Csillair születésnapja alkalmából

boldog szülinapot!Kedves Mindenki! Tudjátok, van egy ember közöttünk - vagy már nem is annyira itt - aki nagyon sokat adott ennek a társaságnak. De megbántották és elment. Én mégis szeretnék neki BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT kívánni így egy külön blogban - bár tudom, hogy erre közös blog már született - hátha néha benéz, és akkor meg lehet őt örvendeztetni. :-)

Csillair Drága! Remélem, hogy olvasod.

Kormos Gergely: Születésnapodra

Ki mindig ajándék nélkül marad,
Ajándékozd hát meg magad!
Hisz sosem a pénzre vágysz igazán,
Örvendj inkább más vigaszán!
S ne törődj, ha más kinevet,
Nyugtasd meg fáradt szívedet...

Bársonyos szellő cirógatja
A tavacska selymes felszínét
S a megannyi fényes vitézfi
Haptákban áll mellette s nézi
Hogyan keringőzik száz és száz
Falevél, s altatja el még a
Holdat is a szél...
A csend hozzád bújva dalokat
Zeng s némán a füledbe búgja
Az éjszaka álmatlan húrja
Mindazt, mit csak az hallhat tisztán,
Kinek takaróját a holdfény
Szövi, s ki mindig megköszöni
Minden évben ugyanakkor -
Nulla óra huszonhatkor -
Ha az a néhány jó barát
Nem feledi el jó szavát,
S elmondja öreg koráig:
Isten éltessen sokáig!

Címkék:

HozzászólásokNyilt levél Kassai Csillának - Nem olvastátok?

Ha ne olvastad, akkor idézem, mert nagyon tanulságos neked és minden kedves Secret olvasónak is.

http://vilagnezet.blog.hu/2008/10/26/nyilt_level_kassai_csillanak

Nyilt levél Kassai Csillának
2008.10.26. 09:35 IGe

"Kedves" Csilla! Mivel eléggé paranoid módon megvádoltál, hogy nem merek a saját fórumodba IGe-ként írni, most megtettem, tehát ezen írásom az örtől a hatra fórumában is megjelent. Másrészt utólag a FIGYELJ ÉS HALLGASS MEG cikkedben azt írtad kommunikálni kívánsz velem. Nos itt az alakalom, akkor tegyük teljesen nyiltan. Először is azt javaslom, hogy kár mások írásaiban is engem látni, nem egészséges. Ha már engem agykontrollal, vagy három új technikával bevonzottál magadnak és nem érted, hogy miért, felvilágosítalak;

Először is megfeledkezel róla, hogy kellőképpen figyelemfelkeltő módon Te támadtál rám a virtuson elégé agresszívan és nem én terád. Megfenyegettél, hogy a te Istened nemsokára megbűntet engem, mert te jóba vagy vele és úgy akarod. Ugy viselkedtél mint valami elfuserált, ártást szóró vodu hívő. Lehordtál mindenféle gyűlöletkeltő , ártást szóró szavakkal, lesátánoztál engem és az írásaimat és a kislányomat sem kímélted őt is belevitted a mocskolódásaidba. Nos nálam ez tette fel az i-re a pontot amiért megfogadtam, hogy MEGPRÓBÁLLAK KIGYÓGYÍTANI EZEN BETEGSÉGEDBŐL. Tehát gyógyítót kerestél és megleltél.*

Mert kedves Csilla, te még mindig beteg vagy. Mániákus depressziós. Erős hangulatváltások. Düh, őrjöngés, majd az angyalka jelmez, majd megint sátánmaszk, majd megint angyalka és a bocsika, elnézést szövegek. Már legalább kétszer kértél elnézést nyilvánosan mindekitől, akit megbántottál, ez nem lenne őszinte dolog nálad csak taktikai húzás? Ja és nem csak a virtuson, hanem máshol is a neten. Tehát az itt megadott linken olvasható paródia (amit egészséges ember nem vesz komolyan és nem igyekszik annyira azonosulni vele mint te) szinte nem is paródia rólad, hanem a valós diagnózis:

"Ökomenővé lett Csobánka második küzdelme a Sátánnal
Küzdjünk együtt Gyércsók József puszintológussal és Dr.Aloe Vera asztrocsekkjeivel Lucifer ellen!" http://vallaskritika.virtus.hu/?id=detailed_article&aid=55871

Ez a 2. paródia rólad már csak azért született meg szerintem, mert többeket bírósági perekkel és feljelentgetésekkel fenyegettél meg. Az ilyen fenyegetőzések nem vallanak erős és stabil valódi keresztényi, sem teremtő, azaz pozítív gondolkodó lelkületre. Másrész egy ilyen per nagy valószínűséggel az elmeállapotod és a beszámíthatóságod elmeorvosi vizsgálatával kezdődne, ha bárki beküldené az adott biróságnak a virtus.hu -n írt néhány lementett régebbi hozzászólásodat. Meg azonkívül is landdie-nak és nekem is jó reklám lenne az írásaink számára. Ha kézhezkapjuk esetleg a birósági idézéseket már küldjük is tobább a búvársajtónak csámcsogni rajta, hiszen mit tud kezdeni bármelyik bíróság a paródiákkal, amit mi saját magunk nem veszünk komolyan. Megállapítja, hogy nem túl vicces, vagy túl vicces??? Ilyen "ítéletek" miatt a sanzonbizottsághoz hasonló szervezeteket szokták felkeresni inkább.

