Őrangyalod üzenetei (Könyvajánló)

Dr. Doreen VirtueKedvesek! Ez a könyv olyan megnyugtató muzsika a szívnek, amilyet annak aki még nem olvasta, elképzelni igen nehéz. Azért is vágtam be egy hosszú részletet, mert szerettem volna egy bőségesebb ízelitőt adni belőle. (Érdemes kinyomtatni és hátradőlni vele egy kényelmes helyen...) Kellemes felüdülést :-)

Dr. Doreen Virtue - Őrangyalod Üzenetei
Negyedik rész: Az angyalok megválaszolják kérdéseidet

Kérdések és válaszok

Kérdés: Olyan sokszor érzem az angyalaim jelenlétét, és tudom, hogy olyankor valamit közölni próbálnak velem, de én nem tudom, mi az üzenet. Hogyan hallhatom jobban az angyalaimat?

Válasz: Bízni a szívedben egy olyan kihívás, mely időnként nem könnyű. Vonakodsz hinni szíved szorongatásának, hogy megváltoztasd az életed és életszemléleted. Habozol, mert kétkedsz a saját erődben, és a kicsinyesség lencséjén keresztül szemléled magad. Te, aki a legerősebb lény vagy a világegyetemben, saját erődet csorbítod ezáltal.

Amikor nem bízol Isten adta képességeidben, hogyan tudnánk mi angyalok áthatolni ezen a gáton, melyet ez a dolog támaszt? Gondolataidat szerető kedvességgel itatjuk át, mégsem tudjuk rád erőszakolni a jóakaratunkat.

Kedvesem, néha azon tűnődsz, hogy vajon megérdemled-e a jó életet. Ugyan mi mást érde­melnének Isten szeretett gyermekei? Az érdemesség érzése a lényeg most itt. Ne kételkedj egy pillanatig sem az erődben, hogy nagyszerű változásokat idézz elő azáltal, hogy saját öntudatosságodat emeled.

Nem azért hozzuk fel ezt, hogy lebeszéljünk az alázatosságról vagy szelídségről, mivel nem a nagyszerűségről beszélünk. Az elszigeteltség érzése az, mely a saját akaratodban való kétel­kedésre késztet, amely az Övével összekapcsolódva a nagyszerűség egyik variánsa. Isten alkotása felé vagy alá emeled magad azáltal, ha a többiektől különállóan szemléled magad. Tényleg hiszel abban, hogy Isten az alkotásától eltérőnek alkotott volna?

Ha egy értéket felfedezel valamelyik spirituális testvéredben, akkor magától értetődik, hogy számodra is elérhető az. Légy hálás azoknak, akik megnyitották előtted ezt az ajtót, mivel új lehetőségeket tártak fel előtted. El tudod viselni a jót az életedben, ha megérted, hogy életed nem a te alkotásod. Megalkottak, és Isten jó okból tette ezt. Királyságának kiterjesztése sugárzó jelenléteden keresztül jön létre, fényed kifelé veti sugarait a manifesztáció nagyobb köreiben.

Amint elfogadod Istenségedet, természetesen fogadod el majd a mi, angyalok jelenlétét is. Úgy keringünk körülötted, ahogyan a csillagok keringenek a bolygók körül. Ez az az idő, amikor szíved úgy nyílik meg, mint a fény nagy kiterjedése, és beengedsz bennünket. Ez az, amikor elfogadod, hogy hallod éneklő dicsőítésünket és segítő irányításunkat. Minél inkább éginek fogadod el igaz örökségedet, egy olyan lénynek, melyet a szeretet táplál, annál inkább hajlandó leszel elfogadni azokat az előnyöket, melyek végigkísérik a Szeretet Gyermekeit. Jelenléted a világban minden lényt boldoggá tesz, és mi arra törekszünk, hogy neked is ugyanezt nyújtsuk.

Kérdés: Hogyan jöhetek rá, hogy mi az életcélom?

Válasz: Erre a kérdésre a válasz mindig ugyanaz: a „szeretet”. Mégis lehet, hogy vissza­utasítod ezt, mintha ez így túl egyszerű lenne vagy nem lenne elég különleges. Jelenlegi érdekeltséged most életcélod formája és iránya. Valójában a következő lépéseidről kérdezel, és arról, hogyan tudnád megszabadítani magadat azokból a helyzetekből, melyek boldog­talanná tesznek.

Magasabbrendű éned arra késztet, hogy minden egyes pillanatod értelmet nyerjen, és mi azt mondjuk, hogy ez az isteni terv része. Használj fel minden pillanatot arra, hogy csillogóvá tedd mások szemét, hogy megmelengesd a szíveket. Használd vigasztaló erődet arra, hogy segíts azoknak, akiknek szüksége van rá, kezeidet pedig arra, hogy eltávolítsd a Földről a stresszt. Használd ki a képességeidet, és minden nap megjutalmaznak érte.

Nagyobb szabadságról álmodsz az idő és az anyagi források tekintetében, hogy így meg­engedhesd magadnak legvadabb vágyaid beteljesülését is. Arra sürgetünk, hogy engedj teret ezeknek az álmoknak, és ne szeszélynek tekintsd azokat, mivel ezek életcélod térképei.

Tudjuk, hogy azért teszed fel ezt a kérdést, mert alig hiszel abban, hogy ezek az álmok megvalósulhatnak. Mégis, mindenki, aki álmodozik, és követi az álmait, bizonyíthatja neked, hogy sikereik hasonló vágyakon alapultak, s amelyeket tettel és bátorsággal ötvöztek. Megvannak ugyanazok a jogaid, mint embertársaidnak, hogy valóra váljanak az álmaid, Kedvesem!

Egyszerűsítsd a vágyaidat azáltal, hogy megközelíted őket. Higgy benne, hogy már most a rendelkezésedre állnak. Ezért aztán, amikor életcéloddal kapcsolatosan imádkozol, mi a szívedben válaszolunk. Elhozunk neked mindent, amire csak vágyhatsz. És ennek ellenére, te elkezdesz távolodni az álomtól, és afelé közeledsz, amit „valóságnak” hiszel. Ennek nem kell így lennie, soha többé, Kedvesem.

