Hogyan ellenőrizze és fejlessze pszichés képességeit?

Egely kerékEgely György és még néhány rajongója szerint erre van egy megfelelő tréning, vagy edző eszköz, amely akár objektív mérésekre is képes szerinte. Ez nem más, mint a vitalitás mérő kerék.

"A vitalitásjelző forgása, forgási szögsebessége jelzi a testünkből kiáradó életenergia mértékét. Minél több energia halad át rajta, annál gyorsabban forog a kerék. Az életenergia, a vitalitás mérésére sok évvel ezelőtt kifejlesztettünk egy készüléket, a vitalitásmérőt, ami a forgó kerék fordulatszámának mérésével jelzi - mint egy villanyóra -, hogy mennyi életenergia halad át a közelében.
....
ami egyfajta "a tudat hatalma az anyag felett" típusú gyakorlat.
...
Kezdőként, az első próbálkozásoknál is tudjuk mentálisan befolyásolni a kerék forgását. Mentális erőnk irányításával azt is el tudjuk érni, hogy lassítsuk, vagy meg is állítsuk egy időre a kerék forgását.
...
Legfőbb haszna, célja ennek a gyakorlatnak az, hogy képesek legyünk önmagunk gyors feltöltésére fáradtság, rossz hangulat vagy kisebb betegség esetén.
...
ha 1-2 méterre valaki háta mögé áll, aki éppen vitalitásmérővel nézi saját szintjét. Ha ez a szint beáll egy egyenletes értékre, akkor próbálja akaraterejével növelni vagy csökkenteni, s megtapasztalhatja, hogy befolyásolni tudja a másikat."

Nos talán ennyi elég is egyszerre. Tehát Egely olyanokat állít, amivel a Vonzás és Secret alkalmazott technikáját is felgyorsíthatja. Akarattal, vággyal meg lehet valósítani dolgokat. Domján Lacit és az Agykontrollt is lehivatkozza, ami megerősíti szerinte az Egely Wheel mint mentális képesség fejlesztő eszköz hatékonyságát. Csodálkozom, hogy ha mindaz igaz, amit Egely György és Domján Laci a vitalitásmérőről állít, akkor ezt az eszközt miért nem használja sokkal több secretes.

Hozzászólásokegely kerék kisokos

egely kerék kisokos
A para-kutatók nem para-hívők50 ezer forint jelenleg az ára

Ezt a parasztvakítást még mindig árulják és veszik. Az ára mára már cirka 50 ezer forint.http://www.egely.hu

helyen megtalálod azokat a helyeket, ahol meg lehet vásárolni. Viszont egy el is készítheted a lényegét. Radir, tű és egy darab papírlap kell csak hozzá. Voalá, így néz ki:

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
A nevetés a legfőbb szentség.
Micimackó sokkal jobban szeret téged!
A szabad gondolkodás mindenkinek kijár, akárcsak a széles látókör.Kipróbálnám azt a

Kipróbálnám azt a vitalitás mérőt, és ha még a működését is megismerném, hogy pontosan, mivel, hogy mit mér, még hinnék is az eredménynek

Üdvözlettel:
EmeriusDomján Laci később cáfolta Egely kerekét

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
A nevetés a legfőbb szentség.
Micimackó sokkal jobban szeret téged!
A szabad gondolkodás mindenkinek kijár, akárcsak a széles látókör.vitalitás mérő..

Én is használtam az agykontrol tanfolyamon a vitalitásmérőt- ha a bal kezem raktam oda és gondoltam valami kreativ dologra akkor erőssen balra forgot, mig a jobb kéznél jobra, azért ez is érdekes, vagy attól függ merről kapja a hő nyomást? bár amikor valami intenziv kreativ dologra gondoltam akkor bepőrgőtt mint az állat. volt egy idős hőlgy akinél ugyszintén intenziven bepőrgőtt.
de voltak sokan akiknél alig alig mozdult meg. állitólag nehezen ment nekik a kreativitás, ezzel magyarázta az az úr, aki hozta ezt az Egely féle vitalitás mérőt.