Tehát összefoglalva nem teszek mást, mint önzetlenül és emberbaráti szeretetből kifolyólag gyógyítalak* a vallásom tanításai szerint. Ennek módszertanáról itt lenetebb a hozzászólásokban olvashatsz. Tehát sajátosan igyekezlek kigyógyítani a benned lévő gyűlölet és magasabbrendüségi érzés forrásából, a bibliai SátánIsten beteges imádatából.

Mert ugyebár ha neked lehet vallásos küldetéstudatod, akkor nekem miért ne lehetne? Neked a bibliai SátánIsten a mindened, nekem meg Isten teremtője a Mindenek Előtt Lévő Határtalan Karakutty, akinek prófétája vagyok. Karakutty übereli Istent, tehát nekem jobbak az összekötetéseim és ez által világunkra való befolyásom is. :-)Javaslom válasssz magadnak valami normálisabb Istent, ami segíti és nem rombolja az énedet, van belőlük bőven. *Persze elsődlegesen mielőtt bármit tennél, vagy bármilyen alternatív gyógykezelésnek alávetnéd magadat, keresd fel gyógyszerészedet, pszihiáteredet!

Üdvözlettel: IGe a P-Dox vallás alapítója

Idézetek Tőled, Kassai Csillától:

...Maga nem a vallásokat kriizálja, amit tennie kellene egy valláskritikai magazinban, hanem AZ ÉLŐ ISTENT! A vallások engem hidegen hagynak,mert azt látom, nem Istenről szólnak többnyire, hanem önmagukról.De az Élő Istent sérteni, megalázni, ez már zavar!"

"...NAGYON MEG FOGSZ EZÉRT A VELÉIG ROMLOTT VISELKEDÉSEDÉRT BŰNHŐDNI A JÓ ISTEN SZÍNE ELŐTT! KÖZEL AZ IDŐ! TÖBBET, TUDOK, MINT GONDOLNÁD! ISTEN FIGYEL TÉGED! NAGY BAJBAN VAGY! NAGY BAJBAN VAGY IGE!NAGY BAJBAN VAGY IGE!NAGY BAJBAN VAGY IGE! NAGY BAJBVAN VAGY IGE!""...Sajnálattal láttam az iwiw reglapján egy gyönyörű szép kisbabát. Ha az a sajátja, már előre sajnálom a gyereket! Egy olyan minősíthetetlen viselkedésű beteg ember, aki privátban küldözgeti fűnek-fának a sátán számát és közben Isten arcába montírozza a saját arcképét és még fel is teszi az iwiwre, aki az index fórumon minden virtus szerzőről lejársató, mocskolódó blogokat ír, az milyen mintát ad majd át a jövő nemzedékének?"

"IGe Itt nem mersza v virtus felhasználóiról mocskolódó cikkeket felrakni, de megt6aláltam a szaraidat az index fórumon, amiket rólunk irtál! Egy féregben több érzés és jóindulat van, mint benned, te sátánsita barom! te a pusztulást hozod a Földre és az emberiségre! mert az vagy! a pusztulás! és nekem te ne írjál privátban, mert fogom magam, megkereslek és úgy pofán váglak, hogy összecsinálod magad! Ha már anyád nem nevelt meg!"Túltettél magadon uniqum!

http://www.thesecret.hu/hazirend

Ne zavarjon, hogy a secret házirendjét is megsérted.
Az általad védelmezett beteg embert már kitiltották a wikipédiáról, és egy sor helyről közösségromboló magatartásáért. Csak be kell írnod a google-ba a nevét, és megláthatod. Az, hogy ezekután te engem fitymálsz le, a te dolgod. A Föld forog tovább és a Nap is süt még egy pár millió évig.

Rossz bálványt választottál magadnak. Televan a szíved gyűlölettel, irigységgel, gonoszsággal. Így hát nyilván nem tűnhet fel neked, hogy én pozitív dolgokról írok, míg a barátod minden megnyilvánulása romboló jellegű a világra névzve. A saját nevedet pedig moderáltatod a virtuson, mert szégyelled, Rédling Márta.