Helyezd ma mozgásba minden jószándékodat. Távolodj el az önmagad által alkotott szána­lomtól azáltal, hogy mindennapi életedbe beengeded a fény új dimenzióit. Figyelj egy munkatársra, bocsáss meg egy barátnak, etess meg egy éhes állatot. Bármilyen jótékonysági forma megteszi. Ez lendületet ad majd arra, hogy megbirkózz minden olyan helyzettel, amelyet elviselhetetlennek tartasz.

Ahogy új fényt engedsz az életedbe, szíved újonnan felfedezett bátorságtól dagad. Használd bölcsen ezt a bátorságot, hogy minél több és több lépést építhess bele, melyek álmaid vágyára emlékeztetnek. Egyik a másik után, ezek a lépések lehetővé teszik, hogy biztosan elérd a hegy csúcsát, addig, amíg egy nap abba a helyzetbe kerülsz, hogy másoknak válaszold meg azt a kérdést, amit valaha te tettél fel: „Mi az életcélom?” Aztán kinyújtod a kezed, és megmutatod a boldogsághoz, értelemhez, és beteljesüléshez vezető utat a szív vágyának útján keresztül.

Kérdés: Hogyan lehetek boldogabb?

Válasz: Nyilvánvaló, hogy ez a kérdés arra vonatkozik, hogy megtörjük azt az átkot az emberi viselkedés felett, amely arra késztet, hogy a gyötrelmet keresd és meg is találd azt. A boldogság az ember természetes állapota, ahogyan az egészség is. A boldogság keresését a teljesség vágya hajtja. Mivel már megvan, amire vágysz, nincs szükség arra, hogy kívül keresd azt. Nincs mit keresned.

A szenvedés szokása ki is elégül abban a pillanatban, amikor több fényt látsz egy jobb alter­natíván belül. Nem lehet elszakadni a szenvedéstől azáltal, hogy megismered az összetevőit. Ha ezt teszed, akkor még inkább a mélyére kerülsz. Szentem, a válaszok most is előtted hevernek. Légy boldog, hogy már boldog vagy, és így is lesz.

Igaz, hogy bizonyos cicomák kölcsönözhetnek egyfajta boldogságot, mégis ez a fajta boldog­ság csak rövid életű, mivel ha a boldogságot magunkon kívül keressük, az biztos gyötrő­déshez vezet. Hasonlóan egy szomjas emberhez a sivatagban, aki előtt folyamatosan a víz illúziója lebeg, neked, aki másokon keresztül keresed a boldogságot, először magadba kell nézned, Szentem. Ott kell azt megtalálnod.

Miközben igaz az, hogy a kapcsolatok és a vagyon részei az emberi tapasztalatoknak, valódi igazságuk az élvezésükben és megbecsülésükben van. Azt, aki boldogtalan, ezek a materiális értékek nem teszik boldoggá. Ehelyett inkább a szívében lévő változás az, amely segít elfogadni a boldogságot, mint természetes állapotot.

A gyerekeknek ritkán tanítják meg ezt az egyszerű igazságot. Azt tapasztaljuk, hogy sok gyermek is önmagán kívül keresi a boldogságot.

Biztosítunk felőle, hogy már boldog vagy, és ennek a boldogságnak az élvezése az a tényező, mely afelé vonz, amit keresel. Eddzed gyakran ezt az „izmot”, és gyakorlással ez a boldogság még nagyobb mértékben sugárzik majd. Ha akarod, érezheted ezt a boldogságot a testeden belül, és növelheted is méretében és erejében egyaránt. Boldogan segítünk neked, gyakran emlékeztetve téged ennek fontosságára.

Kérdés: Valóban hiszek abban, hogy minden ima meghallgatásra talál, de olyan sokszor nem kaptam rájuk választ. Imádkoztam azért, hogy egyik szerettem életben maradjon, mégis meghalt. Boldog házasságért imádkoztam, mégis elváltam. Miért nem kapok választ az imáimra?

Válasz: Minden ima meghallgatásra talál, ez azt jelenti, hogy Isten és Mennyei teremtményei minden segélykiáltást meghallanak, és minden kérdést is, mely válaszra vár. És ezek azonnal megválaszolódnak. A válaszok vigaszként vagy útmutatásként, feladatként vagy információ­ként egyaránt érkezhetnek, vagy oly módon, melyet te csodás isteni közbeavatkozásként értelmeznél. A megválaszolt imák nem azt jelentik, hogy a vágyaid valóra válnak, hanem azt, hogy a rád és a helyzetre irányuló figyelem késleltetés nélkül a tiéd.

Tehát, az imádkozásnak rengeteg eleven és hasznos alkalmazása van. Biztosítja, hogy a láthatatlan birodalom nekilát annak, hogy a látható világban is megjelenjen az ima hatása, és ezáltal további áldásait is előidézze. Minden teremtménynek megvan ez a figyelemreméltó képessége, hogy áldást idézzen elő, csupán azáltal, hogy tudatában van a szeretetnek. Mégis akkor, amikor az emberek kétségek és félelmek között hányódnak, áldásaink segíthetnek felülemelkedni a földi tudatszinten és a Mennyek felé emelkedni, ahol a gyógyítás végbe­mehet.

Tehát, amikor azt kérded, hogy gátolva vagy-e, vagy rosszul csináltál– e valamit, a válaszunk az, hogy az imádságot nem lehet elrontani. Akár pusztán csak elhadarsz egy imát ismétel­getve, vagy őszintén kérsz vagy teszel fogadalmat, biztos lehetsz benne, hogy imáid hatásos fegyverek bármely szituációban!

Amikor úgy tűnik, hogy az imáid nem hallgattatnak meg, akkor valószínűleg a félelmek és kétségek egyszerűen blokkolják a fény megértését a szituáción belül. Mert legtöbbször a vágyaid azért tűnnek úgy, mintha meghiúsulnának, mert hiányzik az az információ, mely segítene meglátnod azokat az áldásokat, melyek a jelenlegi események feltárásából erednek. Mert az biztos, hogy több áldás akkor lehetséges, amikor szent gondolataid is hozzáadódnak ahhoz.

