Csoda! Vagy inkább nagybetűs: CSODA

csodaSzóval, ami tegnap meg ma történt, túl megy minden határon. Meg kell, hogy osszam veletek, mert szerintem ez igazi CSODA!!! Írtam, hogy Édesanyám nagyon megbetegedett. Vastagbél rákot regisztráltak nála, áttétekkel a májra, nyirokra, vékonybelekre, gyomorra. Az orvos azt mondta fél évvel ezelőtt, mikor kiderült, hogy 50% esélyt ad rá, hogy még fél évig élni fog. 58 éves. Mindenkit felbujtottam. Itt is, a nadis ismerőseim között is, a Krisnahívő barátok is, és az agykontrollos társak is gondoltak Anyura! Gyógyítgattam én is, mert anno kérdeztem Zoét - na ez egy másik tök jó story, majd ez után leírom azt is -, hogy hogyan menthetem meg az Anyukámat. Tán itt van a blogomban is a válasz. A, megvan, megtaláltam: "Nincs hatalmadban meggyógyítanod őt, de higyj a gyógyulásában, és hívd őt be a jövőképedbe, így továbbra is a tapasztalatod része marad." Hát, ami emberileg lehetséges, azt én megtettem. Elképzeltem, amint a 70. szülinapján táncolunk, röhögünk, és kiabálunk, hogy: "Mi megmondtuk, mi megmondtuk!!!"

Ma elkészültek az eredményei, leletei! MINDEN, ÉRTÉSÉTEK MINDEN EGYES LELETE, AMIT RÁKOS BETEGEKNÉL EL LEHET VÉGEZNI N E G A T Í V !!!!!!!!!

Szóval a tegnapi sztori, jaj, még annyi mindent kell mesélnem. Tegnap ott voltam veletek a Harmónia Műhelyben. Bár "csak" a meditációra értem oda, valami fantasztikus élményem volt. Álomkereső még kérdezte is, hogy mi, de nem volt erőm elmondani. Kérlek, kérlek, nehogy azt gondoljátok, hogy valamiféle elismerésre vágyom, én csak, naaa. Meg kell osszam, mert szétvet a lelkesedés!
Meditáció! Egyszer csak arra leszek figyelmes, hogy bólintok lefelé. Azt hittem, biztosan nagyon ellazultam, nehogy elaludjak. De nem, mert mikor leért az állam a mellkasomig, elindult visszafelé. Akkor meg majdnem a plafont bámultam volna, ha nyitva lett volna a szemem. Egy hang azt mondta: hagyd! Még mielőtt kigondoltam volna, hogy mi ez a marhaság(!!??) és szándékosan vissza akartam volna állítani a fejemet a rendes helyzetbe, akkor szólt ez a : Hagyd! Háromszor ismétlődött meg ez a "bólogatás", aztán jobbra, le átlósan és balra, aztán körbe, aztán, mint egy fésű, föntről lefelé. Másodpercek után állt össze a kép: ZOÉ!!!!!

Már régen kommunikáltam vele, mert rohantam bele a világba az ügyeimmel. És egyszer csak, ilyen módon szólt, hogy: Hahhóóó, itt vagyok! Hááát, sírtam vagy 5 percig meditáció közben. Nagyon jó volt.

Ma meg, hihihi! Nagyon jó kedvem volt egész nap. Munka közben gondoltam, beugrom a szoliba. Hááát, "véletlenül" épp' oda jár a párom által nagyon kedvelt Váradi Roma Caffé énekese, Váradi Róbert. Na, én uccu, odamentem. Ragyogtam, mint a vadalma. Kértem egy autogrammot, és visítani tudtam volna örömömben, mert tudtam, mekkora örömet fog ez szerezni a páromnak. Beszélgettünk pár mondatot. Addig jutottunk 5 perc alatt, hogy munkát fognak adni a Kedvesemnek, aki festőművész. Úristesten, találkoznak majd egymással, és tudom, hogy a Párom mennnnnyyyiiire nagyon fog ennek örülni. Két igazi, kedves, mosolygós művész. Remélem, pont ott leszek én is, és jól feltöltődhetek az örömükből.

Hááát, "ennyit akartam mondani Vietnámról!" (Forrest Gump)

Szeretlek Benneteket!!!! Jaaaaaaj, nagyon!!!!

HozzászólásokEvelionom!

