Gyere Sárkány, táncoljunk!

Gyere Sárkány, táncoljunk!Veled is történt már olyan, hogy azt érezted, egy vágyad megvalósulásának közvetlen közelébe értél? Amikor úgy érezted, hogy már itt toporog az ajtó előtt, már bedugta a kis lábujját az ajtó résen, Te pedig óvatosan kikémleltél, hogy vajon valóban Ő akar-e belépni az életedbe? Kikémleltél az ismeretlenbe, és akkor hirtelen megdöbbentél attól, amit láttál? Attól a félhomályba burkolózott „rém alaktól”, aki ugyan hasonlít egy kicsit vágyad tárgyára, de a körvonalai még bizonytalanok és torzak, és sokkal inkább tűnik egy ijesztő Sárkánynak?

Hidd el, megértelek! Én is éreztem már számtalanszor ehhez hasonlót. Az ismeretlennek, és ebből kifolyólag bizonytalannak vélt jövő, valóban gyakran hat ránk ijesztően és rémisztően.

Amikor már úgy érezzük, hogy csak egyetlen apró lépésre van a cél és a beteljesülés, akkor válik a legbizonytalanabbá, legijesztőbbé az előttünk megjelenő kép. Tényleg, mintha egy Sárkány nézne velünk szembe, aki rút és ijesztő. Pedig a Sárkány, valójában csak a nyugati kultúrában ilyen negatív figura.

Keleten, az ősi Kínában a Sárkány nagyon is pozitív jelentéssel bíró szimbólum.

Az ismeretlen területeket a kínai térképeken gyakran sárkányokkal jelölték, de korántsem azért, mert féltek volna, vagy valami nagyon ijesztő „rossz” dolgot sejtettek volna a már ismertet, az ismeretlentől elválasztó határokon túl. Épp ellenkezőleg.

Az ősi kínai mitológiában a Sárkányok felbecsülhetetlen értéket és bölcsességet őriznek, a jelenlegi ismereteinken és tapasztalatainkon túlmutató álmokat, vágyakat és jól-létet. Ugyanakkor nagyságrendekkel nagyobb mennyiségű és magasabb frekvenciájú Energiát is jeleznek annál, mint amivel eddig együtt rezegtünk, amit eddig engedtünk magunkon átáramolni. És éppen ez lehet bennük az ijesztő!

Az, hogy még nem tartjuk magunkat eléggé felkészültnek arra, hogy befogadjuk, feldolgozzuk és felhasználjuk ezt a nagy mennyiségű és magas frekvenciájú Energiát. Nem tudjuk, mihez is kezdhetnénk vele, hogyan fordíthatnánk magunk és mások javára egyaránt.

Ezért különböző terelőutakra térünk, ahol lassan fokozatosan tudjuk átszivárogtatni magunkon ezt a mennyiségű energiát úgy, hogy közben megszokott „áteresztő” képességünk és frekvencia „tartományunk”, vagyis megszokott érzelmi és szellemi állapotunk egyáltalán ne, vagy csak nagyon kis mértékben változzon. Ilyenkor nem tudunk a feladatainkra koncentrálni, folyton eltereli valami a figyelmünket, túlzásba visszük a mulatozást, a sportolást, a játékot vagy az evés-ivást. „Váratlan” helyzeteket teremtünk magunknak, melyek mind az energiánkat igénylik, elterelve a figyelmünket arról, ami pedig már csak karnyújtásnyira van tőlünk, túl az ajtórésen, Sárkány álruhába öltözve: vágyunk konkrét, kézzel fogható megvalósulásáról.

A Sárkányban a rémet látjuk meg, azt a hatalmas erőt, amivel megítélésünk szerint nem bírunk el. Holott a Sárkány nem párbajra hív bennünket, hanem Táncra!

Önfeledt, felszabadító, szédítő Táncra!

Mondj hát „Igen!”-t a felkérésre!

Vesd bele magad a Táncba!

Járd el a Sárkány Táncot!