És mégis, arra kérünk, hogy bízz abban – függetlenül a fizikai végkifejlettől –, hogy az isteni szeretet spirituális kimenetele mindig biztosított!

A boldogságon és szereteten kívül semmilyen más végkifejlet nem lehetséges. És még akkor is, amikor a szíved szomorú, az elméd pedig a biztonságérzet hiányával küzd, amikor magányos vagy, tudd, hogy mindig segítünk neked kibogozni ezeket a csomókat. Ne hagyd abba az imádkozást csak azért, mert úgy érzed, hogy mi nem foglalkozunk a hozzánk intézett imákkal! Te és a vágyaid végtelenül fontosak Istennek, de sok más tényező közrejátszik: az isteni időzítés, egy másik érintett ember akarata, és a végkifejlet felett érzett nagyobb öröm azok között az okok között vannak, amiért úgy tűnik, hogy a vágyaidat nem vették figyelembe.

Ha meg tudsz bízni abban, hogy Isten és az Ő kis segítői vigaszt, segítséget és biztosítékot tudnak adni, akkor kitárod majd a karjaidat, hogy elfogadd ezeket az ajándékokat. A kétkedés és önsajnálat összefonja karjaidat a mellkasod előtt, így képtelen leszel bármiből is részesülni.

Drágám, Mennyei szülőd a világot akarja neked adni! Ne kergess semmit, hanem kérj inkább, és tárd ki a karod, hogy kapni tudj. Légy éber belső reakciódat tekintve, melyek tettekre buzdítanak téged, mivel ezek a felismerések Isten hívó szavai, melyek arra szólítanak fel, hogy tudj elfogadni. Isten mindenható, ez igaz, de semmilyen mértékben sem blokkolja a boldogságodat. Isten jobban akarja a boldogságodat, mint te magad! Nem más, mint a saját boldogságról alkotott értelmezésed az, amely megakadályoz téged. Ezért amikor feltételekhez kötöd a boldogságot, akkor jövő időbe teszed azt. Mennyivel jobban éreznéd magad, ha magadhoz engednéd a boldogságot ebben az adott pillanatban? Nem veszed észre azokat az ajándékokat, amelyekben ezután lesz részed? És minél jobban elfogadod ezeket, annál intenzívebben fognak áramlani hozzád.

Ne félj a boldogságtól, Drágám. Isten tudatában nincs semmi, amely tesztelni akarna téged, vagy fájdalmat okozna, vagy megtörne téged. Isten legnagyszerűbb alkotása vagy, és az Ő szemében mindenki máshoz hasonlóan nagyszerű vagy. Engedd meg, hogy a kezedbe adjuk az eszközöket, melyekre szükséged van, így te is eláraszthatod ajándékaiddal a világot. És az adás végtelen körforgásában megtapasztalod az abból származó örömet, hogy földi angyal vagy.

Kérdés: Vannak-e földönkívüliek, és ha igen, milyen a természetük (jó vagy rossz?)

Válasz: Amikor földönkívüliekről kérdezel, feltételezzük, hogy azokra az élőlényekre utalsz, akik más bolygókon élnek. És ha valójában ez kérdésed, akkor a válasz: „Igen, a leghatá­rozottabban.” Vannak végtelen életformák a galaxisokban úgy szétszórva akár a csillagok. Néhány életforma látható ezek közül, néhány pedig láthatatlan az emberi szem számára, és nem érintették emberi kezek. Ezek a lények, akiket ti „láthatatlanoknak” definiáltok, pusztán a tiétektől eltérő dimenzióban élnek. Az a környezet durva lenne a ti sűrű emberi formátokhoz, tehát más körülmények között élnek – olyan körülmények közt, mely igazán fizikai az ő dimenzió terükben, mégis egy olyasvalami, amit a tudósaitok „nem létezőnek” bélyegeznek.

Téves hit az emberi feltételeket alapul venni, és azt átvetíteni más eredetű fajokra. Az idő­utazás emberi fogalom, különállóan azoktól a teremtményektől és lényektől, akiket nem határol be az idő fogalma. „Az utazás sebessége” megint egy másik emberi fogalom, szintén átvetítve azokra a lényekre, akiknek utazási képességei meghaladják a sajátjaidat. Ne ítélkezz, amikor ennek vagy annak a kultúrának az előrehaladottságát méred. Nézd őket ártatlansággal, azért amilyenek: ugyanolyan lények, mint te – belül – más kultúrákban és más szintű képességekkel.

Tehát, azt kérded, hogy vajon a földönkívüliek köztetek élnek-e a Földön? Meglepne benneteket, ha megtagadnánk ezt? Mondhatjátok, hogy szőrszálhasogatók vagyunk, de a tény az, hogy ha valaki a földön él, akkor a bolygó számára Földhöz tartozó. Csak akkor földönkívüliek, ha nem a bolygón élnek. Sok teremtmény a bolygón földönkívüli eredettel rendelkezik, beleértve téged is. Más dimenzióból származol, és nem fizikai eredetű vagy. Nem szabadulhatsz meg ettől a ténytől, nem számít milyen távolra is helyezed magadat ennek a tudásnak a realizálásától.

Ami a más dimenziókból érkező látogatókat illeti, biztos, hogy a bolygót különféle missziók­kal bombázzák. Mi is köztük vagyunk, az angyali birodalomból, és biztosan vannak látoga­tók, akik más dimenziókból látogatnak el ide. Sokuk tudós, akik az emberi valóság bizonyítékait kutatják, mivel mint látni fogod, más bolygókon a ti létezésetekről is pletykák keringenek. Olyan sokan megpróbálták bizonyítani és cáfolni a létezésedet az emberi Földön tett látogatásaik során. Olyanok, akik képesek voltak áthatolni a dimenziódba érzékelési képességeiket felhasználva azzal a céllal, hogy téged tanulmányozzanak, és beszámoljanak rólad otthon. Azok, akik nem képesek arra, hogy észleljenek téged, az érzékelési korlátok miatt, a „nemlétezésedről” adtak hírt.