Itt olvasható:
http://www.virtus.hu/?id=newspaper_list

3T Rédling Márta 2008.09.23 568
vagy több :-)))

Én vállalom a saját nevemet, és nem szorul tevékenységem magyarázatra.

Megbocsátok neked, és Ágicának is. Nem tudjátok, mit cselekszetek.

Nem fogom bemásolgatni ide a te mocsok hszeidet, csak a magamét. Amint látható, ez a hsz 2008.12.11-én kelt, tehát nem a mai napon.

http://otrolahatra.virtus.hu/index.php?id=detailed_article&aid=59044
#93 - Kassai Csilla - 2008.12.11 - 08:07:42
a 92-es kommentenben említett fórum oldal neve helyesen:

www.thesecret.hu

--------------------------------------------------------------------------------

#92 - Kassai Csilla - 2008.12.11 - 08:06:38
Létezik egy fórum oldal, a
www.secret.hu
.
Ezt az oldalt egy általam rendkívül tisztelt fiatal ember hozta létre tavaly tavasszal, a Secret című könyv Magyarországra való bejövetele előtt jóval előbb.
A tudatos teremtők fóruma ez, ahol a vonzás törvényét sajátítják el az ott blogolók.

Nagyon kedves emberek ott a fő irányadók, Szilágyi Imre, Örökös Beáta, Kóródi Sándor, hogy csak néhány nevet említsek közülük.

Minden rezdülésükkel azon vannak, hogy a jóság, a szeretet, a hála, a pozitív vonzások megvalósulhassanak a saját és mások életében is.
Ezért is hozták létre a Momomo -t, a Mosolyogj Mozgalmat, ami már egy bejegyzett szervezet az országban.

Tisztelem, és becsülöm őket. Soha egy gondolattal nem tudnának senkinek sem ártani.

Jó lenne, ha ezt az ott fórumozók is tiszteletben tartanák, és ember módra viselkednének egymással, és velem.
Kívánok a secret oldalnak sok-sok szeretetet, bőséget, és sok sikeres tréninget, amit az alapító barátaival útnak indított! Remek kezdeményezés.
Mindenképpen örvendetes! Én nagyon szurkolok nekik!

* * *
Szeretném leszögezni, hogy ezért nem blogolok itt, a secreten.

Csilla

Legyen csodás szilveszteretek! Boldog Új évet kívánok!

„Semmi sem túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, semmi sem túl csodálatos ahhoz, hogy megtörténjen, és semmi sem túl jó ahhoz, hogy örökké tartson, ha a terád váró jóhoz pozitívan állsz hozzá!” Helen Hadsell * www.5rol6ra.huA válaszom unique rágalmazására és ágicának:

http://www.thesecret.hu/node/5985

Én nem tudnék úgy nyugodtan aludni, hogy küldtek nekem egy ingyen könyvet, hálából meg jól belerúgok az íróba. Kedves Ágica.

„Semmi sem túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, semmi sem túl csodálatos ahhoz, hogy megtörténjen, és semmi sem túl jó ahhoz, hogy örökké tartson, ha a terád váró jóhoz pozitívan állsz hozzá!” Helen Hadsell * www.5rol6ra.hu..............

!!!!Azt gondolom, van Jóisten,

Azt gondolom, van Jóisten, segített, egy engem becsületsértő bejegyzést az admintól kértem, hogy moderálja... indok: személyeskedés és letiltás miatt nem tudok reagálni és jé törölte. ezzel elintézettnek tekintem az ügyet részemről..Kassaira reagálva

Fura az élet, Csilla továbbra is olyan, amilyen volt, csak kicsit kell megvakargatni a mázat, máris vagdalkozó és agresszív lesz...

én kérek elnézést bármilyen engem lejárató hadjáratáért, holott 3 kommentem volt hozzá csak, építő jelleggel, más fórumon, letiltásom után szabadon és továbbra is átgondolatlanul szinte már élvezettel dorongol le... mást is...

hsz-eim sosem durvák, de mindig lényegbevágóak, aki a tükröt nem szereti, ne tegye magát írásaival közszemlére, én mindig is vállaltam az írásaim hitelességéért a felelősséget...

a kommentek, amelyek mások szerint is tisztelettel és nem bántóan, csendes tényként és szabad véleményként hangzottak el részemről...

munkámat tönkre nem teheti, ahhoz azért remélem kevés... de azt más nem szeretném megvárni, hogy engem is feljelentsen és a családomat fenyegesse...

elhatárolódok ettől, ne haragudjatok... talán most még időben vagyok...

csak ezért írtam, hogy nyoma legyen... valahol

én kérek elnézést, ha itt megjelenne és mézes mázos angyalként, itt is szép lassan rájöhettek, hogy magát minősíti...

sziasztok

http://vilagnezet.blog.hu/2008/10/26/nyilt_level_kassai_csillanak
http://otrolahatra.virtus.hu/?id=detailed_article&aid=59044A szavak ablakok vagy falak -kommunikáció szívtől szívig

Felnőtt emberek normális kommunikációja nem egymás földbe döngöléséről,hanem kölcsönös megértésről és egymás felemeléséről kellene, hogy szóljon.Az ellenségeskedés, a rágalmazás nem vezet sehová sem.

