Csodálatos élet

csodálatosSajnos régen írtam, és még sajnálatosabb az, hogy már majdnem visszacsöppentem a 'materialista' világba. Szerencsére ott van a 'majdnem'. Az Univerzum gondoskodott róla, hogy ne álljak vissza abba a sorba, ahol korábban sem éreztem igazán jól magam.

Most a boldogságomat szeretném megosztani veletek.

Szilveszterkor megismerkedtem egy férfival. Egy közös barátunk mutatott be minket egymásnak.

A srácnak első perctől szimpatikus voltam, nekem viszont ő nem annyira tetszett. Mivel roppant kedvesen viselkedett, randizgattam vele. Egy hónap múlva a szakítást fontolgattam, mert nem jött a várva várt 'szikra'. A teste zavart legjobban. Valamikor több, mint 120 kiló volt, lefogyott, és amikor megismertem már csak 90 kilót nyomott, de a súlyveszteség miatt kissé 'szivacsos' lett a bőre, amit nem találtam vonzónak. Egy hang mégis azt súgta, hogy ne tegyem még lapátra. Most hálát adok ennek a hangnak!
A srác első perctől a tenyerén hordozott, rajongott értem, és felnézett rám. Elég negatív volt amikor megismertem, ezért állandóan szajkóztam neki, hogy fontos a pozitív gondolkodás, a gondolatainkkal teremtünk, stb. stb. Ezzel hatalmas lökést adtam neki, teljesen megváltoztattam az életszemléletét. Amikor háláját fejezte ki emiatt, akkor éreztem, hogy nekem dolgom van vele.
Az irántam érzett szerelme, rajongása rajtam is lendített. Szeretetének az ereje olyan erősnek bizonyult, hogy egyszer csak azon vettem észre magam, hogy ha nincs velem hiányzik, amikor velem van melegség árad végig rajtam. A teste, amit taszítónak találtam ma már az oltalom, a védelem szigete számomra.
A legnagyobb döbbenet akkor ért, amikor rájöttem, hogy annyira szeret engem, mint én anno Életem Nagy Szerelmét, akiért évekig fájt a szívem. Ez a túláradó szeretet arra is figyelmeztetett, hogy felelősséggel tartozom érte, komolyan kell vennem, nem szabad puszta játéknak tekinteni ezt a kapcsolatot.
És még egy hihetetlen dolog. A vágyfüzetemet lapozgattam a minap, amiben leírtam pontról pontra milyen férfire vágyom. És láss csodát! Minden passzol rá!
Szeretem őt, a sok-sok csalódás, után nagyra értékelem őt, és boldog vagyok, hogy kaptam egy olyan férfit, akinek az Istennője lehetek! :)

HozzászólásokGratulálok, szerencsés vagy!!!

Ez lehet a válasz az én történetemre IS! :D
Remélem még nem késtem el
Bár tudom, úgy is minden úgy fog alakulni, hogy nekem a legjobb legyen....:)Istennő

Érdekes, hogy pont ezt a kifejezést használod...
Amikor láttam Valin, hogy olyan "félénk" lesz, ha dicsérem, már csak azért is, froclizásból néha Istennőnek neveztem. Erre ő az utánozhatatlan finom, nőies, mély hangjával:
"Milyen Istennő? Neee!":)
Tulajdonképpen 2008-tól ő is azon lányok közé tartozik, akik istennők egy pasinak.:)Nagyon szépen leírtad! Köszönöm kedves Cherry!

Tipródásaink mögött sokszor olyan ajándékokra lelünk ami magasságokba szárnyaltat bennünket.
Jól tetted, hogy közzé adtad. Sokan vágynak álmaik partnerére, csak azt kéne tudatosítanunk, hogy le kell a tulajdonságait álmaink párjának papírra írnunk.
Mint mindent. Papírra kell életünk jobbítójainak tárgyát is írni.deyó

gratulálok, irigyellek, vagyis inkább példám leszel............én is szeretnék Istennője lenni egy pasinak, nagyon szeretnék..........
Ninongratulálok!:)

gratulálok!:)gratulálok

ez lehet a válasz a történetemre :)Csodás!

Gratulálok!