Amikor „párhuzamos valóságokról” beszélsz, az az alábbiakat jelenti: különböző dimenziók, melyek közül néhány fizikai és néhány nem. A „magasabb dimenziók” között vannak olya­nok, melyek nem hozzáférhetők az emberi formák számára, mégis a pszichikai érzékeiden keresztül érzékelheted őket. Jóindulatúak, és megbízhatsz bennük, mivel a magasabb dimen­ziók bármelyikének szeretetből kell működnie, máskülönben működni sem tudnak egyáltalán. Csak az alacsonyabb rendeltetésű lények élhetnek a szeretet nélkül, és mivel nagyban korlátozva vannak hatásosságukban, nem kell tőlük félni.

Kérdés: A delfinek nem tűnnek eviláginak, és kíváncsi vagyok az eredetükre, valamint arra, hogy van-e valamilyen különleges céljuk a földön. A delfinek tényleg tudják segíteni az embereket?

Válasz: Csak mosolygunk, hiszen már most tudod a választ erre a kérdésre, és mégis kérdezel, mert alig tudsz hinni benne. Túlmutatna ez az emberi értelem határán, ha ezek a kedves és finom lények onnan föntről származnának? Miért lennének más eredetűek, mint te magad? Hiszen a te fajod is égi eredetű. Minden lény, akit megpillantasz, égi származású, mivel a Föld vad és sűrű környezetnek tekinthető, mely nem jó mindenki számára. Azok a lények, akik innen származnak általában tömörek – nem alacsonyabb rendűek –, csak tükrözik származásuk helyét.

A delfinekben azt a királyságot ismered fel, ahonnan te magad is származol. Jókedvű neveté­sük, a hullámokon való könnyű vetődésük, és finom lelkük Mennyei otthonodra emlékeztet téged. És, tényleg, ez az az ígéret, amelyet a delfinek erre a bolygóra hoznak: hogy nem innen származol. Ezért szereted őket annyira. Szent küldetésük az, hogy megszenteljék a bolygót azzal a fénnyel, amelyre olyan nagy szükség van, elárasztva minden élőlényt a Mennyország fényének és könnyedségének egészséges mennyiségével.

A meditációk során gyakran tölts időt a delfinekkel. Sok energiát hoznak a bolygóra, és mindenki aki akar, ihat a forrásukból. Habár szeretsz fizikailag együtt lenni delfintársaiddal, ezeket a kapcsolatteremtéseket nem kell a fizikai találkozásig halogatni, mivel a nagy delfinek át fogják adni magukat a vágyaidnak, hogy kapcsolatba lépj velük odafönt, a Mennyország­ban. Ki fogják terjeszteni lelküket, hogy találkozzanak veled – bármikor és bárhogyan.

Doreen, az a feladatod, hogy sok embert taníts a delfinekről, mert ezek a lények sokkal hozzáférhetőbbek azok számára, akik fizikai érzékeikre támaszkodnak, mint mi angyalok. Azoknak, akiknek arra van szükségük, hogy angyalaik „fizikailag” érvényesítsék szavaikat, kinyújtják majd kezüket a delfinekért, és visszahúzzák azt, hívőkké alakulva. A delfinek hegyeket tudnak megmozgatni, és hitet tudnak adni, és minél több ember úszik velük, annál jobb. Halld a delfinek kiáltását, melyek a lelkünknek szóló hívó szavak, hogy menjünk velük mélyebbre, addig, amíg meg nem érintjük lényegünkben az igazságot, lényünk legmélyén. Legyenek a delfinek a béke jelképei. Legyenek a delfinek örömöd modelljei.

Kérdés: Gyakran érzem magam álmosnak, mintha nem tudnám kipihenni magam, habár nyolc órát alszom az éjszaka folyamán, és szunyókálok napközben is. Miért vagyok olyan gyakran fáradt?

Válasz: Fáradt vagy a mindennapi teendők miatt, mert elvesztetted az egyedi pillanatok tudatosságát. Nem veszed többé észre a pillangókat a virágokon, a kiscicákat, akik hozzádörgölődnek a lábadhoz, és a felhőket, melyek formátlan alakokat vesznek fel. A jövő céljaira való koncentrálás elrabolta tőled a pillanat örömteli játékosságát. Ha a jövőben élsz, akkor képtelen vagy rákapcsolódni a forrásra, mely a jelen pillanatban biztosítja az energiádat.

Ehelyett arra fókuszálsz, hogy „Jobban leszek amint…”, és aztán feltételeket szabsz jövőbeni boldogságodra és életerődre nézve. Miért nem döntöd el inkább, hogy most is boldog vagy? Miért halogatod az elkerülhetetlent? Nem segítene a jelen boldogsága a jövőre való koncentrálás felhagyásában – mindvégig hagyva, hogy főbb vágyaiddal töltsd az időt… és tudva, hogy már most boldog vagy?

Megbonyolítod az életed, mert azt hiszed, hogy sok tényezőtől függ a boldogság elérése, valamikor a távoli jövőben. Ha ehelyett megengednéd magadnak az egyszerű boldogság örö­mét ebben az adott pillanatban, szükségtelen komplikációkat tudnál elhagyni az életedből. Az egyszerűség által lazíthatsz a zsúfolt időbeosztásodon, és könnyíthetsz a vagyonod súlyán is.