Ismert annak az emberek a példája, aki négykézláb keres valamit az utcám.
Egy arra járó járőr megkérdezi, mit csinál?
- Az autókulcsaimat keresem.-válaszolja a férfi.
- Itt veszítette el?
- Nem.Egy mellékutcában ejtettem el, de itt sokkal jobb a világítás...

Írja Rosenberg doktor a Szavak és ablakok című könyvben. Azt hiszem, most egy jó darabig el vagyok látva témával ennek a könyvnek a kapcsán!

Hiszen annyira más gondolkodás- és kommunikációs formát tár elénk, mint amiben most élünk! Amiben pillanatnyilag magam is élek!

Azt írja, az a megfigyelése, hogy kultúrális örökségünk legtöbbünket arra késztet, hogy olyan helyekre összpontosítsuk a figyelmünket, ahol valószínűleg nem kapjuk meg azt, amit keresünk.

És ez tényleg így van!

Amikor bírálunk, ítélkezünk, érzelmileg zsarolunk szavainkkal, később csodálkozunk, mert érzelmi bumerángunk rendszerint visszatér hozzánk! És nem értjük! Mi nem tetszik a másiknak? Képtelen elfogadni a kritikát? Ilyen beteg vagy érzékeny?

Háború, konfliktus van a világban? Nem csoda! Hiszen gyakran még a kommunikáció szintjén sem vagyunk képesek megértésre, empátiára jutni!
Hogyan legyen béke és harmónia, amikor mérgező szavainkkal szennyezzük a világot és egymás lelkivilágát?
Hogyan legyen béke és harmónia, amikor képtelenek vagyunk figyelmet, és empátiát adni annak, akinek szüksége van rá?

Amikor valaki bírál és rágalmaz, akkor érvényesül MINDIG egy 80/20-as szabály. 80%-ban ugyanis önmagáról beszél, mert a bírálat mindig annak a jele, hogy nem vállalunk saját magunk cselekedeteiért felelősséget.

Amikor arról beszélünk, hogy a másik mit ront el, és miben ilyen, meg olyan, az rendszerint mindig önmagunkról szól.

Ezt a közmondást mindenki ismeri:
Más szemében a szálkát, a magáéban a gerendát sem!

Így van ez a bírálattal és a rágalommal, becsületsértéssel.

Amikor valaki azt írja, tükröt tart nekem, örülök neki, de meg is mosolyogtat.

Ugyanis az jó, ha valakinek van már tükre! Ám amikor azt mindig csak mások felé tartja, anélkül, hogy akár egyszer is belenézne, az már kicsit furcsa.

Ám az ő tükre, nem az enyém.

Mindig szükség van tükörre! Mindig! Ám amikor valakinek negatív és eltorzított a tükre, nyilván, csak negatívat és torz dolgokat mutat mindenki felé.

Mindenki abból indul ki, amit megtapasztalt, amit beépített hiedelemrendszerébe. Nyilván, neki az a természetes, az a normális.

Szokták mondani, ki mint él, úgy ítél.

Ám ebben a kifejezésben is van pozitív üzenet!

Ha ugyanis jobb életet akarunk, mint a jelenlegi, egyszerűen csak másként kell élnünk! Nem mindegy mire fókuszálunk! Mindenki ismeri a félig televan, és félig üres a pohár példát!

Azt látjuk meg a másikban, amivel saját magunknak van dolga! Amikor valaki hozzászól valamihez, és úgy kezdi, a cikk írójának ilyen meg olyan baja van, is ilyen meg olyan, akkor 80%-ban önmagáról beszél.

És azt is ismerjük, NE ÍTÉLJ, HOGY NE ÍTÉLTESS!
Hát, meg kell mondjam, ebben a dialektikára épült világban korántsem olyan egyszerű feladat leszokni az ítélkezésről, a bírálatról, a másokban a csak a rosszat észrevenni szokásról. Hála a Rosenberg könyvnek, remek módszereket ismerhetünk meg, amik helyre teszik bennünk esetleges kényszeres, téves elképzeléseinket e témában.

Örülök nagyon a Szavak ablakok vagy falak című könyvnek! Hiszen arról szól, hogyan tegyük szebbé, harmónikusabbá saját világunkat! Hogyan fejezzük ki magunkat úgy, hogy szívtől-szívig jusson el minden szavunk, és önmagunkról beszéljünk, saját érzéseinkről, szükségleteinkről, kérésünkről, ne pedig sértően és megalázóan másokról!
Hiszen a kimondott szónak teremtő ereje van, és amellett azt is tudják azok, akik felvilágosultabbak, hogy MINDEN CSELEKEDETÜNK VISSZAHAT ÖNMAGUNKRA!
Akkor mire is várunk tulajdonképpen?