én is sokat olvastam mostanság rólla hogy kamu ez a vitalitás mérő,
de mivan akkor ha Domján Laci is át lett ezzel verve?
ez igen rossz fényt vetne az agykontrolra - bár az agykontrol hasonló mint a vonzás törvényének oktatása. meg kell változtatni és bemesélni azt hogy igenis elérem célom stb.
de ha egyszer müködik nem mindegy milyen módón?
az a lényeg hogy müködik.

a vitalitás mérő pedig lehet hogy ijó üzlet csak.
addig amig ki nem derül a teljes igazság.Köszi

Bár én a határtalan kíváncsiságom miatt a mérést azért kipróbálnám. :) Beugrott, igen. Annyira még nincs péntek, úgy tűnik.Egely szerint mindkettőt teszi

Szerintem egyiket sem, sőt pont az ellenkezőjét lehet vele elérni. El lehet tőle hülyülni, aki hisz benne és nem áll hoozzá kellő egészséges kritikával. Akivel én először összefutottam és secretesnek, meg persze szinte minden másnak is vallotta magát, az odavolt ezért a kütyüért és Egelyért is. (v/6-os ügynök múltja van az illetőnek, ha erről beugrik. nem akarom népszerűsíteni a nevét a kiírásával)

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
A nevetés a legfőbb szentség.
Micimackó sokkal jobban szeret téged!
A szabad gondolkodás mindenkinek kijár, akárcsak a széles látókör.Mérő vagy fejlesztő ?

Szia Ige !
Nézd el nekem, ha hülye vagyok, de így pénteken már ez van. Vitalitásmérő. Tehát csak méri. De hogyan fejleszti ? Mert ha így van, rákattanok. :) Nem tudom, most mekkora ez a kütyü, de vicces lehet egy ilyennel járkálni. Már látom is! De legalább az utcán is (vagy bárhol) felismernék egymást a "secretesek".:)
Üdv.: AdriennDr. Domján László: Agykontrolloktató

"Dr. Domján László
Orvoskandidátus és
Agykontrolloktató

A vitalitmásmérővel először 1990-ben kísérletezhettem, amikor Gyuritól - pontosabban fogalmazva dr. Egely Györgytől - néhány napra kölcsönkaptam annak kezdeti modelljét. Rendkívül érdekes dolog volt megfigyelni, hogy az erőnlét és koncentrálóképesség valóban jelentősen befolyásolta a tárcsa forgási sebességét.

Jelenlegi, végső formájában azonban még megbízhatóbb a műszer és óriási előnye a kezdeti példánnyal szemben, hogy hang és fényjelzés révén mennyiségileg is jól jelzi az energiaszintet.

Számomra három kérdés izgalmas különösen: mérni akraom a műszer segítségével, hogy az étrend, illetve a böjtölés hogyan befolyásolja energiaszintünket; hogy mi az egészséges mozgásmennyiség, ami mellett maximális a vitalitásunk; s hogy a relaxáció milyen mértékben növeli meg azt. A lazítás energiaszint-növelő hatását egyébként volt már módom mérni a végleges, korszerű műszerrel, és rendkívül meggyőzően igazolta azt.

Az egyik legizgalmasabb kísérletet azonban 1994 elején végeztük el, s azzal sikerült Gyurit és feleségét, Magdit is meglepnem. Körülbelül 1200, Agykontrolltanfolyamot végzett ember ült a nagyteremben Budapesten, amikor kitettem a színpad elejére, közepére a vitalitásmérőt. Mellé helyeztem egy kis rádiós mikrofont, majd úgy 5 méterre visszahúzódtam a műszertől. A jelenlévőket megkértem, koncentráljanak, hogy a műszer tárcsája kezdjen el forogni az óra járásával megegyező irányban. A teremben olan csönd lett, hogy a légy zümmögését is meg lehetett volna hallani. A mozdulatlan tárcsa egyszer csak elkezdett forogni, és gyorsult és gyorsult és gyorsult, maximális fordulatszámra. Forgott, mint a motolla, fényesen bizonyítva, hogy nem hőhatás következménye a forgás, hanem valóban a mindannyiunkban meglévő, jobb híján "életenergiának" nevezhető valami mennyiségét jelzi.

1994. május 30."

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
A nevetés a legfőbb szentség.
Micimackó sokkal jobban szeret téged!
A szabad gondolkodás mindenkinek kijár, akárcsak a széles látókör.