Dr. Doreen Virtue: Angyali számok

angyalok számok számmisztikaMit üzennek az angyalok az életünkben előforduló számok által? Az angyalaid egyrészt a gondolataidon, az érzéseiden, a szavaidon és a képzeleteden keresztül tudnak vezetni. Másrészt jeleken keresztül, így például nagyon szeretik a számjegyeket, számsorokat. Ezek sokszor egy-egy irányítószám, telefonszám, születési dátum vagy a pontos idő formájában, esetleg máshogy jelennek meg előtted.

Minden egyes szám sajátos rezgéssel bír, mely rezgés összefügg a jelentésével. Az angyalok arra emlékeztetnek bennünket, hogy mindannyian alkimisták vagyunk, és ezzel a mágiával képessé válunk álmaink megvalósítására.

A számsorelemzés könnyű út ahhoz, hogy angyali üzeneteket kapjunk, mert a világon mindenfelé számokba botlunk. Ha találkozol egy számsorral - különösen, ha rövid időn belül többször - csapd föl a könyvet! Vidd magaddal és használd bármikor, hogy befogadhasd e csodás lények útmutató, gyógyító energiáját!

CSUKD BE A SZEMED ÉS FIGYELMEDET FORDÍTSD BEFELÉ
MOST KÉRD MEG ANGYALODAT, ISTENI ÉNEDET VAGY SZELLEMI VEZETŐDET KÜLDJENEK EGY SZÁMOT 1-50 KÖZÖTT
EGYSZERRE AKÁR TÖBB SZÁM IS MEGJELENHET
MOST NÉZD MEG AZ ÜZENETET

0: A nulla az imával vagy a meditációs gyakorlattal van összefüggésben, és általában minden istenközeli állapottal. Isten beszél hozzád.

1: A kettes számrendszerhez tartozik. Minden szám osztható eggyel. Mindannyian egyek vagyunk, mivel gondolat egyesít bennünket. Figyeld a gondolataidat, és a vágyaidra összpontosíts, ne a félelmeidre!

2: Higgy és légy bátor! Imáid teljesülőben vannak, még ha ezt egyelőre nem érzékeled is.

3: A felemelkedett mesterek (mint Jézus) a közeledben vannak. Válaszolnak a könyörgéseidre, és segíteni akarnak neked.

4: Az angyalok veled vannak. Fordulj hozzájuk segítségért, irányításért, szeretetért és biztonságérzetért.

5: Ez a szám a változással, az átalakulással, a transzmutációval és az alkímiai folyamatokkal van összefüggésben. Valami megváltozik az életedben, vagy érlelődik a változás - az előnyödre.

6: A 6-os szám a földi javakkal, az anyagi kérdésekkel, a tapintható dolgokkal, az e világi ügyekkel kapcsolatos. Találd meg az egyensúlyt az anyagiakra vonatkozó aggodalmaid, elgondolásaid és a spirituális hitvallásod között.

7: Jó úton vagy. Csak így tovább!

8: Közeleg az anyagiakban való bővelkedés ideje.

9: Isteni életterved azt foglalja magában, hogy képességeid, szenvedélyeid és érdeklődésed által szolgáld a világot.

10: Isteni irányításban részesülsz gondolatok, sugallatok, ráeszmélések és claircognizance révén, mely utóbbi azt jelenti, hogy tudomásod van dolgokról, anélkül hogy tudnád, honnan érkezett ez a tudomás. Ha üzenetet kapsz, állj hozzá pozitívan.

11: Fordíts figyelmet a vissza-visszatérő gondolataidra, ötleteidre, hisz azok válaszok az imáidra. Ez a szám a feltűnően kreatív személyeknek azt jelzi, hogy hagyjanak fel káros szenvedélyeikkel.

12: Higgy benne, hogy a Lélek a visszatérő gondolatok, ötletek közvetítésével beszél hozzád. A ráeszméléseid vezetnek, és javítani akarnak valamit az életeden vagy másokén. Engedd, hogy belső megerősítéseid irányítsanak utadon!

13: A felemelkedett mesterek arra kérnek, hogy maradj bizakodó, és adj át nekik minden félelmet vagy kételyt - ők majd meggyógyítják, átalakítják őket. Ez a szám a 13 holdciklusra, vagyis a szent nőiségre, az istennőre és az intuitív oldalra utal.

14: Az angyalok segítenek pozitív gondolataid, meggyőződéseid és elképzeléseid megvalósításában.

15: Módosítsd és emeld magasabb szintre a gondolataidat! Az ima és a belső megerősítések segítségével kiragadhatod érzéseidet és gondolataidat a negativitásból.

16: A saját gondolataid teremtik meg a saját valóságodat. Ha az anyagiakkal kapcsolatban csak pozitív gondolataid és elvárásaid vannak, minden szükségleted kielégítést nyer.

17: Gondolataid a megfelelő úton haladnak. Terveidet illetően jó okod van bizakodni. Ez az erőteljes és szent szám a Szentháromságot és a piramisokat képviseli.

18: Dédelgesd a jólét és a bőség gondolatát, és a megvalósulásuk nem fog késlekedni. Már itt is van!

19: Koncentráld elmédet a magad és a többiek megsegítésére, hogy egészségesebben és békességben éljetek. Maradj bizakodó isteni küldetésedben!

20: A Teremtő hitet kér tőled. Ha úgy tűnik, hogy az imáid és cselekedeteid nem hoznak azonnal eredményt, te csak bízz benne, hogy csodálatos gyümölcsöket teremnek majd.

21: Maradj meg a hitedben, és légy bizalommal teli! Engedd, hogy a megerősítéseid támogassanak!