Hozzászólásokmeadc

michael kors
Nike Air Max 2017
ugg boots
michael kors outlet
pandora deutschland
kate spade handbags
Prada bags
Jared Jewelry - Official
Prada Outlet
michael kors outlet online
Longchamp tote
snow boots uk
snow boots
pandora jewelry
baseball jerseys
nike jordan shoes
prada outlet woodbury
Burberry Shirt - Official
discount oakley sunglasses
Nike Air Force 1 Homme
kate spade
prada sunglasses
ray-ban aviator
official kate spade website
official coach outlet site
Kay Jewelers - Official
swatch watch
pandora uk
michael kors
coach outlet online
ray ban justin
burberry purse
michael kors outlet online
Sunglasses outlet sale
Nike Air Max
puma outlet
burberry outlet
pandora uk
mens sunglasses
nike air max 95
Longchamp outlet
michael kors bags
ray ban sunglasses sale
Jewelry Armoire - Official
basketball jerseys
louis vuitton purse
michael kors outlet online
birkenstock outlet
puma sneakers sale
puma outlet online
coach outlet online sale
kate spade wallet outlet
Ray Ban sunglasses
pandora jewelry sale
Air Max Enfants
Dreamland Jewelry - Official
Coach Sunglasses Outlet
birkenstock sandals
pandora rings
80's Fashion
ralph lauren polo
prada outlet online
Hermes Outlet
Wholesale Outlet Sale
official chrome hearts
chrome store
prada online
citizen watches
Watches
Nike Air Jordan Enfants
birkenstock sandals
Nike Free Run
rayban prescription sunglasses
Prada Sunglasses - Official
yeezy shoes
pandora rings uk
michael kors outlet online
sunglasses outlet
birkenstock gizeh
ẩm thực
Nike Air Max Chase
nflshop com
Jewelry Armoire - Official
michael kors purses
pandora jewelry uk
Nike Air Jordan enfants
ugg boots
birkenstock uk
nike huarache shoes
canada goose sale
pandora uk
michael kors outlet online
Nike Air Max 90
michael kors outlet online
Nike Air Max Enfant
breitling watches
Nike Air Max
kanye west shoes
kate spade outlet
Nike Jordans
canada goose sale online
coach tennis shoes
Air Jordan 10
michael kors
fulam shoes
pandora sale
kate spade handbags
Nike Air Jordan
puma outlet
louis vuitton us
Air Max Enfants
Nike Shox R3
Diamond Rings - Official
Nike Air Max 180
omega watches
puma sneakers
louis vuitton australia
articles
under armour outlet
prada purses
Adamson
Online Oyun
Nike Free 3.0
kate spade outlet online
chanel bag
Nike Free
coach outlet
sunglasses
puma shoes
sunglasses
timberland shoes
homepage keywords
michael kors outlet online
football jerseys
Lisinopril 10mg Us
Add Your Link Free
Nike Air Max Enfant
puma sneakers
michael kors us
Air Max 95
coach factory outlet
Nike Air Max 90
BURBERRYburberry australia
Wave Prophecy 2 Shoes
Jordan Fusion Femme
pandora charms
puma sneakers outlet
Pharmacy Discount Network
louis vuitton outlet online
rolex watch
Premier Jewelry. - Official
pandora jewelry
michael kors outlet
yeezy boost 350 shoes
Air Jordan Retro 3
gucci watches
pandora uk
Nike Schuhe Herren
coach australia
Wedding Rings- Official
Air Max 180 Homme
Doxycycline
ray ban polarized sunglasses
ray ban sunglasses
hermes bag
nike shox
payless shoes
yeezy boost 350
Oakley Sunglasses
hermes belt
birkenstock
payless near me
mcm outlet online
ray-ban sunglasses
Air Max 180
michael kors outlet
Air Jordan Homme
Oakley Sunglasses
tiffany co
Prada Bags
wayfarer sunglasses
burberry outlet online
Nike Air Max
Oakley Sunglasses
louis vuitton outlet online
ray ban shop
polo outlet online
Air Jordan Fly 23
pandora rings
mk outlet online
pandora uk
ray ban outlet
birkenstock outlet
Nike Air Jordan Enfants
Jared Jewelry - Official
abercrombie canada
coach outlet online
Engagement Rings - Official
Abercrombie Fitch
pandoracharms
kate spade bags
burberry australia
yeezy boost 350 white
michele watch
michael kors outlet
ua shoes
ray ban wayfarer
Air Max 180
burberry outlet
Nike Air Max 90 pas cher france
michael kors outlet
coach australia
nbastore
Nike Air Max 1
Nike Hyperdunk Shoes
nike shoes
ray ban sunglasses
kate spade outlet
coachs outlet
Nike Air Max 90 Mes
softball jerseys
prada handbags
michael kors watches
Prada Shoes - Official
Prada Shoes - Official
michael kors
louis vuitton
Nike Blazer Femmes
Wave Prophecy 2 Shoes
fake sunglasses
michael kors bags
Air Jordan Enfant
kate spade outlet
tiffany co
ray ban outlet
hermes outlet
birkenstock
coach bags
michael kors outlet
pandora charms
The Retail Compliance Association
spendless shoes
coach outlet online
yeezy boost 350 shoes
prada online
basketball jerseys
Nike Air Max 2017
prada sale
Nike Air Max
ray-ban glasses
louis vuitton outlet online
nike shox
tracking ups
Jimmy Choo Shoes
salomon sneakers
pandora charms sale
Air Max 90
kate spade outlet
Nike Free
ugg uk
rayban prescription glasses
prada outlet online
nike free shoes
pandora.com
michael kors australia official
Nike Zoom
Kate Spade - Online Sale
ray ban online
ray ban outlet
official michael kors
hockey jerseys
hermes bag
ray ban sunglasses outlet
nike outlet shoes
ray ban sale
nike running shoes
michael kors outlet online
ray-Ban sunglasses
prada outlet bags
ray ban frames
outlet sale
pandora charms sale clearance
football jerseys
Promise Rings - Official
burberry scarf
louis vuitton outlet
ray ban sunglasses
pandora rings
birkenstock sandals
ray ban wayfarer sunglasses
pandora charms
puma oulet sale
payless shoes
Nike Air Max
Green Cleaned
Nike Air Max 2017
pandora rings
Nike Air Max 2017
coach outlet online
Nike Air Jordan Homme
birkenstock sandals
louis vuitton bags
payless shoes
nike store
Jordan Flight 45 Femme
michael kors outlet bags
louis vuitton outlet online
Air Jordan Femme
Air Max 1 Homme
nike jordan shoes
Air Max 180
Pandora Bracelet - Official
louis vuitton outlet
michael kors
Nike KD 8
boulder shoes sew repair
coach usa online
burberry outlet
kate spade purses
Rolex Watch
moncler outlet
Air Max 90 Femme
backlink
Nike Boots
Premier Jewelry - Official
chrome store
prada outlet online
north face sale
moncler sale
ralph lauren sale
Zales Jewelry
Salomon Speedcross Shoes
hermes belt
Michael Kors Handbags Outlet Sale
ray ban uk
shoes sale
sunglasses sm
Nike Air Jordan Enfants
michael kors outlet
ray ban outlet
ray ban clubmaster sunglasses
Kruz-graphix
shop mlb
hermes outlet
poly sunglasses
michael kors
evbid
pandora bracelets charms
Wine
Nike Air Jordan Enfants
coach outlet
coach outlet
payless shoes online
Lifestyle
Air Max 90 Femme
chrome store
Nike Air Max Femme
diesel watches
birkenstock
ugg uk
Air Jordan 11 Femme
burberry outlet
michael kors watches
yeezy shoes
birkenstock outlet
pandora uk
timberland boots
skechers shoes
Nike Free
Celine Outlet Sale
Nike Air Jordan
spades uk
pandora necklaces
michael kors
Nike Air Force
michael kors uk online
burberry outlet sale
under armour shoes
puma suede outlet
louboutin shoes
kate spade outlet store
payless shoes
Nike Dunk SB Low
kate spade outlet
ray ban erika
Nike Free Run
oakley holbrook.
under armour stock
casio watches
Adidas Outlet
celine outlet online
sunglasses hut
hot dor
oakley frogskins sunglasses
kate spade
Brighton Jewelry - Official
burberry australia
seiko watches
puma sneakers online
Cartier Watches
puma shoes
prada us
coach handbags sale
trazodone100mg
Coach Handbags
kate spade italy
burberry outlet online
rayban sunglasses
burberry outlet canada
prada outlet sale
birkenstock sandals
Nike Air Jordan Enfants
nike running
pandora rings
oakley sunglasses
prada outlet
timberland outlet
sunglasses store
official michael kors
top sunglasses
moncler jacket
moncler us
yeezy boots 350
ray ban sunglasses
Nike Free Run
Dreamland Jewelry - Official
ray ban shop
Nike Air Max 1
Nike Free
Prada Sunglasses - Official
piumini moncler replica
burberry scarf
puma outlet
puma suede
coach outlet online
the beat
Nike Schuhe Damen
michael kors bags
coach watches
kate spade outlet online
puma outlet
Burberry Australia
pandora sale
myhermes parcel shop
michael kors
baseball jerseys
clb shoes sale
Brighton Jewelry - Official
michael kors outlet
Hugo Boss Store
sunglasses
coach carter
gel kayano
Nike Air Max Couple
coach outlet store
coach outlet us
Chanel Outlet
coach sale
chrome store canada
under armour
handbags online sale
prada wallet men
birkenstock canada
ray-ban eyeglasses
Nike Air Max 2017
kate spade outlet
moncler outlet
Michael Kors Outlet
michael kors
Nike Air Jordan Enfants
prada outlet online
me adc8.24meadc