Látod/látom, a Vonzás Törvénye aztán működik rendesen. Most jöttem haza, és egész úton azon gondolkodtam, hogy be kell fejeznem már végre azt a könyvet. Kicsit "elhanyagoltam" az utóbbi időben, és nem lett leadva a kézirat. Most morfondírozom, hogy ha minden nap magamba mélyedek és ennek a tapasztalatait megosztom veletek a könyv lapjain, akkor egy-két hónapon belül elkészülök azzal a 80-100 hiányzó oldallal. Egy kis türelmet kérek még, aztán ha elkészül, itt fogom széttratatázni úgyis! :-)Tike Drága,

Édesanyám nevében is köszönjük szépen a jókívánságokat!Erynek.

Drága Ery, köszönöm, hogy ilyen lelkesen olvasol, és nagyon örülök, ha "átmegy" a boldogságból oda is. Küldöm Neked is továbbra a szeretetemet ezerrel. :-)Gini és az Ő Angyala

Szia Gini!

Nem tudom, hogy itt megválaszolhatom-e az általad feltett kérdést, de szerintem annyira nem indiszkrét, mint inkább sokakat érintő ez a téma, hogy megírom itt a választ!

"Hogyan léphetek kapcsolatba az angyalommal?"

A válasz:

"Fejezd ki szándékodat, hogy az a lény vegye fel veled a kapcsolatot, aki a Te Családodból való. A Te Szellemi Családodból. Nyilvánítsad ki, hogy tiszta kommunikációt akarsz, egyértelmű kérdéseket tégy fel, s így - idővel - egyértelmű válaszok fognak érkezni.
Mélyedj magadba naponta egy kis időre, és ne gondolj semmire. Engedd el az érkező gondolatokat, ne koncentrálj igazán egyikre sem. Minél lazábban sikerül, annál gyorsabban jön el. Várja a jelentkezésedet!"Shakti Te Tündérlány:))))

No hallod most könnyeket varázsoltál a szembe!!!!! Olyan szuper dolgokról írtál, talán azt hihetné sok laikus ember, hogy ilyen nics, csak a mesékben!!!! Élvezetes, szemléletes ahogy írsz, szeretném majd végre olvasni a könyvedet is:)))) Átsugárzott mérhertetlen örömöd és képzeld, most én is itthon pörgök ezerrel:)))) Legyetek áldottak Édesanyáddal:))))
Ölellek!!!!
Evelyn:)Drága Shakti!

Tiszta szivemből gratulálok , hogy ilyen csodás dolog történt veletek.Továbbra is nagyon jó egészséget kivánok Édesanyádnak , Neked és egész családodnak.

Szerető öleléssel : Tike

Elérhető minden álom, ne add fel semmi áron.
Egyszer úgyis valóra válik, ha akarod , hogy valóra váljon !!!Drága Shakti! Nagyon-nagyon gratulálok!

Minden beszámolódat elolvasom, fantasztikus vagy! Amit kapsz, az mind belőled ered.
Nagyon jó egészséget Anyukádnak, Neked pedig további fantasztikus életet kívánok!:)))))

"Élj a Szíved Erejével!"
Szeretettel: EryLenyűgöző... Hosszú,

Lenyűgöző...
Hosszú, csodás életet Neked és a családodnak!
Zoétól kérdezem: - Hogyan léphetek kapcsolatba az angyalommal?
(Köszönöm!:-))

Szeretettel ölellek

www.aminababa.com
www.flavin7.com
www.gulliver.hu:)

Csodálatos:)

A legjobbakat kívánom !! :)TE DRÁGA ERŐS SHAKTI

Nagyon örülök,hogy ilyen szuper dolog történt veletek. Én biztos voltam benne,hogy képes vagy nagy dolgokra,és hogy az édesanyád is bevonzottad , csodálatos nagyon sok sikert kívánok nektek . millió ölelést küldök sok szeretettel .Drága Shakti! :)))

Már tegnap is olvastam, de nem volt időm reagálni. :)
Ez több mint csodálatos! :))))
Meg is értem, hogy szerdán ott a Műhelyben nem tudtál még róla beszélni! :)))
Köszönöm, hogy megosztottad velünk ezt a fantasztikus hírt. :)

Szeretettel ölellek:
Álomkereső
http://www.alomkereso.com
https://www.plimus.com/jsp/dev_store1.jsp?developerId=90828
http://www.irdmegakonyved.comMindenkinek köszönet

...aki elolvasta, és velem osztozott Anyukám gyógyulásának örömében.

És egy észrevétel.

Tudjátok, honnan van ez az erő?

Elmondom.

Annyira egyszerű, hogy leírni is szinte vicces.

Napi 15 perc meditáció, illetve a nap elején a szakaszos szándék meghatározása, és az élet ilyen fantasztikusan, a vágyainknak megfelelően működik.

