Életprogram gyakori kérdések (GYIK)

Mi is az ÉletProgram...?
Az ÉletProgram hatásos és praktikus összevonása azoknak az elméleti és gyakorlati módszereknek, amelyeket a sikeres életet élő férfiak és nők világszerte tudatosan alkalmaznak. Egy intenzív tréning program, amely a humanisztikus pszichológiára épülő modern személyiségfejlesztés technológiája.

Kaphatok-e fizetési kedvezményt...?
Kettőnél több gyermeket, vagy gyermeküket egyedül nevelők, nyugdíjasok, munkanélküliek, GYED-en, GYES-en lévők a programot kedvezményes részvételi díjjal végezhetik el. A kedvezményre való jogosultságot a résztvevőnek iratokkal igazolnia kell. Egészségügyi dolgozók, pedagógusok, diákok, tüzoltók, rendőrök a programot féláron végezhetik. A részvételidíj-kedvezményeket a Jelenlét Alapítvány fedezi.

Kik vesznek részt a programon... ?
Mindenki, akit érdekel, hogyan lehetne sikeresebb.

Érdekel, de honnan tudjam, hogy nekem is működik a program?
Miért ne működne? Eddig több mint húszezer külföldi és hazai résztvevő egyértelmű sikerről számolt be. részletek...

Van-e elég időm erre ... ?
Az ÉletProgram elfoglalt embereknek való, ezért csupán 1 hétvégét és egy rákövetkező szerda estét vesz igénybe. A program szombaton és vasárnap reggel 9 órától este kb. 21 óráig tart. Szerdán este 18 - 21 óráig, ami összesen kb. 30 óra.

Van-e pénzem rá ... ?
A részvételi díj hasznos befektetés, hiszen a program során olyan képességek birtokába juthatsz, amit Tőled már senki nem vehet el.

Olvass többet az Életprogram Tréningről

A tréningre jelentkezhetsz e-mailben:
JELENTKEZEM!