Jewelry Armoire - Official
Zales Jewelry
fake sunglasses
chrome store
prada wallet men
ray ban clubmaster sunglasses
ray ban sunglasses outlet
pandora charms
oakley sunglasses
Kate Spade - Online Sale
puma sneakers
Nike Air Max 1
Salomon Speedcross Shoes
under armour shoes
Prada Outlet
coach sale
official coach outlet site
yeezy shoes
Jordan Fusion Femme
coach outlet store
burberry scarf
ray ban online
under armour
pandora bracelets charms
moncler jacket
moncler sale
hermes bag
michael kors bags
sunglasses
Air Max 90
Nike Air Jordan Enfants
ray ban outlet
Air Jordan 10
burberry purse
Air Jordan Homme
pandora jewelry
ugg boots
payless shoes
citizen watches
prada online
puma outlet
trazodone100mg
Nike Air Max Femme
puma suede
top sunglasses
coach outlet online
Nike Air Jordan
puma outlet online
kate spade handbags
prada outlet bags
snow boots uk
coach outlet
michael kors watches
Diamond Rings - Official
Coach outlet online
coach outlet
prada outlet
nbastore
Air Max Enfants
basketball jerseys
michael kors outlet online
pandora rings
birkenstock uk
chanel bag
puma sneakers online
kate spade outlet
Pandora Bracelet - Official
rayban sunglasses
Prada Shoes - Official
homepage keywords
Nike Air Max Enfant
prada sunglasses
piumini moncler replica
michael kors
pandora.com
Nike Hyperdunk Shoes
Nike Boots
michael kors us
Adidas Outlet
Online Oyun
coach outlet online
Nike Air Force 1 Homme
michele watch
birkenstock canada
poly sunglasses
coach outlet online
pandora rings
Dreamland Jewelry - Official
birkenstock
ray ban uk
pandora uk
baseball jerseys
puma outlet
Air Jordan Fly 23
pandora charms sale clearance
Nike Air Max
Air Jordan Retro 3
kate spade outlet online
ugg uk
kate spade bags
shop mlb
michael kors uk online
handbags online sale
ray ban shop
louis vuitton
Nike Air Jordan Enfants
Jimmy Choo Shoes
pandora charms sale
payless shoes
birkenstock sandals
michael kors bags
Nike Air Max 90 pas cher france
Oakley Sunglasses
spendless shoes
birkenstock outlet
moncler outlet
ray-ban aviator
pandora sale
birkenstock sandals
The Retail Compliance Association
michael kors australia official
coach tennis shoes
chrome store
michael kors purses
Cartier Watches
discount oakley sunglasses
Nike Air Max Enfant
Nike Air Max 90
kate spade
puma outlet
michael kors outlet online
prada online
Longchamp tote
Prada bags
puma shoes
yeezy boost 350
nike running shoes
official chrome hearts
nike shox
prada outlet woodbury
pandora rings
coach usa online
birkenstock
Jordan Flight 45 Femme
ray ban sunglasses sale
nike shox
pandora uk
birkenstock sandals
ray ban frames
louis vuitton purse
Doxycycline
michael kors outlet online
burberry australia
michael kors outlet online
Nike Air Max 90
basketball jerseys
oakley holbrook.
coach carter
Sunglasses outlet sale
tracking ups
kate spade outlet
Oakley Sunglasses
Nike Free
ray ban sunglasses
prada us
michael kors
omega watches
louis vuitton outlet online
puma outlet
gucci watches
Air Max 95
ẩm thực
moncler outlet
canada goose sale online
pandora deutschland
Air Max Enfants
Lisinopril 10mg Us
polo outlet online
Nike Air Jordan Enfants
outlet sale
ray ban outlet
michael kors outlet
Nike Air Max 1
baseball jerseys
kate spade purses
hot dor
kate spade outlet
michael kors outlet online
nike air max 95
moncler us
pandora uk
Brighton Jewelry - Official
Wave Prophecy 2 Shoes
ray ban outlet
nflshop com
Wedding Rings- Official
Nike Free
michael kors outlet online
Nike Shox R3
mcm outlet online
Nike Free Run
Nike Free
Nike Air Max
sunglasses outlet
Nike Air Jordan Homme
rolex watch
yeezy boost 350 white
birkenstock gizeh
nike running
Nike Air Max 2017
Nike Air Max 2017
Air Max 180
coach outlet us
coach factory outlet
pandora rings
hermes belt
Nike Air Max 2017
puma shoes
Nike Dunk SB Low
louboutin shoes
Nike Schuhe Herren
yeezy boost 350 shoes
burberry outlet online
prada outlet online
ray-ban eyeglasses
Nike Air Max Chase
Nike Air Max 90 Mes
louis vuitton outlet
Wholesale Outlet Sale
yeezy boost 350 shoes
michael kors outlet
Prada Sunglasses - Official
BURBERRYburberry australia
michael kors outlet
ray-ban glasses
Prada Bags
nike jordan shoes
canada goose sale
michael kors outlet
burberry australia
tiffany co