22: Mély hitedből csodák teremnek, és kápráztató új lehetőségek. Maradj meg hitedben!

23: A felemelkedett mesterek segítenek hited megtartásában. Most is veled vannak, készen állnak a segítségre, ha hozzájuk folyamodsz.

24: Az angyalok segítenek hited megtartásában, és bátorságot adnak. Azt szeretnék, ha tudnád, hogy most is veled vannak. Higgy az angyalaidban, higgy abban, hogy vágynak rá és hatalmukban áll segíteni neked.

25: Higgy benne, hogy életed mindig a legjobbra fordul. Te és szeretteid biztonságban vannak, védettek a változások közepette.

26: Hidd el, hogy földi szükségleteid kielégítést nyernek - most és az elkövetkezőkben is. Az anyagiakra vonatkozó aggodalmaid add át a Léleknek, és kövesd az isteni útmutatást, amely cselekvésre ösztönöz.

27: Folytasd az utad bizalommal telve. Azt teszed, amit tenned kell, így hát csak folytasd a jó munkát.

28: Bízz az univerzum bőkezűségében. Ha kitartasz, a jólét valósággá válik számodra.

29: Bízz magadban és isteni élettervedben. Arra vagy kijelölve és felkészülve, hogy másokon segíts!

30: Isten és a felemelkedett mesterek azért vannak itt, hogy segítsenek neked. Fordulj hozzájuk segítségért, és ők békét hoznak a szeretteid és a te életedbe, és mindenben segítenek életutadon.

31: A felemelkedett mesterek segítenek a szeretet és a béke magasztos szintjére emelni gondolataidat.

32: Higgy a felemelkedett mesterek és a közted meglévő kapcsolatban. Minél gyakrabban fordulsz feléjük, annál jobban megerősödik a hited ebben a kapcsolatban.

33: Sok felemelkedett mester vesz körül, és minden módon a segítségedre van. Azért jöttek, hogy küldetésedben támogassanak, és hogy imáidra válaszoljanak. Hangolódj rájuk, és kérdezz tőlük, amit csak akarsz.

34: A felemelkedett mesterek és az angyalok itt vannak veled. Beszélj nekik gyakran az érzéseidről és a gondolataidról. Halld meg a feleleteiket, melyek visszatérő benyomások, jelek és belső sugallatok formájában érkeznek hozzád.

35: A felemelkedett mesterek arra kérnek, hogy tégy lépéseket spirituális éberséged és erőd növeléséért. Lépj szövetségbe ezekkel a szeretettel és hatalommal teli mesterekkel, hogy meggyógyíthasd életed azon részeit, melyek most még nem téged és nem a Fényt szolgálják.

36: A felemelkedett mesterek az anyagi szinten is segíteni akarják az életedet, a szeretteid és a te küldetésedhez is támogatást adnak. A felemelkedett mesterek arra kérnek, összpontosítsd figyelmedet a Lélekre, és ne a haszontalan anyagi világra.

37: A felemelkedett mesterek isteni sugallata helyes nyomra vezet. A meditációid során és az imáidban fordulj hozzájuk tanácsért, válaszért és megerősítésért. A felemelkedett mesterek örömmel tartanak veled azon az úton, melyet választottál, készen arra, hogy segítsenek.

38: Az anyagi jólét közeleg. A felemelkedett mesterek azt szeretnék, ha nem nyugtalankodnál többé a pénzügyeid miatt. Figyeld és kövesd a visszatérő gondolatok, megérzések, szavak és képek formájában érkező üzeneteket, melyeket ők küldenek neked.

39: A felemelkedett mesterek ezt mondják: "Gyerünk dolgozni, Fénymunkás!" A küldetésed nagyon fontos, épp ezért szeretnének segíteni benne. Ne halogasd az életterveddel kapcsolatos fontos feladatok beteljesítését.

40: Isten és az angyalok azt akarják, hogy tudd, veled vannak minden lépésednél. Fogd meg e szerető kezeket, és engedd, hogy segítsenek!

41: Az angyalok ezt mondják: "Ügyelj a gondolataidra, a szeretetre és a sikerre összpontosíts. Csak ezen a módon telik meg az életed szeretettel és sikerrel." Az angyalok segítségével a pozitív gondolkodás elérhető, csak feléjük kell fordulnod.

42: Az angyalaid arra kérnek, továbbra is higgy benne, hogy imáid meghallgatásra lelnek, és nem maradnak válasz nélkül. Ha úgy érzed, szükséges, kérd meg őket, hogy növeljék hitedet.

43: Az angyalok és a felemelkedett mesterek veled vannak, támogatnak és szeretnek téged. Szólj hozzájuk magadban, beszélj nekik a reményeidről, az álmaidról és a félelmeidről, és kérd, hogy segítsenek. Mindig megjelennek, mihelyt megidézed őket.

44: Sok angyal vesz most körül. Kérhetsz tőlük bármit, ami békét hoz a szeretteid és a te életedbe. Ne te mondd meg, miként alakítsanak ki egy helyzetet, csak kérd tőlük, hogy tegyék meg. A Teremtő végtelen bölcsessége vezetni fog (az angyalok segítségével), és meghozza a csodálatosan ötletes megoldást.

45: Az angyalok arra kérnek, hogy feltétlenül és késlekedés nélkül változtass az életeden. Pontosan tudod, mit kell megváltoztatnod. Kérj segítséget az angyaloktól, hogy legyen elég erőd véghezvinni mindezt, és tudd, hogy eme változások jótékony hatással lesznek mindenkire.

