben. De ti máris kizártátok magatokat a bőség áramából, hiszen kijelentettétek, hogy nem akartok milliomosok lenni. Már egy autó is több millió, mondjuk 2-3-4 attól függ!!!!

Csak akkor tudod a szeretteidnek megadni mindent amire szükségük van, ha neked is meg van mindened !!!!
Akkor van , jókedv , boldogság, ha te is boldog vagy és jókedvű! Mert az ragadós!!!!Másokon is csak akkor tudsz segíteni, ha neked is van amiből adni!

"Mert, hogy hiába próbálok kapaszkodni ez a fűszál nem elég vastag ahhoz, hogy kimásszak a kételekdésemből! Valaki, akárki, mutassa meg nekem, hogy ez valóban működik! Hitemmel nincs probléma, hiszem, hogy én is tudok "Teremteni", de a bizonyíték elmarad valahogy várat magára!"

Mi lenne az a bizonyíték, amiben nem kételkednél ??????? Valaki, akárki ????? Csak te magad, a saját sikereiden felbuzdulva fogsz tudni teremteni!!!! Mert mutathat , bárki bármit ha te kételkedni akarsz, fogsz is!
Azt is észre kell venni amikor megérkezik!!!! Ha reggel megrendeled a házad előtt a parkolóhelyet, estére. De közbejön egy jó kis esti randi és nem méssz haza este, az nem azt jelenti hogy a parkolóhely nem várt ott rád üresen. Te nem vetted át!!!!

" NEM ELÉG VASTAG A FŰSZÁL" Ne kapaszkodj , álj fel és járj!!!!!

A hit önmagadban, az fogja meghozni az első kis teremtést. Én egy csokival kezdtem :-)))))))) Akár hiszed, akár nem :-)
Finom volt :-)))))))))))))) nagyon, nagyon ,siker ízesítésű!

Isten hozott,kívánom , hogy sok sok csodálatos percet tőltesetek velünk, és kérdezzetek bármit ,mindig lesz valakinek egy csodálatosan TITKOS tanácsa, jó szava, mindig lesz valaki aki rátok mosolyog !!!!

Szeretettel!

Jutka :-)Szia Kisenci:)

Azt kéred,valaki mutassa meg,hogy működik.A vonzásra gondolsz,igaz?
Szerintem mutasd meg te magadnak.Tégy próbát.
Érdekes olvasmány ehhez még Richard Bach:Illúziók című könyve./hú nagyon szeretem!/
Szóval,elsőként tegyél próbát magad.
Ami a gyerekeket illeti,állítólag rengeteget számít,hogy a környezetük milyen.Értem itt,hogy anya,apa hogyan gondolkodik,milyen érzések vannak bennük.A gyerekek nagyon érzékeny "antennák".
Ami a szegénység stb. kérdéskörét illeti,amire fókuszálunk,ugyebár.Hogy ez közösségi,nemzeti szinten milyen "jól működik",mi épül be a tudatba vagy az az alattiba...De példa rá a jól fejlődő,gazdag országok is akár.
De ez is annyi mindennel van összefüggésbe...

Szerintem a vonzást kezdd el magad.
Kezdd valami kisebb dologgal,aminek megléte számodra küönnyebben elfogadható.Mondjuk a kedvenc virágod.Egy szál.
Milyen a színe,formája,van e illata,mekkora,milyen a szára, a levele,a tapintása,mit érzel ha ránézel...? játssz el a gondolattal ameddig csak tudsz.
Várd,hogy megjelenjen:)
Egyszer valahol olvastam,hogy egy férfi próbára akarta tenni ezt a vonzás dolgot és elképzelt egy tollat,de volt benne a megszokottól valami eltérő,és megegyezett magával,hogy emiatt a kis mássága miatt,hogyha ezt a tollat meglátja,tudni fogja,ő vonzotta be...
:)
...Szia Anyoca!

kisenci
Kedves tőled ez a bíztatás!
Én azt olvastam, hogy lehet nagyot is kérni, én sem milliomos szeretnék lenni, csak biztosítani a szeretteim számára mindazt amire szükségük van! No meg azt amire nekünk is szükségünk van! Én is megírtam terveimet! Bízom benne, hogy teremtéseim valóra válnak!Terveim szerint másokon is szeretnék segíteni! Számomra negatív amikor másokat látok szenvedni, nélkülözni, főleg gyerekeket!
Kívánom, hogy "Kívánalmaid" TELJESÜLJENEK! Írd meg pozitiv teremtéseidet, ha nem titok!
Szeretettel: EnikőSzia!

Én is új vagyok még itt.Nagyon kételkedő tipus.Nehezen tudom megérteni, hogy maradhatok pozitibv annyi tragédia láttán.Hogy nem tudok oda figyelni mások hülyeségeire...Néhány hete valaki csak úgy elküldte nekem a könyv neten forgó változatát és most itt vagyok néhány napja.Probálkozom és mindenben probálom betartani az itt olvasottakat.Nem milliókat és hatalmas házakat kivánok, hanem kicsiben kezdtem.Elsőre nem történt semmi amit észre vettem volna.Azonban ma egy másik oldalon leirtam néhány célkitűzésemet.És persze lehet, hogy csak puszta véletlen az egész, de képzeld amit mára irtam minden bejött.Hát azt hiszem most itt ragadok.Ma bele kezdek a könyvbe és hamarosan megnézem a filmet is.És csak kivánok tovább kicsiben. Szeretettel: Juditkisenci

Isten hozott itt kozottunk.Remelem talalni fogsz itt fuszal helyett fucsomot ,ami eleg eros lesz, hogy kimassz a ketelyeidbol.
Szeretettel,
felebarat