celine outlet online
Burberry Shirt - Official
pandora charms
skechers shoes
snow boots
sunglasses sm
Nike Air Jordan Enfants
coach outlet
ray ban sunglasses
pandora uk
Jared Jewelry - Official
michael kors outlet online
chrome store
Nike KD 8
ray-ban sunglasses
kate spade outlet
louis vuitton australia
sunglasses
puma suede outlet
pandora jewelry uk
hermes bag
Nike Zoom
Nike Air Jordan Enfants
ugg uk
oakley frogskins sunglasses
coach outlet online
spades uk
breitling watches
kate spade
hockey jerseys
Pharmacy Discount Network
Kay Jewelers - Official
timberland boots
coach bags
prada outlet online
timberland outlet
pandora jewelry sale
birkenstock outlet
Nike Free Run
ralph lauren sale
kate spade outlet store
ray ban polarized sunglasses
pandora jewelry
puma sneakers
louis vuitton bags
clb shoes sale
rayban prescription glasses
burberry outlet
coach australia
burberry outlet online
Michael Kors Outlet
Prada Sunglasses - Official
hermes belt
Jared Jewelry - Official
ralph lauren polo
sunglasses hut
burberry outlet
under armour stock
Nike Free
abercrombie canada
burberry scarf
casio watches
Promise Rings - Official
Nike Schuhe Damen
wayfarer sunglasses
pandora charms
Wave Prophecy 2 Shoes
Air Max 90 Femme
pandora uk
Premier Jewelry. - Official
puma oulet sale
ray ban justin
ray-Ban sunglasses
coach outlet online
boulder shoes sew repair
KRUZ-GRAPHIX,wordpress
michael kors outlet
nike outlet shoes
Nike Air Max 2017
Abercrombie Fitch
yeezy shoes
Air Max 180
mens sunglasses
Celine Outlet Sale
kanye west shoes
michael kors bags
ua shoes
ray ban erika
prada handbags
payless shoes online
official kate spade website
coach outlet online
pandora rings
pandoracharms
pandora rings uk
Coach Sunglasses Outlet
balenciaga outlet
Engagement Rings - Official
Nike Air Max 180
official michael kors
Ray Ban sunglasses
shoes sale
Nike Air Max
Air Max 180
burberry outlet
Dreamland Jewelry - Official
birkenstock sandals
birkenstock
Nike Air Max Couple
coach outlet online
prada outlet online
louis vuitton outlet online
Nike Air Jordan
gel kayano
official michael kors
michael kors outlet bags
Hugo Boss Store
payless shoes
Premier Jewelry - Official
ray ban outlet
Coach Handbags
pandora sale
coach watches
nike store
football jerseys
louis vuitton outlet online
coach outlet online sale
Add Your Link Free
backlink
louis vuitton us
michael kors
Nike Air Jordan Enfants
michael kors
Michael Kors Handbags Outlet Sale
kate spade outlet online
Green Cleaned
ugg boots
sunglasses
Nike Blazer Femmes
evbid
Wine
coach outlet
birkenstock outlet
Burberry Australia
payless near me
Chanel Outlet
north face sale
Nike Air Max
Prada Shoes - Official
michael kors outlet
ray ban wayfarer sunglasses
Oakley Sunglasses
puma sneakers outlet
payless shoes
nike free shoes
diesel watches
burberry outlet canada
prada sale
puma sneakers sale
louis vuitton outlet
Air Max 180 Homme
Jewelry Armoire - Official
coach handbags sale
Hermes Outlet
timberland shoes
Nike Air Max 2017
coachs outlet
louis vuitton outlet online
Nike Jordans
football jerseys
burberry outlet sale
Nike Free 3.0
michael kors outlet online
ray ban wayfarer
ray ban sunglasses
Rolex Watch
michael kors
michael kors
nike huarache shoes
ray ban sale
Adamson
pandora necklaces
kate spade italy
coach australia
pandora uk
pandora uk
swatch watch
michael kors watches
michael kors
rayban prescription sunglasses
Brighton Jewelry - Official
prada outlet online
Nike Air Force
michael kors outlet
fulam shoes
softball jerseys
Nike Air Max
balenciaga us
Air Max 1 Homme
michael kors
Watches
Air Jordan Enfant
chrome store canada
sunglasses store
coach outlet
michael kors outlet
Nike Free Run
mk outlet online
michael kors outlet
the beat
seiko watches
michael kors
Lifestyle
Air Max 90 Femme
hermes outlet
Nike Air Jordan enfants
hermes outlet
prada purses
kate spade outlet
nike jordan shoes
salomon sneakers
yeezy boots 350
ray ban sunglasses
kate spade handbags
prada outlet sale
Air Jordan 11 Femme
80's Fashion
Air Jordan Femme
birkenstock sandals
kate spade wallet outlet
articles
kate spade outlet
tiffany co
myhermes parcel shop
burberry outlet
Longchamp outlet
nike shoes
under armour outlet
ray ban shop
me adc8.5:-)