FIGYELJ ÉS HALLGASS MEG
http://otrolahatra.virtus.hu/index.php?id=detailed_article&aid=55844

„Semmi sem túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, semmi sem túl csodálatos ahhoz, hogy megtörténjen, és semmi sem túl jó ahhoz, hogy örökké tartson, ha a terád váró jóhoz pozitívan állsz hozzá!” Helen Hadsell * www.5rol6ra.huCsilla még beteg

Na jó. Kivételt teszek az ígéretemhez képest és a nagy érdeklődés miatt írok még egy hozzászólást. Nem IGe vagyok, de őt jól ismerem és valóban írok a fórumra is és ide is. Csilla a virtus.hu-n és itteni viselkedése miatt szerintem még mindig beteg ember, aki segítségre szorul és nem való arra, hogy ő próbálna segíteni másokon.

Mániákus depresszió. Erős hangulatváltások. Düh, őrjöngés, majd az angyalka jelmez, majd megint Sátánmaszk, majd megint angyalka és a bocsika, elnézést szövegek. Ja és nem csak itt, hanem máshol is a neten. Tehát az itt megadott linken olvasható paródia szinte nem is paródia róla, hanem a valós diagnózis. Aminek van egy 2. része is:

"Ökomenővé lett Csobánka második küzdelme a Sátánnal
Küzdjünk együtt Gyércsók József puszintológussal és Dr.Aloe Vera asztrocsekkjeivel Lucifer ellen!"

http://vallaskritika.virtus.hu/?id=detailed_article&aid=55871

Ez a 2 paródia róla már csak azért született meg szerintem, mert többeket bírósági perekkel és feljelentgetésekkel fenyegetett meg. Az ilyen fenyegetőzések nem vallanak erős és stabil keresztényi, sem teremtő lelkületre. Szerintem próbáljatok meg segíteni neki, mert én már megpróbáltam, de csak azt értem el vele, hogy nekem is nekem esett. Feladtam. Ti még tehettek egy próbálkozást.Még mindig "szárnyas őrangyal"-ra térek ki

a Virtus.hu-n, mint Ige, azt hiszem jól írom le nevét, szerepel, de ha tévednék, se sajnálom, és azt látom, nagyon irigy. És mint tudjuk az irigység, hasonlóan a haraghoz, nem jó tanácsadó.

Tehát kedves Akárki is vagy, nekem egy Ember, írd már meg légy szí, mi a bánatod Csillával? És miben segíthetünk neked?

Igen. Igen. Igen. Élni jó:) És én IGENT mondok életemre.Csak azt szeretném mondani Mindenkinek!

KÖSZÖNÖM! :)

„Semmi sem túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, semmi sem túl csodálatos ahhoz, hogy megtörténjen, és semmi sem túl jó ahhoz, hogy örökké tartson, ha a terád váró jóhoz pozitívan állsz hozzá!” Helen Hadsell * www.5rol6ra.huKedves Mindenki !!

Olvastam beírásaitokat és hát elég vegyes .. említeném utoljára írt , anonim SzárnyasÖrangyalt .
Kérlek beneteket írjátok be a keresőbe ( pl. google .com ) a nevét Kassai Csilla , hát nem tudom kinek lenne ennyi megjelent cikk.. írás ...videó ... róla...a munkájáról ..több oldalakon.
Egy embert értékelni tudni kell ... , hogy van negatív vélemény bele tartozik .
Ő honnan indult , miért ...példát meríthetnénk ...
az hogy megvédte önmagát , mi módon tette ?, talán ő többet tett le az asztalra és azt érezte több tisztelet kijár neki.. minden idejét a fogadalmának szentelte
még van mit tanulnunk ...bizonyára mindenkinek
Szerető öleléssel nektek MártaCsilla itt nagyon sokat adott mindenkinek!

Mindig is nyílt lapokkal játszott, ismerjük, sok embernek példa az Ő élete.
Mostanában ritkábban van köztünk, de az Ő döntése, elfogadjuk.
Kedves Őrangyal! Miért vonzottál Te be ilyen oldalt?
Segíthetünk Neked valamiben?

"Élj a Szíved Erejével!"
Szeretettel: EryCsillát szeretjük !

Kedves Titkos Szárnyasőrangyal !

Mi, Csillát szeretjük. Úgy,ahogy van.
Ez a hozzászólásod, sem hivatkozásaid nem Őt minősítik,hanem Téged.
Maradjon is a Te titkod,hogy ki vagy valójában.
Sok bajod lehet magaddal,ha más besározásáért még felellősséget sem mersz vállalni magadért.
Ha már írhatnékod támad,akkor inkább arról írj,hogy miben segíthetünk ?
Mert a sár rólunk lepörög,de vigyázz nehogy rád ragadjon !

