E-mail értesítők

Hali!

Arra gondoltam, hogy a Kedvenc-nek jelölt fórumokhoz érkező hozzászólásokról akár kaphatnánk e-mailt is, hogy ne kelljen minden percben benézni a fórumba, frissíteni az oldalt, ha mondjuk kiváncsi vagyok a fórum (vagy egy naplóbejegyzés) változásaira. Persze, ez is lehetne csak választható funkció. Vagy akár az is elég lenne, ha a Kedvencnek jelölt bejegyzések esetén a Saját adatok-nál levő Kedvencek-nél ki lenne írva, hogy frissült-e, mióta utoljára láttam.

Másrészt az is jó lenne, ha a privát üzenetek viszont nem közvetlenül a másik postaládájába mennének, ráadásul nem az én saját e-mail címemmel, mert így egyrészt a személyes adatok védelme sérül, másrészt meg az üzenetváltás kikerül a thesecret.hu-ról, és így könnyen előfordulhat, hogy valami fontos dolog elsikkad. Szóval szerintem jó lenne, ha itt a thesecret.hu-n lenne a privát levelezések tárhelye (ha ez a szolgáltató oldalán tárhelyileg megoldható .... )

SanTaNo, SanTa kérése ma éjszaka

No, SanTa kérése ma éjszaka válaszolt az univerzum... :-D

Telepítettem egy új modult (illetve többet is) ami lehetővé teszi hogy minden hozzászólásnál bepipálható, hogy automatikus értesítőt küldjön-e ha új hozzászólás érkezik a témához. A profil oldalon pedig be lehet állítani azt, hogy a saját témákhoz legye-e ugyanilyen értesítő (ha valaki a blogodba ír)

Van még egy érdekes új modul is, amit még tesztelek, de nemsokára elérhető lesz. Plusz fordítom a már régóta létező, de még félig angol modulokat:
- Meghívó: ezzel lehet küldeni ismerősöknek meghívót a thesecret.hu oldalra,
- Csoportok: amihez lehet csatlakozni, és csoport témákat létrehozni,
- Kapcsolatok: be lehet jelölni egymást ismerősnek, hogy könnyebb legyen megtalálni egy-egy felhasználót,

Ezek is viszonylag újak, pár hónapja működnek, és ahogy látom még nem nagyon használja őket senki...Van egy iwiw meghivóm!

Akinek kell iwiw meghivó irjon nekem az osztermanneeva@citromail.hu-ra.Nekem tetszik az ötlet!

.......................