mindennap kiírom az oldalamra a tanácsait:-))Szia Gini!

Szia Gini!

Jó választás volt ez a könyv. Én már olvastam és valóban felemelő. Sok kérdésre mi megfogalmazódott bennem választ adott, igaz az is, hogy további kérdések is felmerülnek az ember gyerekében, de ettől föggetlenül megnyugtató érzések kerekednek a lélek mélységén. Személyszerint nagyon szeretem dr Doreen Virtue könyveit, amit most olvastam tőle az az: Angyali útmutatás, ezt a könyvet is figyelmedbe ajánlom. Ha elolvasod biztosan nem fogod megbánni.

Legyen szép napod! Puszi

„Azért szeretni, hogy szeressenek, emberi dolog,
de, aki magáért a szeretetért szeret, Angyallal ér fel.”

ErikaDzsini:)))

Hatalmas ölelés neked!
Ez annyira ott volt:))))
Küldöknekedvastagbetűformákat:))) Ámbár szerintem ha wordben írva vastagra szeded,onnan másolsz,akkor lehet,hogy működik.
A működiket úgy írtam,tehát ha jó,akkor igen,ha nem akkor más a válasz:)Ez nem igazság!

Drága Gini!

Te mit nyomsz meg, hogy Neked vastagra szedett betűket is enged a rendszer feltenni?

Dzsini most nagyon szomorú...

Bocs.

Dzsini :(

..."az életben mindent elérhetünk - szerelmet, boldogságot, egészséget -, ha „kérjük, hiszünk benne, és készek vagyunk elfogadni azt".Drága Gini:)

Meg kellett álljak a kétharamdánál egy pillanatra,eszembe jutott egy gondolat és nem hagyom elröppeni:))
Szóval.
Ima.
Olvashattuk korábban,hogy az "átlag ima" könyörgés.Vagyis valahogy úgy kezdődik,hogy kérlek Istenem add,hogy...
Ezzel szemben hallottam vagy olvastam,hogy az ima hálaadás.Mellesleg nem vagyok egy nagy imádkozó/sáska:))/,de próbát tettem.
/"hagyományos" imára még suliban,témazáró előtti éjszakán vagy kétszer:)/
Kipróbáltam a hálaadásos formát.Boldogítóan felemelő érzés.Valahogy úgy kezdtem,hogy Köszönöm nektek Égiek és Istenem,hogy...

Ez ennek a résznek a kapcsán jutott eszembe:
"Kérdés: Valóban hiszek abban, hogy minden ima meghallgatásra talál, de olyan sokszor nem kaptam rájuk választ. Imádkoztam azért, hogy egyik szerettem életben maradjon, mégis meghalt. Boldog házasságért imádkoztam, mégis elváltam. Miért nem kapok választ az imáimra?"

A másik,
ugye mindannyian ugyanazon energia részei vagyunk,mert energia egy,millió formával.
Namármost,megszületek ilyennek meg olyannak,kívül is és belül is.
Egy idő után mindenkiben felmerüllegalább egyszer a kérdés,miért vagyok itt,milyen céllal,mit kell tennem.Valahol mindannyian keresünk valami magasztosabbat.Ha nem mindannyian,akkor a kivétel erősíti a nemlétező szabályt:)
Tehát.Keresem magamban az Istenit.Amit nem kell keresnem,mert bennem van.Tehát csak látnom kell.Az isteni megnyilvánulása biztosan valami tiszta,jó érzésben nyilvánul meg. /fene,túl gyorsan jönnek a gondolatok:))))/
Mi van akkor,ha valakinek ami jó érzés,másnak nem az?Mondhatnánk,az "összetevői" miatt,hiszen mindenki a maga megnyilvánulásában különbözik.Annyiban,ahogyan nincsen kettő egyforma hópehely sem.
Mi alapján ítél valaki valakit?Miért találták ki ezeket a rendszereket,hogy ez vagy az így a jó?
Akkor most jön az,hogy Ego.
Ezt miért kell külön kezelni?/volt erről valami írás is talán,rákeresek./
Szóval,Isten a Minden,vagy kinek hogy tetszik,Teremt.Vagyok én,meg a Juci,meg a Pista,meg a szomszéd kismacskája.Mind Isteniek.
Az ego nem lehet különálló.Akkor miért van az,hogy megkülönböztetődik az,amit az én Énem képzel el attól,ami az Isteni énem?
/Alfajáró igazán erre jöhetnél,megköszönném:)/

Tudom,hogy a fentebb említett kettő dolog hirtelen nem összefüggőnek tűnik,mégis,amire választ keresnék,az az egy egyénen belüli energiák megnyilvánulása.
Hiszen az ego is Isten.Csak akkor lehet,hogy ez lenne a leckekönyv?
És aki leteszi a könyvét?Akkor már nem tanul?
Lehet...
Megérti,hogy minden és mindenki Egy.
S akkor,hogyha ezt minél inkább tudatosítom lényemben a létezésemen keresztül az érzéseim által,amik nekem jók /miért relatív minden????/,akkor annál intenzívebb lesz ez az élmény,s akkor egyre inkább átszövi létezésem s mindenki létezésének jelenét,és akkor....

Fényatmoszférás üstököscsóvává leszek?? :)))
Hogy van ez emberek?

Akkor mi az,ami mondja bennem azt,hogy dejó lenne ez meg az és akkor a másik rákontrázik,hogy de most ez tűnik helyes megoldásnak.
S akkor most melyik a Jó?Főleg,hogy olyan sincs,hogy jó.
Hmmm...

/Kati olvas tovább.../

Köszönöm Gini:) **