46: Az angyalok az anyagi szükségleteid területén is segíteni akarnak, ha azok kapcsolatban vannak a küldetéseddel és a szeretteiddel. Bármilyen apró vagy nagy ügyben segítenek, amely békét és szeretetet hozhat az életedbe. Csak fordulj hozzájuk segítségért.

47: Az angyalok azt üzenik, hogy jó munkát végzel, és a jó úton jársz. Azt szeretnék, ha tudnád, hogy ők minden lépésednél veled vannak, és még többet is segítenek neked, ha valamilyen különleges segítségre van szükséged.

48: A "Bőség Angyalai" veled vannak. Tudd, hogy kifogyhatatlanok a készleteik, és a szükség csupán illúzió. Már most több pénz áll a házhoz, így aztán kár aggodalmaskodni az anyagi helyzeted miatt.

49: Az angyalok arra kérnek, vágj bele isteni küldetésedbe halogatás nélkül. Itt az ideje, hogy felhagyj minden haszontalan tevékenységgel. Írd át a határidőnaplódat úgy, hogy most már az igazi munkádat végezhesd.

50: Isten és a szellemvilág arra biztatnak, hogy változtass. Biztosítanak afelől, hogy neked és szeretteidnek csak kiegyensúlyozottságot hoz majd az átalakulás, és bármi történjék is, támogatni fognak. Vágj bele, és Isten segítsen a változás ideje alatt.

Dorenn Virtue
Angyali számok könyve alapján

HozzászólásokI have been looking for this

I have been looking for this information for a long time, I was very surprised when I found it here.
192.168.1.1yanmaneee