Szeretettel ! Imi GyőrbőlKedves Mindenki!

Engem is nagyon meglepett ez az egész itt és rákerestem a "Kassai Csilla" szósszetételre a gogglen. Harmadiknak feldobott egy olyan lapot, ami sokmindenre magyarázatot ad. Nem szeretném, ha ezen hozzászólásom miatt retorziók érnének bárki részéről, ezért ezt a nevet, csak ezen egy hozászólás miatt regisztráltam. Kérem maradjon az én titkom, hogy ki vagyok. Mert nem én vagyok a lényeg, hanem , amit itt írnak:

Kassai Csilla: Ötről-hatra könyv szerzője ihlette
http://vilagnezet.blog.hu/2008/04/14/kassai_csilla_otrol_hatra

Sok szeretettel ölellek benneteket és vigyázzatok kinek engeditek ezt megMég egyszer köszönöm a megemlékezést.

Szeretném mindenkivel tudatni, hogy nem általánosítottam, és akinek nem inge, nem veszi magára.
Az én világomban azok az emberek, akik egy cél felé tartanak, kiállnak egymásért, mert a szeretet ott kezdődik, és nem ott, hogy mindenki hallgat, mint jani a fűben, amikor bárkit is ezen az oldalon vagy bárhol máshol, inzultál valami félkegyelmű.
Ez az oldal a béke szigete volt. Remélem, egyszer majd újra az lesz. Valószínű sokaknak most is az, hála Istennek!
Kívánok további sok boldog órát, derűt, lelki békét!

Én az 5ről6rában azt tanítom, állj ki magadért és magadon kell dolgoznod, senki mással nincs dolgod a világon!
Egy 5ről6rás nagyon jól tudja, hogy Ő a saját életének sugárzó Napocskája! Kívánom azoknak, akiknek nincs elég fény a lelkében, hogy engedjék be magukba a Napfényt! És örülök annak, amikor ez megtörténik! Szerencsére nap, mint nap.

Ha túl kemény voltam most itt, az csakis azért volt, mert nagyon fájt, ami történt. Nem baj! Minden értünk van, és nem ellenünk!
Megismertem egy remek módszert, aminek segítségével a bennünk lévő negatív érzelmeket teremtőenergiává tudjuk alakítani. Mostantól kezdve ez az 5ről6ra része.

Most pedig búcsúzom, és tényleg köszönöm azoknak, annak remélhetőleg jelentős többségnek, akik szeretettel gondoltak rám.
Sőt! Azoknak is, akik gyűlölettel. És üzenem nekik, hogy egy pozitív, teremtő oldalon vannak!
Ugye Beácska?álnéven.

Nem tudok azzal a tudattal itt blogolni, hogy közben tudom, valakik alig várják, hogy belém rúghassanak! Én segíteni jöttem, és nem gyűlölködni. Sajnálom.

És végtelenül hálás vagyok a gyűlölködőknek, mert megmutatták, hol kell magamon tovább dolgozni. Ajándékot adtak, pedig pont az ellenkezője volt a céljuk! Hát nem csodálatos a világ? :)

„Semmi sem túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, semmi sem túl csodálatos ahhoz, hogy megtörténjen, és semmi sem túl jó ahhoz, hogy örökké tartson, ha a terád váró jóhoz pozitívan állsz hozzá!” Helen Hadsell * www.5rol6ra.huLátjátok...,

Erről beszéltem...Szülcsinap kapcsán...

Nem is tudom...nekem még az ellenségeimmel kapcsolatban sem jutottak eszembe ilyen címkék, amikkel megbánthatnám embertársaimat...hja, hogy nincsenek is ellenségeim...ez eszembe sem jutott!
De nagyon durva, Gabcili ki is emelte, fel is sorolta ezeket...én meg ülök a székemben, szinte leforrázva...mintha pofonokat kaptunk volna itt megannyian, az általánosított jelzőkkel lesorozva.............sok száz embert bántasz meg ezzel, akik soha nem tették azt veled...csak kevesekkel folyt a harcod, most mégis lehúzod az itt lévőket, általánosítasz...ne ítélj, hogy meg ne ítéltessél! Ez nem 21. századi modern gondolat, de megfontolandó.
És azt kapod, amit adsz...ha te kizársz, cenzurázol, még visszaüthet idővel...kirekesztesz, majd kirekesztődsz. Féltelek. Vagy ne? Biztos jobban tudod a dolgod, végülis kéretlenül szóltam bele, jóllehet nem terveztem hozzászólni. DE ha már kijött, itt marad.

Nincs is más mondanóm...elment a kedvem tőle...