Nincs más szabály. Nincs hókuszpókusz. Nincs varázslat. Nincsen titok (na jó van :-))

Csak ismerd meg önmagadat, mélyedj el egy kicsit, aztán éljél bele a világba, mert azért vagy itt. Most!

Pusszantás Mindenkinek!

Shaktiboldoggá tett, hogy boldog

boldoggá tett, hogy boldog vagy

szóval, boldoggá tettél...Gratulálok!

Édesanyádnak kívánok nagyon jó egészséget, és még hosszú-hosszú boldog éveket, itt köztetek a családja körében! Fantasztikusak vagytok! A párodnak is gratula!
Üdv,
sitaKedves Shakti!

Ez egyszerűen csodálatos! Kétszer is végig olvastam, és elérzékenyültem kissé, majd arra gondoltam, hogy végre talán ebből meríteni is tudnak azok is, akik eddig feladni készültek, elveszítették esetleg a hitüket, netán türelmetlenek voltak.
Sok sok ilyen, és ehhez hasonló beírásra vágyom, és tudom, hogy így is lesz!
Csodás, Boldog, Egészséges Életet kívánok anyukádnak, Nektek, és mindenkinek, és hogy mindannyian hasonló csodákat teremtsünk, éljünk meg!

Szeretettel, ÖnmagamShakti!

Ez nagyon-nagyon NAGYON csúcs!!!!
Ezer gratuláció anyukádért meg persze érted is a vadalma vigyorodért és hogy énis tökhepi lettem:))
Köszönet az írásodért,az életedért,hogy megosztottad!
Ölellek érte:)
KatisDrága Shakti, én még új

Drága Shakti,
én még új vagyok itt, de szívemből örülök neked, annyira, hogy szinte sírdogálok is!!!! Kívánom, hogy mindig ilyen boldog légy, erőt , egészséget és minden szépet anyukádnak és neked is!!!!!!!!Shakti!!!

Azt hiszem mindenkinek erőt , hitet adtál ..a legszebb az öröm az életben , most megérezted , és kívánok táncot , vígságot , ünnepet ...egészéletedben ..ölelés MártaCSODÁLATOS!

Ragyogó, nagyon boldog lettem a hírtől, bárcsak ezt mindenki elolvasná!!! Gratulálok!!!!el is küldöm a barátaimnak!!!A mai legcsodálatosabb híre EZ! Gratulálok!!!!!!! :)))))))))

„Semmi sem túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, semmi sem túl csodálatos ahhoz, hogy megtörténjen, és semmi sem túl jó ahhoz, hogy örökké tartson, ha a terád váró jóhoz pozitívan állsz hozzá!” Helen Hadsell * www.5rol6ra.huDrága Shakti!!

Gratulálok!!! Nagyon örülök az anyukád gyógyulásának!
Itt a bizonyíték a kételkedőknek, hogy mennyire működik a titok!:)))
Nagyon örülök Veled együtt!!!:))
Szeretettel: HeidiDrága Shakti :)

Hát ez csodás :) Nagy teremtők vagytok Édesanyáddal az élen, hiszem az ő HITE az, ami igazán sikert aratott. Boldog vagyok, hogy ezt olvashattam.
És az én vágyam is teljesült, mert éppen tegnap gondoltam rá, hogy mostanában nem olvastam sikertörténetet, az is igaz, hogy csak néha kukkantottam be, mert teremtek ezerrel :)
BOLDOGSÁGOT, EGÉSZSÉGET kívánok az egész családodnak.

Neked és Párodnak pedig gratulálok, mert olyan csodás művészek vagytok mindketten, hogy nem győzőm nézegetni az alkotásaitokat. ISTEN nagyon szeret Benneteket :)

Végtelen szeretettel: Öbike :)

A szeretet mindent áthat.....
Mosolyogj Drága Magyarország :)Drága Shakti!

Osztozom az örömödben!!és hajrá!igy tovább csak azt tudom mondani!!:)
mosoly :
" A mosoly olyan fény, amely az arc ablakán mutatkozik,
és jelzi, hogy a szív otthon van."
szép estét!!!!!!!VioKöszönjük

Shakti, köszönjük.Domcsimnak

Aranyos vagy Domcsi! Remélem a lelkesedésem átragad, és az éteren keresztül is átadhatom ezt a boldogságot mindenkinek! Tessék, a tiétek!!! :-))) ShaktiÉdes Shakti!

Gratulálok az erődhöz, a hitedhez, hogy sokunknak visszaadod azt is, ami nálunk, nálam egy picit megborult. Köszönöm, hogy ilyen fantasztikus dolgokat írtál. Köszönöm, hogy ismerhetlek. Nagyon jó egészséget kívánok anyukádnak, neked és lányodnak, párodnak és az egész családnak.