Életprogram tréning

"Azokat a problémákat, amiket egy
bizonyos szintű gondolkodásmód
okozott, nem lehet megoldani
ugyanolyan szintű gondolkodással."

Albert Einstein

Megvan bennünk a képesség, éppúgy, mint a vágy, a sikeresebb, kiegyensúlyozottabb és boldogabb életre. Lehetsz sikeresebb, kiegyensúlyozottabb és boldogabb a jelenlegi körülményeid között.

Az ÉletProgram egy olyan önmenedzselő program, amely az Egyesült Államokban már jól ismert személyiségfejlesztő módszereket alkalmazza a hazai pályán. Egy felsőfokú filozófiai, viselkedéstani, és önismereti oktatásnak felel meg, melynek gyakorlati alkalmazása fokozza hatékonyságunkat és problémamegoldó képességünket a mindennapi életben.

A tréningre jelentkezhetsz e-mailben: JELENTKEZEM!

A program mindössze egy hétvégét (szombat-vasárnap) és egy estét vesz igénybe, hogy rohanó világunkban minél több ember számára elérhető legyen.

AHOGY VÁLTOZOL, ÚGY VÁLTOZNAK A KÖRÜLMÉNYEID IS!

Bizonyított tény, hogy képességeinknek és energiánknak csak mintegy 20%-át használjuk mindennapi életünkben. Kár lenne veszni hagyni a másik 80%-ot!

A kétnapos intenzív program alatt olyan képességeink válnak hozzáférhetővé, melyek segítségével felismerjük az új lehetőségeket az élet különféle területein, ahol a legnagyobb szükség van rá.

A tréninget Dr. Darnel Christian vezeti, akiről bővebben olvashatsz, ha a nevére kattintasz.

A következő PROGRAM időpontját a NAPTÁRBAN találod (vagy a címlapon a közelgő események között)

Hogyan működik az ÉletProgram?

Mi történik a két nap alatt?

A programot végzettek visszajelzései

Gyakran Ismételt Kérdések

Olvasd el, hogy mit írt a tréningről Vermes Éva, a Terád vártál c. könyvben!

Részvételi díj helyszínen fizetve: 36.500 Ft
Kedvezményes díj előre fizetve: 27.500 Ft
Kedvezményes díj, akik már elvégezték a TITOK tréninget: 18.250 Ft

A tréningre jelentkezhetsz e-mailben: JELENTKEZEM!

Hozzászólásokhttp://foodtube.net/profiles/


Valami rendhagyó!!!

Ez a legjobb program, amit valaha is elvégeztem. Volt már pedig jónéhány és azok is hasznosak voltak, de ami alapvető változást tudott teremteni az életemben, ez volt.
Az igazságról szól, ami a saját életünket illeti. Nem nagy elcsépelt életigazságokról, hanem személyes, önmagunkban rejtőző, ismeretlen és mégis teljesen nyilvánvaló, olyan igazságok, amik szinte kiabálnak és többnyire mégsem vesszük észre.
Christian nem nyomul, nem akarja Neked elmondani mi a jó, hogyan kell megoldani a problémákat.
Hagyja, hogy rágyere. tudja előre, hogy rá fogsz jönni. Ha abban a pillanatban nem, akkor majd eljön a pillanat amikor felismered. És tényleg felismered, és akkor tudsz másképp dönteni, mint ahogy szoktál, és észreveszel dolgokat ott, ahol eddig azt hitted nincs mit észrevenni, és találsz megoldásokat, egyszerűen és magától értetődően, pedig már rég lemondtál volna róla, ha nincs ez a tréning. Szóval ha akarsz valami rendhagyót, akkor legyél ott!!!!
Szeretettel
Sun