''A mosoly az a fény, mely az arc ablakán világít, s jelzi, hogy a szív otthon van.''
Evelyn:)Csillánknak:)

Megkésve én magam is boldogságos születésnapot kívánok neked drága Csilla!

Anikó

Igen. Igen. Igen. Élni jó:) És én IGENT mondok életemre.Kedves Csillair!

Megjegyzések nélkül kívánok sok boldog születésnapot!
...........de mégis annyit:
Nekem hiányzol az oldalról. Szerencsére nem vagyok érintett a vitában,
és nem is akarok ilyesminek részese lenni.

Üdv.:SusannaSzepes Mária

"Tanulj meg maradéktalanul megbocsátani, az ítéletet bízd a sors
bíráira. Gyakorold a megértést, ha bábeli nyelvzavar tombol körülötted.
Maradj szelíd és nyugodt, ha indulatok dühe vesz körül."

"A múltban elkövetett hiba a jövő bölcsessége!"Boldog Boldog Születésnapot!!

Kedves Csilla!
Én nem sokat tudok rólad de amit olvastam egy nem minden napi embert ismertem meg benned,!!
!
Én kivénok neked nagyon sok Boldog Születésnapot Egészséget Szertetet kivánok neked!
Fogad szertettel!
http://videa.hu/videok/zene/aldjon-meg-teged-az-ur-rwPQGNd08uEvIPulAzt hiszem,

ennél gyönyörűbben senki sem tudta volna leírni,mint ahogyan Édes Gabcilink tette:-)) Köszönöm Neki!

Drága Csillánk!
Nagyon boldog születésnapot,még nagyon sokat,és legyél nagyon-nagyon vidám,és harsány,mint eddig:-)))))
Szerető öleléssel: ErcsikeFÉNYT..,SZERETETET..,és ÁLDÁST Rád..,Kedves Csillair..:)

Huuuúúúúúú..,-esztet most jól megaszontad..:)
Lécci..,lécci vegyél egy mély levegőt..,/csak a kedvemért/..,és olvasd el újra hogy mi mindent és milyen előjellel nyilatkoztál azokról az emberekről..,-akiknek életed jelentős megtapasztalásait köszönheted../hsz-edből ez derül ki..,-elnézést,ha tévedek/.
Kedves Csillair..:)
"Beteglelkűek..,"..,"mérgezett lelkűek"..,"jellemtelen sunnyogók"..,"primitív Viselkedés....," "gonoszlelkű Secretesek...,"..,-és még sorolhatnám a születésnapi jókívánságokra tett "kiegyensúlyozott" válaszod dallamát..,de nem folytatom..,-mert ottan vagyon feketén..,fehéren..:)

"TISZTELD ÖNMAGAD ÉS A MÁSIK EMBERT.."
Te a Másik ember vagy Kedves..:)
Ahogy vélekedsz a Világról..,a körülötted lévő emberekről..,úgy vélekedhetsz saját magadról is..,és úgy tiszteled pontosan magadat..,-mint ahogy a többi embert..:)Megmásíthatatlan és örök Univerzális Törvény..:)
Én nagyon sok FÉNYT..,-SZERETET..,-és ÁLDÁST kérek RÁD..,-és azt hiszem itt még nagyon sokan vagyunk ezzel így..,-hogy a "pozitív oldalad.." elindulásáig..,-megtapasztald és magadévá mondhasd azt a "hatalmas Tanítást..," amit ISTEN még időben küldött Neked..,-hogy meglásd és megérezd általa..,-hogy MINDEN ember EGY CSODA..,-és a Te Lelked formálják igazi..,ragyogó gyémánttá..,-amíg hagyod és amíg lehet..az Idő formálta Világunkban..:)
Mégegyszer nagyon boldog Születésnapot Kedves Csillair..:)
Szerető ölelés:
Gab(csók).Csalódtam...

Ma, megdöbbentem, csalódtam és tanultam.

Imi Győrből:)

Kívánok Neked boldog szülinapot, szeretetet, bőséget és békességet!

Szeretettel: kíváncsi :)Hááááát

én is meglepődtem....
Drága Csillánk! Kívánok Neked MINDEN JÓT....
Öbike
A szeretet mindent áthat.....
Mosolyogj Drága Magyarország :)Kicsit furcsa számomra ez a

Kicsit furcsa számomra ez a reakció attól a személytől, akit szülinapján örömmel és szeretettel köszöntött fel a társaság. Rég olvastam ennyi rosszindulatot ezen az oldalon :-(
Ennek ellenére én azt kívánom neked Csilla, hogy legyen sikeres amit csinálsz, és érezd jól magad az általad cenzúrázott közösségben. Nekem az a véleményem, hogy a külvilágot kirekeszteni nem lehet, de ha neked ez a célod, akkor kívánok ehhez sok szerencsét és örömöt!