Ugrálj, pörögj, szédülj, mert ez az a Pillanat, amikor végre megtapasztalhatod azt, amire olyan nagyon vágytál! Amikor végre megtapasztalhatod azt, Aki valójában vagy!

Kiálts hát a Sárkány felé, most:

„Gyere Sárkány, Táncoljunk!”

HozzászólásokKedves Zsul

De egy nagyon boldog Rózsafát látsz. Nincs rá szó milyet.
Ezek szerint látni mennyire!!Drága Sárkány Táncosok! :)))

Köszönöm mindenkinek a hozzászólásokat! :)
További kellemes táncolást! :)
Jól pörgessétek meg azt a Sárkányt! :)

Szeretettel,
Álomkereső
Ingyenes e-mail kurzus és e-könyv a Vonzás Törvényéről
Kövess a Twitteren!köszönöm Evelion! :-)

köszönöm Evelion! :-) nekem is nagyon tetszik ez a képünk.
örülök hogy van, aki őszintén tud örülni más boldogságának!!! :-)

köszönöm!!!Ezzel csak egy probléma van Kedves Evelion, hogy nincsenek

csenge333
már együtt....Imiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gyönyörű ez a privát fotó rólatok....szupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:)))))))))))))))))))))))))

"A mély barátság olyan, mint a szívárvány! Ha a boldogság és könny megfelelő arányban vegyül, az eredmény egy színes híd lesz két szív között:)))"
Evelyn:)kösz az írást Álom, csak

kösz az írást Álom, csak ma olvastam, nagyon tetszett. és tényleg, táncra vágyom én is :-)))
hol az a sárkány?? :-DDDKedves Álomkereső!

Sokszorosan nem lehet véletlen, hogy pont most írtad ezt a cikket!
Egyrészt: pont így érzem magam, hogy a megvalósulás kapujában állok.
Másrészt idéznék:
"Az, hogy még nem tartjuk magunkat eléggé felkészültnek arra, hogy befogadjuk, feldolgozzuk és felhasználjuk ezt a nagy mennyiségű és magas frekvenciájú Energiát. Nem tudjuk, mihez is kezdhetnénk vele, hogyan fordíthatnánk magunk és mások javára egyaránt." - Márpedig a magasabb frekvencia jön, emelkedik, mert emelkedik a Föld tudatossági szintje is! Idén pünkösdkor is egy ilyen konkrét emelési hullám következik, amely magával hozza a lelkek nagyobb arányú összekapcsolódottságát is. Jönnek tehát a magasabb frekvenciák, használjuk fel őket nagy szeretettel, szeretetteljes álmaink megvalósulásához. Csak bátran! (Egyébként ezen információkat Öbike hírleveléből szedtem, melyet ő küldött körbe secretesek körében.)Csak nem boldog Rózsafát

Csak nem boldog Rózsafát látni a képen?:)Szia Álomkereső

Képzeld azóta táncoltunk is!!!!!!!!!!!!!!
Repülés után felkért egy táncra, mintha tudta volna, hogy erről beszélgettünk pár napja.
Jó volt nagyon.

A képért külön köszönet.

Szép hétvégét nektek.:)

Ez jó volt, köszi..
És milyen igaz!!
(Ja és most már értem, miért ijednek meg tőlem elsőre néha az emberek /totál sárkány a kínai horoszkópom.. :) )
Nagyon szépséges napokat Nektek, Ölellek Benneteket:
Dia

Maradok továbbra is Csillagokkal Álmodó..Aha...

érzésem van.....
A szeretet mindent áthat.....
Szeretlek! Sajnálom! Kérlek bocsáss meg! Köszönöm!
Mosolyogj Magyarország :)Drága Álomkereső,

én is jóban vagyok vele, van is a horoszkópomban....:)))
Jó volt olvasni az írásod!Evelion:))))

Jajjjjjj, ez csúúúúúcs...!My Way:))))

Ezt nem hagyhattam ki....Imádlak Benneteket:)))))))))))))))

"A mély barátság olyan, mint a szívárvány! Ha a boldogság és könny megfelelő arányban vegyül, az eredmény egy színes híd lesz két szív között:)))"
Evelyn:)