coach outlet
golden goose
nike air max
off white
jordan sneakers
jordan 12
michael kors factory outlet online
michael kors bags
nmd
jordans
hermes handbags
adidas nmd
michael kors uk
nike huarache
jordan shoes
nike react
longchamp handbags
golden goose sneakers
adidas tubular
lacoste outlet
coach outlet sale
christian louboutin
nike vapormax
chrome hearts online
air max 97
kevin durant shoes
michael kors outlet online
golden goose outlet
curry 4
air jordan
cheap jordans
valentino
lacoste online shop
moncler outlet
golden goose outlet
lebron 15 shoes
michael kors factory outlet
lacoste polo
yeezy boost 350
off white hoodie
moncler
yeezy 500
lebron 16
yeezy 700
balenciaga
golden goose
cheap jordans
jordans
moncler jackets
birkin bag
fitflops sale clearance
golden goose outlet
adidas stan smith shoes
michael kors handbags
adidas superstars
red bottom shoes
michael kors outlet online
timberland
supreme new york
vapormax
nike epic react
fila shoes
nike basketball shoes
balenciaga shoes
off white nike
mlb jerseys
michael kors outlet
cheap jordans
michael kors bags
yeezy shoes
jordans
canada goose jacket
nike air max 97
michael kors outlet
calvin klein outlet
supreme clothing
off white clothing
jordan shoes
off white clothing
jordan shoes
fila disruptor
bape hoodie
christian louboutin outlet
christian louboutin outlet
kobe 11
curry 6 shoes
converse outlet store
curry 5
jordans
kd 11
yeezys
fila shoes
adidas ultra
curry 6
off white x jordan 1
kobe shoes
adidas yeezy
golden goose sneakers
yeezy
michael kors outlet
nike sneakers for men
longchamp handbags
stephen curry shoes
nike air max
nike shoes
adidas tubular
christian louboutin outlet
yeezy boost 350 v2
michael kors outlet
lebron 10
moncler jacket
balenciaga sneakers
jordan shoes
air max 95
christian louboutin sale
balenciaga
kd shoes
moncler
supreme clothing
nike huarache
longchamp bags
hermes online
christian louboutin shoes
michael kors outlet
michael kors outlet
yeezy boost 350
golden goose
kd 11 shoes
coach outlet
kobe sneakers
offwhite
nike air huarache
goyard handbags
jordan 6
supreme hoodie
nike shoes
golden goose
cat boots
goyard handbags
adidas gazelle
cheap nfl jerseys
michael kors
fila shoes
yeezy boost 350 v2
coach outlet online
moncler jackets
nike air max 95
yeezy boost
nike air max 97
nike air max 2019
kyrie 4
michael kors outlet online
supreme clothing
michael kors outlet
nike flyknit
fila
coach factory outlet
air max 270
vapormax
lebron 11
yeezy boost 350 v2
michael kors purses
curry 6
hogan outlet
kyrie 4 shoes
adidas yeezy boost
yeezy boost
hermes
asics shoes
supreme hoodie
yeezy boost 350 v2
louboutin outlet
air max 2018
off white
golden goose outlet
nike foamposite
nike air vapormax
polo ralph lauren
baseball jerseys
jordan 11
cheap jordans
lebron shoes
air jordan
yeezy boost 350 v2
goyard bags
yeezy boost 350 v2
yeezy boost 350
air jordans
yeezys
hermes handbags bag
michael kors handbags
curry 4
gucci belts
coach outlet
adidas yeezy
reebok shoes
michael kors
hermes belt
jordan 13
canada goose
air max 270
coach factory outlet
yeezy boost
retro jordans
air max 97
nhl jerseys
retro jordans
air max 270
louboutin shoes
air force 1
air jordan
birkin bag
chrome hearts online
hermes birkin
jordan shoes
harden shoes
off white jordan 1
air jordan
westbrook shoes
christian louboutin shoes
yeezy boost 350
chrome hearts
moncler outlet
hermes handbags
michael kors outlet online
coach handbags
red bottom heels
lebron 15
louboutin shoes
lebron shoes
longchamp handbags
nba jerseys
vapormax
hermes
nike air max 270
jordan shoes
calvin klein underwear
vapormax
christian louboutin shoes
curry 6 shoes
nike jordans
kobe basketball shoes
nike air max 270
lacoste outlet
fila sneakers
nmd
nike air vapormax
adidas nmd
michael jordan shoes
yeezy shoes
valentino shoes
adidas tubular
adidas nmd
nike vapormax
jordan 4
ferragamo belt
coach outlet
moncler jackets
coach outlet online
balenciaga triple s
jordan shoes
kyrie 5 shoes
timberland outlet
kd 10
nike hyperdunk
jordan shoes
kobe byrant shoes
air max 90
yeezy boost 500
nike air max 270
supreme clothing
michael kors handbags outlet
air jordan
adidas tubular shadow
moncler jacket
air max 97
longchamp
kyrie 5
adidas stan smith
hermes birkin
caterpillar boots
louboutin
hermes belt
birkin bag
christian louboutin outlet
jordan shoes
nike react
jordan shoes
nike lebron 16
mbt
yeezy boost 350
nike shoes
yeezy boost
kyrie shoes
retro jordans
kyrie 3
moncler coat
nike shox for men
michael kors
golden goose
kd shoes
jordan shoes
cheap nba jerseys
adidas yeezy
nike shoes
jimmy choo shoes
balenciaga shoes
air jordan
supreme clothing
curry 5
yeezy boost 350
adidas nmd r1
bape hoodie
chrome hearts outlet
hermes belts for men
coach outlet sale
balenciaga
nike epic react
nfl jerseys
louboutin shoes
ferragamo belts
timberland boots
off white clothing
christian louboutin outlet
timberlands
air max 2019
yeezy boost 350
yeezy boost 350
ferragamo belt
ralph lauren uk
gucci belt
mbt shoes
vans outlet
yeezy boost
supreme t shirt
off white hoodie
off white shoes
jordan shoes
nike air force
curry 4
air max
golden goose outlet
louboutin shoes uk
nike shox
nike kd 11
golden goose
adidas zx flux
cheap mlb jerseys
michael kors handbags
zx flux
hermes handbags
supreme
kd shoes
fila
nike air max 2017
kyrie 5
michael kors outlet
christian louboutin shoes
kyrie irving shoes
russell westbrook shoes
red bottoms
air max 270
westbrook shoes
air yeezy
adidas ultra boost
fila shoes
yeezy boost 350
hermes belt
fila
jordan retro
jordan retro
michael kors handbags
ralph lauren uk
yeezy 500
fila
off white
kobe 9
nike air max 2018
kd 11
air max 95
adidas superstar
chrome hearts
cheap jordans
nike air max 95
Kanye West shoes
cheap jordans
supreme outlet
100% real jordans for cheap
balenciaga shoes
timberland boots
cheap jordans
christian louboutin outlet
nike air max
reebok outlet
christian louboutin
lebron james shoes
fitflop
michael kors outlet
nike air max 97
golden goose sneakers
hermes bags
nike air max
curry 4 shoes
nike air force 1
nike sneakers
asics running shoes
nike air max 95
converse outlet
nike air max 90
yeezy
nfl store
russell westbrook shoes
nike air max 270
michael kors handbags
yeezy boost
christian louboutin shoes
nike air max 97
paul george shoes
nike sneakers for women
jordan shoes
curry shoes
kyrie 5 shoes
kobe shoes
yeezy boost 700
yeezy shoes
kate spade handbags
yeezy shoes
nike max
nmd
ferragamo belts
chrome hearts
nike vapormax
birkin bag
michael kors outlet
moncler
curry 5 shoes
nike shoes
air max 97
yeezy boost
christian louboutin shoes
yeezy shoes
ultra boost
goyard
longchamp
louboutin shoes
golden goose sneakers
nike cortez men
hogan outlet online
jordan shoes
nike cortez
yeezy shoes
yeezy
off white shoes
yeezy shoes
christian louboutin
louboutin shoes
huaraches
michael kors handbags
nike vapormax
vans shoes
kobe shoes
michael kors handbags
james harden shoes
air max 95
supreme hoodie
curry 6
curry 6 shoes
goyard bags
yanmaneeemeadc