A.Én is csatlakozom az

Én is csatlakozom az előttem szólokhoz.

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT:D

" Boldogság = Állapot > ÁLLAPOT=Pillanat "Kedves Csillair

Bizony ennek ki kellett jonnie!!!
Mostmar megtisztulva, UJJASZULETHETSZ.
Minden evben jojjon el hozzad a boseg es a josag.
Szeretettel,
felebarat

Isten vegtelen szeretete melengesse lelkedet.Drága Cleaning!

Éppen azt teszem! Hála azoknak, akik ezen az oldalon irigységüktől, gonoszságuktól, rosszindulatuktól, egyszóval betegségüktől vezérelve közölték velem, hogy idézem:
Ha szólok hozzá, reklámozom magam, ha pedig nem, akkor lenézem, (Rusz Györgyné Ágica Mezőkovácsháza)
továbbá hála azoknak, akik ennek a vitának a kapcsán közölték velem, hogy sokan úgy vélekednek rólam, agresszív vagyok (Bea78 vagy 88) megjegyzem, fogalmam sem volt róla, hogy az itt blogolók egy része arra fordítja az energiáját, hogy privátban kitárgyalja a másik féleszű társával, aki szintén azon munkálkodik, hogy a mézből sarat csináljon, kit miért kell utálni, kinek mi a hibája! Megjegyzem, akinek van önbecsülése, és kiáll magáért és másokért, az azok előtt, akik gyengék, és fogalmuk sincs róla, hol vannak egyáltalán, a belső erő agresszivitásnak tűnhet. Bárcsak mindenki annyira agresszív lenne, mint én! Sokkal kevesebb gondja lenne az életében és nyugodtan, kiegyensúlyozottan élhetne. mint éN!

Én az ilyeneket sunnyogóknak hívom! Jellemtelen sunnyogóknak.
Hála a felebarát nevű sintén gonoszlelkű secretesnek, aki annyira jellemes, hogy nagy becsületességében szintén pocskondiázott, és hála Deninek, aki engem egyszerűen csak úgy játékból, lezérózott.

Megjegyzem, összesen két ember emelt szót ez ellen a primitív viselkedés ellen. Hát ha valakiktől nem ezt érdemeltem, az pontosan Deni és Ágica volt, aki felrakja ide a tanmeséit, de az én békejobbobat ellökte magától.
Hála tovább azoknak a sunnyogóknak, akik hatalmas szeretettel a szívükben másokat kibeszélnek a hátuk mögött.

Ez tőlem nagyon idegen!

Hát nem ezt vártam a teremtőtársaktól egy pozitív oldalon, ahová mindennap örömmel jöttem fel, mert nagyon sokakról azt hittem, ők is azért jönnek. Azt gondolom, kicsit nekem is közöm volt hozzá, hogy ez az oldal ennyire népszerű lett.

Viszont azt is tudom, aki Önmagát nem tiszteli, az másokat sem tisztel! Aki nem tud tisztelet adni, az szeretetre sem képes.

Éppen ezért nem jövök vissza!

Hatalmas felsimerésekre tettem szert, hamarosan elindul a saját pozitív oldalam, kb két hét múlva.

Ahol egyetlen alapszabály van!
TISZTELD ÖNMAGAD ÉS A MÁSIK EMBERT!

És aki szándékosan lefikáz, megrugdos egy másik felhasználót, először kap lehetőséget a bocsánatkérésre, aztán kitörlöm a kommentjét, és őt magát is!

A XXI.században már el kellene jutnia magukat felnőtt embernek gondoló embertestben szaladgáló lényeknek, hogy szeretet, összefogás nélkül NINCS MÓD A TÚLÉLÉSRE!

Ezért omlott össze az asztroweb, és a virtus is ezért haldoklik.

Az én oldalamra kizárólagosan meghívó alapján lehet bejönni, így az elmebeteg skizofrén gyűlölködő emberek nem fogják tudni rontani a levegőt.
Az első dolog amit az oldalamon meg fognak tanulni a résztvevők, az erőszakmentes kommunikáció lesz.

Minden jót teremtőtársak! Sikeres teremtéseket, és ha lehet, csak SZERETETET, megértést kívánok Nektek!
A beteglelkűeknek, a mérgezett lelkűeknek pedig gyógyulást és megnyugvást!

Mert ők azért látnak sarat a mézben, mert nem félig látják üresnek a poharat, hanem teljesen üresnek látják!

Csak sajnálni tudom őket, tiszta szívből!

„Semmi sem túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, semmi sem túl csodálatos ahhoz, hogy megtörténjen, és semmi sem túl jó ahhoz, hogy örökké tartson, ha a terád váró jóhoz pozitívan állsz hozzá!” Helen Hadsell * www.5rol6ra.hu