Dilemma

Tegyük fel pénzt akarok bevonzani. Elmegyek vásárolni és 20 ezressel fizetek. A pénztáros néninek rossz napja van és visszaadja a pénzt amit odaadtam neki és még a visszajárót is megkapom. Nekem is csak a pénztártól való távozás után tűnik fel, hogy sok pénzem van. Visszamegyek és visszaadom.
Most akkor én sikeresen bevonzottam a pénzt és meg kellett volna tartanom, vagy a pénztárosnak lett volna ez egy lecke, hogy jobban figyeljen máskor és azt a pénzt amit nekem adott el kellett volna "buknia". Mert nyilván tőle vonták volna le.
Az eset megtörtént és a véleményetek érdekelne.chen

Ik kocht dit exemplaar van gucci schoenen en tassen en kleding van deze winkel,[url=https://www.goedkoopgg.nl/]goedkoop gucci schoenen[/url] de kwaliteit is zeer goed, is vaak teruggekocht, aanbevolen aan vrienden in de buurt, [url=https://www.goedkoopgg.nl/nl-categorie/dames/accessoires-dames/kaartenhoes-accessoires-dames/]goedkoop gucci kaartenhoes[/url] ze prijzen allemaal de kwaliteit van schoenen en tassen, de winkel service attitude is goed.Hm, ez érdekes, ezen egyszer

Hm, ez érdekes, ezen egyszer én is dilemmáztam, mert képzeld a párommal történt, hogy az egyik boltban kevesebbet adtak vissza (mindig megnézi a visszajárót, de most sietett és csak gyorsan zsebbe gyűrte a pénzt, itthon vette észre, hogy igencsak hiányos, na mindegy) Ezután este elment még egy másik boltba is, és képzeld!!! ott meg többet adtak vissza jóval!!Pont így, ahogy nálad történt: visszakapta a saját pénzét + a visszajárót!
Hazajön és kérdezi: most adjam vissza?Nem tudom,

de rendes vagy ,hogy visszamentél,nem elraktad:)