michael kors
Nike Air Max 2017
ugg boots
michael kors outlet
pandora deutschland
kate spade handbags
Prada bags
Jared Jewelry - Official
Prada Outlet
michael kors outlet online
Longchamp tote
snow boots uk
snow boots
pandora jewelry
baseball jerseys
nike jordan shoes
prada outlet woodbury
Burberry Shirt - Official
discount oakley sunglasses
Nike Air Force 1 Homme
kate spade
prada sunglasses
ray-ban aviator
official kate spade website
official coach outlet site
Kay Jewelers - Official
swatch watch
pandora uk
michael kors
coach outlet online
ray ban justin
burberry purse
michael kors outlet online
Sunglasses outlet sale
Nike Air Max
puma outlet
burberry outlet
pandora uk
mens sunglasses
nike air max 95
Longchamp outlet
michael kors bags
ray ban sunglasses sale
Jewelry Armoire - Official
basketball jerseys
louis vuitton purse
michael kors outlet online
birkenstock outlet
puma sneakers sale
puma outlet online
coach outlet online sale
kate spade wallet outlet
Ray Ban sunglasses
pandora jewelry sale
Air Max Enfants
Dreamland Jewelry - Official
Coach Sunglasses Outlet
birkenstock sandals
pandora rings
80's Fashion
ralph lauren polo
prada outlet online
Hermes Outlet
Wholesale Outlet Sale
official chrome hearts
chrome store
prada online
citizen watches
Watches
Nike Air Jordan Enfants
birkenstock sandals
Nike Free Run
rayban prescription sunglasses
Prada Sunglasses - Official
yeezy shoes
pandora rings uk
michael kors outlet online
sunglasses outlet
birkenstock gizeh
ẩm thực
Nike Air Max Chase
nflshop com
Jewelry Armoire - Official
michael kors purses
pandora jewelry uk
Nike Air Jordan enfants
ugg boots
birkenstock uk
nike huarache shoes
canada goose sale
pandora uk
michael kors outlet online
Nike Air Max 90
michael kors outlet online
Nike Air Max Enfant
breitling watches
Nike Air Max
kanye west shoes
kate spade outlet
Nike Jordans
canada goose sale online
coach tennis shoes
Air Jordan 10
michael kors
fulam shoes
pandora sale
kate spade handbags
Nike Air Jordan
puma outlet
louis vuitton us
Air Max Enfants
Nike Shox R3
Diamond Rings - Official
Nike Air Max 180
omega watches
puma sneakers
louis vuitton australia
articles
under armour outlet
prada purses
Adamson
Online Oyun
Nike Free 3.0
kate spade outlet online
chanel bag
Nike Free
coach outlet
sunglasses
puma shoes
sunglasses
timberland shoes
homepage keywords
michael kors outlet online
football jerseys
Lisinopril 10mg Us
Add Your Link Free
Nike Air Max Enfant
puma sneakers
michael kors us
Air Max 95
coach factory outlet
Nike Air Max 90
BURBERRYburberry australia
Wave Prophecy 2 Shoes
Jordan Fusion Femme
pandora charms
puma sneakers outlet
Pharmacy Discount Network
louis vuitton outlet online
rolex watch
Premier Jewelry. - Official
pandora jewelry
michael kors outlet
yeezy boost 350 shoes
Air Jordan Retro 3
gucci watches
pandora uk
Nike Schuhe Herren
coach australia
Wedding Rings- Official
Air Max 180 Homme
Doxycycline
ray ban polarized sunglasses
ray ban sunglasses
hermes bag
nike shox
payless shoes
yeezy boost 350
Oakley Sunglasses
hermes belt
birkenstock
payless near me
mcm outlet online
ray-ban sunglasses
Air Max 180
michael kors outlet
Air Jordan Homme
Oakley Sunglasses
tiffany co
Prada Bags
wayfarer sunglasses
burberry outlet online
Nike Air Max
Oakley Sunglasses
louis vuitton outlet online
ray ban shop
polo outlet online
Air Jordan Fly 23
pandora rings
mk outlet online
pandora uk
ray ban outlet
birkenstock outlet
Nike Air Jordan Enfants
Jared Jewelry - Official
abercrombie canada
coach outlet online
Engagement Rings - Official
Abercrombie Fitch
pandoracharms
kate spade bags
burberry australia
yeezy boost 350 white
michele watch
michael kors outlet
ua shoes
ray ban wayfarer
Air Max 180
burberry outlet
Nike Air Max 90 pas cher france
michael kors outlet
coach australia
nbastore
Nike Air Max 1
Nike Hyperdunk Shoes
nike shoes
ray ban sunglasses
kate spade outlet
coachs outlet
Nike Air Max 90 Mes
softball jerseys
prada handbags
michael kors watches
Prada Shoes - Official
Prada Shoes - Official
michael kors
louis vuitton
Nike Blazer Femmes
Wave Prophecy 2 Shoes
fake sunglasses
michael kors bags
Air Jordan Enfant
kate spade outlet
tiffany co
ray ban outlet
hermes outlet
birkenstock
coach bags
michael kors outlet
pandora charms
The Retail Compliance Association
spendless shoes
coach outlet online
yeezy boost 350 shoes
prada online
basketball jerseys
Nike Air Max 2017
prada sale
Nike Air Max
ray-ban glasses
louis vuitton outlet online
nike shox
tracking ups
Jimmy Choo Shoes
salomon sneakers
pandora charms sale
Air Max 90
kate spade outlet
Nike Free
ugg uk
rayban prescription glasses
prada outlet online
nike free shoes
pandora.com
michael kors australia official
Nike Zoom
Kate Spade - Online Sale
ray ban online
ray ban outlet
official michael kors
hockey jerseys
hermes bag
ray ban sunglasses outlet
nike outlet shoes
ray ban sale
nike running shoes
michael kors outlet online
ray-Ban sunglasses
prada outlet bags
ray ban frames
outlet sale
pandora charms sale clearance
football jerseys
Promise Rings - Official
burberry scarf
louis vuitton outlet
ray ban sunglasses
pandora rings
birkenstock sandals
ray ban wayfarer sunglasses
pandora charms
puma oulet sale
payless shoes
Nike Air Max
Green Cleaned
Nike Air Max 2017
pandora rings
Nike Air Max 2017
coach outlet online
Nike Air Jordan Homme
birkenstock sandals
louis vuitton bags
payless shoes
nike store
Jordan Flight 45 Femme
michael kors outlet bags
louis vuitton outlet online
Air Jordan Femme
Air Max 1 Homme
nike jordan shoes
Air Max 180
Pandora Bracelet - Official
louis vuitton outlet
michael kors
Nike KD 8
boulder shoes sew repair
coach usa online
burberry outlet
kate spade purses
Rolex Watch
moncler outlet
Air Max 90 Femme
backlink
Nike Boots
Premier Jewelry - Official
chrome store
prada outlet online
north face sale
moncler sale
ralph lauren sale
Zales Jewelry
Salomon Speedcross Shoes
hermes belt
Michael Kors Handbags Outlet Sale
ray ban uk
shoes sale
sunglasses sm
Nike Air Jordan Enfants
michael kors outlet
ray ban outlet
ray ban clubmaster sunglasses
Kruz-graphix
shop mlb
hermes outlet
poly sunglasses
michael kors
evbid
pandora bracelets charms
Wine
Nike Air Jordan Enfants
coach outlet
coach outlet
payless shoes online
Lifestyle
Air Max 90 Femme
chrome store
Nike Air Max Femme
diesel watches
birkenstock
ugg uk
Air Jordan 11 Femme
burberry outlet
michael kors watches
yeezy shoes
birkenstock outlet
pandora uk
timberland boots
skechers shoes
Nike Free
Celine Outlet Sale
Nike Air Jordan
spades uk
pandora necklaces
michael kors
Nike Air Force
michael kors uk online
burberry outlet sale
under armour shoes
puma suede outlet
louboutin shoes
kate spade outlet store
payless shoes
Nike Dunk SB Low
kate spade outlet
ray ban erika
Nike Free Run
oakley holbrook.
under armour stock
casio watches
Adidas Outlet
celine outlet online
sunglasses hut
hot dor
oakley frogskins sunglasses
kate spade
Brighton Jewelry - Official
burberry australia
seiko watches
puma sneakers online
Cartier Watches
puma shoes
prada us
coach handbags sale
trazodone100mg
Coach Handbags
kate spade italy
burberry outlet online
rayban sunglasses
burberry outlet canada
prada outlet sale
birkenstock sandals
Nike Air Jordan Enfants
nike running
pandora rings
oakley sunglasses
prada outlet
timberland outlet
sunglasses store
official michael kors
top sunglasses
moncler jacket
moncler us
yeezy boots 350
ray ban sunglasses
Nike Free Run
Dreamland Jewelry - Official
ray ban shop
Nike Air Max 1
Nike Free
Prada Sunglasses - Official
piumini moncler replica
burberry scarf
puma outlet
puma suede
coach outlet online
the beat
Nike Schuhe Damen
michael kors bags
coach watches
kate spade outlet online
puma outlet
Burberry Australia
pandora sale
myhermes parcel shop
michael kors
baseball jerseys
clb shoes sale
Brighton Jewelry - Official
michael kors outlet
Hugo Boss Store
sunglasses
coach carter
gel kayano
Nike Air Max Couple
coach outlet store
coach outlet us
Chanel Outlet
coach sale
chrome store canada
under armour
handbags online sale
prada wallet men
birkenstock canada
ray-ban eyeglasses
Nike Air Max 2017
kate spade outlet
moncler outlet
Michael Kors Outlet
michael kors
Nike Air Jordan Enfants
prada outlet online
me adc8.24telefonszám

Sziasztok :)

Szeretnék megfejteni egy érdekes dolgot de nem tudom hogyan kéne!
Jó lenne ha adnátok valami ötletet hátha sikerül.
Szóval már háromszor előfordult hogy álmomba bepötyögtem egy mobilszámot a telefonomba és reggel mikor az ébresztőt akartam kikapcsolni ott volt a kijelzőn a telefonszám !
Nagyon érdekes dolog csak nem értem miért történik!
Várom az ötleteket :))from Aniko

Aniko! Megadom az emailem, ezen folytathatjuk a levelezést: feskotibi@gmail.com :)Tibi levelezzünk

Hidd el magam ugyanezeket érzem... szeretem ismeretlenül az embereket s az utolsómat odaadom. Sokszor kérdezem én is ugyanezeket.... Minden jó úgy, ahogyan van. Szép az élet, bármi is a kihívásunk. Világunkban érzésileg minden rendben van. Csodálatos vagy és örülök, ha sikerül kissé túllépned a Káoszon :) Világvégében nem hiszek.... nincs se vég se kezdet a világnak. Az egy dolog, ha meghalok, halunk, én hiszek az újjászületésben. A felemelkedés vette kezdetét, és közel van valóban a csodálatosabb örömtelibb világ újra :)Aniko.... Kik vagyunk, mik

Aniko....

Kik vagyunk, mik vagyunk mi? Nem az vagyok mint a többi ember..... Mi ez az egész?
Mióta élek csak hatalmasodik bennem ez az érzés, amióta felnőttem egyre jobban szeretem az embereket, borzasztó és gyönyörű,hogy napközben megyek az utcán és örömömben sírok és mosolygok---- mi ez? .... Meglátok egy koldust és nem megyek úgy el mellette,hogy ne segítsek rajta és nem tudom miért és meg akarom simítani az arcát és megcsókolni a homlokát. Mi ez? Mi történik velem?
Mi kezdődött el és mennyire van közel a "világosság" ? :)

Tudom,ha ezt egy laikus olvassa azt gondolja,hogy ez megőrült,de nem érdekel. Ez vagyok én már.

Van bennem valami, a válasz, de nem tudom, hogy csak az elmém szüleménye v nem:
Közeledünk a "világvégéhez" de csak e világ végéhez amikor minden fényben tündököl majd akkor megszűnik az anyagiasság, a gyűlölet a fogcsikorgatás, a sírás, a halál, a betegség, a fájdalom, hirtelen nagyon sokan leszünk és nem csak élők és nem csak emberek, a nap megszűnik ragyogni helyette minden fényben fog tündökölni, együtt egy tökéletes létformában tovább...
Akaratomon kívül hiszem, lehet megőrültem, lehet ez Isten akarata, tudom,hogy nagyon nagy feladatot kapok Tőle, remélem meg tudok majd felelni.....
Kérlek légy őszinte, mi ez?Még egy válasz

Beidézlek. Ezeket írod: "viszont az a baj,hogy rettentő pesszimista vagyok, ugyanis hidd el nagyon sokat szenvedtem már én és a családom is, ezért is félek,hogy mi jöhet még.
Furcsának tartom: születési dátumom december.26, a legjobb barátom pedig 2006 06 26 . án halt meg.....
remélem érted,hogy miért félek ennyire ettől.
Nem lehet, hogy talan az a jelentése,hogy az anyagi jólét lehetősége ér véget? Mondjuk a 88al kombinálva..... ? Tibi, mért kell ezen agyalnod? Ez fél-elem, és lehúz! Engesd el szeretetteddel ővezve végre ezeket a lehúzó, nehéz gondolatokat! Érj már ki a fényre, mert a fény gyermekei vagyunk. Te is.
Igazság az,hogy teljesen kész vagyok már ettől az egésztől, lehet talán az is rátesz,h eléggé felfokozott életvitelt élek (nem szórakozást értve)..... " Lassíts! Megvár minden, és éljed életedet végre!

Válaszaim: miért kell ezekre gondolnotok? Sokkal globálisabb a helyzet már a világban, mint, hogy az egyén saját életének keservén nyögjön! Lásd meg másnak a szenvedését, enyhíts rajta magad tudása és módja szerint! Tégy jót, és jól!
Szeresd magad, és a félelmeidet is, úgy, hogy közben engesd el. A születési dátumod száma, EGYSZERŰEN AZ, HOGY ITT VAGY KÖZTÜNK! Megszülettél! Élj! Nincs semmi másnak akkora jelentősége, csak aminek te teret adsz, értsd meg végre! Te gondolsz a bajaidra és magadhoz vonzod a továbbíakat. Változtass- hogy megváltozhassanak a körülötted a dolgok.Kedvesem! Fresko Tibi :)

Először is egy nagy adag ölelést neked. Ha ide bejössz,
és olvasol, megnyugszik lelked.
Még annyit, azt mondod a barátod 2006. 06. 26.-án meghalt. Az az ő sorsa volt. Beteljesítette. Ennyi. Az élőknek az a dolguk, hogy saját sorsukat teljesítsék be, és nem az, hogy az elmúltakon rágódjanak. Ami ráadásul nem is az ő múltjának szerves részei. Keress ilyen pozitív, feltöltő blogokat.... itt a Secreten is azokat, és meglátod jobbá válik életed!:) Szeretettel: Anikója és ami kimaradt

most dec 26.án volt a 27. sznapom...... :DFrom Aniko

Kedves Aniko!
Nagyon szépen köszönöm, ez bizonyos mértékben megnyugtatott, sajnos viszont az a baj,hogy rettentő pesszimista vagyok, ugyanis hidd el nagyon sokat szenvedtem már én és a családom is, ezért is félek,hogy mi jöhet még.
Furcsának tartom: születési dátumom december.26, a legjobb barátom pedig 2006 06 26 . án halt meg.....
remélem érted,hogy miért félek ennyire ettől.
Nemlehet talan az a jelentése,hogy az anyagi jólét lehetősége ér véget? mondjuk a 88al kombinálva..... ?
Igazsag az,hogy teljesen kész vagyok már ettől az egésztől, lehet talán az is rátesz,h eléggé felfokozott életvitelt élek (nem szórakozást értve).....
ha van valami 5leted segits még rajtam kérlek.
Természetesen mások hozzászólását is nagyon szivesen elfogadom. :)
Isten Áldása addig is Mindenkire.Kedves Tibi! Én nem Errica

Kedves Tibi! Én nem Errica vagyok. És amíg ő megadja a megnyugtató, a frankó választ neked, annyit mondanék, hogy az én tudomásom a 26-os számról, hogy az a PÉNZ száma. 2+6=8, így nagy esélyed van a pénzre. Lásd mindenben a jót, a szépet, és ne eesél semmitől kétségbe, hanem találd meg a rosszban is a jót. Így tudsz bajaidon, gondjaidon / melyeket, ha nem gondként tekintesz reájuk, hanem MEGOLDANDÓ FELADATOKKÉNT, AMI ELÉ ÁLLÍTOTTAK/ felülemelkedni.
a 8-AS UTÁN A 9-ES KÖVETKEZIK, ÍROD, HOGY A 27-ES SZÁM IS MEG-MEGJELENIK. a 9 A VALAMINEK A VÉGÉRE ÉRTÉL SZÁMA.
Ha a 9 túljutsz, 1-es szám jelenik meg mindenhol.
Amíg E. megjelenik, menj csak a kristálycsakra eu oldalára. Ott Orsi naprakészen vezeti az oldalt. Ezen a linken, megtudsz nézni bármit, amit csak akarsz. Számok is vannak....

Szeretettel: AnikóKedves Erika segíts nekem kérlek.

Nagyjából 3 éve kezdődött,hogy mindenhol 26 ot kezdtem el látni, azóta az egész életem borul, dől, meg is néztem,hogy mit jelent ez a szó, hát az idegtől a gerincem megmeredt, ugyanis akár hány oldalon kerestem rá mindenhol katasztrófára utalt, teljes összeomlás stb.... hát k...a jó, azóta már üldöz a 27es is, a legjobb amikor kombinálva jönnek akármire nézek 26 és vált 27re a 88 ról már nem is merek említést tenni, kérlek segíts nekem,hogy mi lehet ez mert kezdek bekattanni...... nem tudok már hova bújni előlük!

Tibidupla számok.

Nekem évekkel ezelött kezdődött ugyanez a jelenség csak 22:22-vel.Aztán jött sorra a többi.20:20 13:13.Szinte minden órában amikor ébren vagyok.Ez miért van mit jelent?11:11

Sziasztok!

Én évek óta 11:11 kor nézek az órára, nem minden nap de gyakran és most még sűrűbb kb egy hónapja. Nagyon érdekelne mit jelenthet és ezért böngészem az internetet találtam is egy két dolgot de jó hallani, hogy nem lökött vagyok és más is él át ilyet. Egyébként 11 én születtem. Remélem nem én leszek aki a kilencedik kapun eltávozik... na mindegy tök felületesen olvasok.

Móni11:11

Helló!

Nem jött, Te vagy az első, aki reagált rá : ) Szerinted mit jelent az én életemben ez a jelenség?
köszönöm,
Virágakkor minden rendben

köszönöm a választ!
kitartás mindenkinek.... :)11:11szia

szia
véletlenül találtam rá a kérdésedre!(bár véltelenek nincsenek)igazából 2 éve láttam secret című filmet illetve a volt páromnak angyalkártyája van és nem volt kéznél és meg szerettem volna nézni egy szám jelentését a neten és ezen az oldalon találtam rá.aztán elolvastam a bejegszéseket. és láttam a te kérdésedet.érdeklődnék,hogy kaptál -e választ a kérdésedre,hogy a 11:11 mit is jelenthet?
lehet tudnék segíteni persze csak ha érdekel.velem is előfordul igen gyakran.ja aés ráadásul 11.-én születtem.

üdv
Márk11:11

Sziasztok!

Két éve nagyon érdekes dolog történik velem,hetente többször is 11:11-kor nézek az órára (digitális kijelzős).
Mit gondoltok, ez milyen üzenetet jelenthet?
köszi,
virágNagyon köszönöm ezt a

Nagyon köszönöm ezt a leírást, már régóta kerestem a számok jelentését, mert utóbbi időben sorra utamba kerülnek. Már tudom, miért.:-)

Köszönöm Kedves Khadidzsa!
Ezzel most tényleg sokat segítettél, és mellesleg a jelentés is választ ad néhány dologra.Kedves Nadin !

88: Jólét vesz körül. A bőség szüntelen növekedve áramlik feléd. Légy hálás, és tudd, hogy csak úgy lehet együtt haladni az áramlással, ha érzed az útmutatást.
Üdv.: KhadidzsaSzia erricca!

Köszi ezt a blogot, sokat használom,néha úgy olvasgatok itt, hogy kérek egy számot, és azt az oldalt nyitom meg. Szoktam találni azon az oldalon épp megfelelő írásokat, amire éppen gondoltam. Mint pl ma is. :-)
EGyébként csak 50-ig van ez a számsor? Mert engem pl a 88-as szám talál meg többször, és kiváncsi lennék, hogy az mit üzen nekem. Ezt meg tudnád nézni nekem vhol? Vagy esetleg leírnád hol lehet?
Köszi,
NadinÜzenet Kozsdi Tamásnak!

Amíg itt is és ott is a manipuláció uralkodik, nem kívánok olvasni róla./Nekünk nem tőled jönnek a levelek, az biztos és te se azt látod, amit kellene, sajnos.MINDEN JÓT!/Megint csak azt tudom mondani:NET URALOM!Téged tisztának éreztelek, de győzött az ellenerő, FELADTAM!Taps!!!
ui:nem véletlenül nem él már az itt lévő email címem sem.Kedves Csillagfény21!

Meglátásod való igaz, elvégre ha a számok jelentését, hatását vizsgálod, akkor csak egyetlen egy szám a különbség a 11:34 és a 12:34 között a 2es, ez a szám az útra vonatkozik amin jársz. A 11:34-ben az 1es szám az erősebb, ami arra vonatkozik, hogy a gondolataiddal teremtesz. A 2es szám fordítható a fizikai, míg az 1es a lelki síkra, a többi szám pedig ugyanaz, így tényleg hasonlót akar közölni a kettő számsor. Napi szinten tapasztalom, hogy a számok visszaigazolnak, és ennek nagyon tudok örülni.
Mosollyal teli szép napot kívánok!

„Azért szeretni, hogy szeressenek, emberi dolog,
de, aki magáért a szeretetért szeret, angyallal ér fel.”

ErikaSzerintem nagy üzenete van a 12:34-nek, de úgy vettem

észre, hogy 11:34-kor is elég érdekes "egybeeséek" történnek./Fizikai és lelki síkon is hasonló dologra hívja fel a figyelmemet ez az időpont, sőt, ugyanarra.szívesen kedves Évi

" Életünk minden pillanata kockázat,amelyet a szeretet vagy a félelem vezérel.Ha sikerül a tudatosságot elérni akkor ezek a pillanatok felismerésekben fognak megnyilvánulni.Így minden pillanatban új világok nyílnak meg.Merj kockáztatni.":)

Nagyon szépen köszönöm a válaszod!
Üdvözlettel és millió pusz ÉviSzia,angyali jelentése van a 12:34-nek

de nem vagyok szakértő aa témában..(sajnos csak angolul találtam)

1234 - If you are repeatedly seeing ascending number sequences such as 1234, this is a sign from the angels for you to make progress. You will see this sign when thinking about an area of your life that you are concerned about and want to change. Seeing this number sequence immediately after these thoughts is a sign that this is the right course of action for you and you will have the angels support in its pursuit.

" Életünk minden pillanata kockázat,amelyet a szeretet vagy a félelem vezérel.Ha sikerül a tudatosságot elérni akkor ezek a pillanatok felismerésekben fognak megnyilvánulni.Így minden pillanatban új világok nyílnak meg.Merj kockáztatni."