Egy újabb álmom vált valóra - eljegyeztek

Sokáig hittem azt, hogy szinglinek lenni azt jelenti, hogy bár egyedül van az ember lánya a világban (értsd: férfi nélkül), mégsem magányos. Megtalálja a számítását, éli az életét, megvalósítja önmagát, valamint kellő mennyiségű szabad akarattal és pénzzel rendelkezik ahhoz, hogy jól érezze magát a bőrében.
Aztán egyszer csak jött az elsöprő szerelem, és én még mindig szingli voltam lélekben. Fantasztikusan éreztem magamat az életem filmjében. Madarat lehetett volna fogatni velem. Mivel azonban a párom nem vonta meg tőlem szabadságomat különböző „rendeletekkel" és szankciókkal, így azt gondoltam, én vagyok a legboldogabb szingli a világon!
Később eljött az a stádium, mikor összeköltöztünk, és kezdtem párosan gondolkodni. Az „Én” helyét felváltotta a „Mi”. Már évek óta egy pár voltunk/vagyunk, mivel azonban a szabadságjogaim nem sérültek, így joggal érezhetem magamat felhőtlen páros-szinglinek. Remélem, ezzel új típust teremtek. J Bár valódi boldogság tölt el, mikor a Kedvessel vagyok, nagyon jól érzem magamat egyedül is.
Hétvégén – nem titok – betöltöttem a 36. életévemet, s megtörtént, amire szingli szívem nagyon vágyott. Megkérték a kezemet és én igen-t mondtam. És egyszer csak megrémültem. Megszűnni látszik a szingli státuszom és a menyasszonyság veszi át a helyét? Vajon tényleg ennyire fontosak a státuszok?
Harminc évvel ezelőtt még szégyen volt pártában maradni, és hamar megbélyegezték az embert. Szánalmas pillantások, sóhajtások közepette morzsolták a szavakat a szűk szájak: vénkisasszony. Aztán fordult a kocka, s mit ad isten, a szingli státusz divatba jött. De vajon divat-szingli-e az, aki ragaszkodik a függetlenségéhez? Vajon mi nők is ugyanúgy félünk a házasságtól, mint a férfiak? „Mossál, főzzél, takarítsál, hol a vacsora?”
Hát, én mostantól eljegyzett szingli menyasszony vagyok, és ha egyetlen is ezen a világon, attól még rendkívül boldog! Nincsen félnivalóm, hiszen eddig is úgy éltem, ahogy akartam. Egy olyan férfihoz pedig szívesen kötöm az életemet, aki mellett mindig az lehetek, aki valójában vagyok. Örökkön örökké. Ámen! :)

Shakti

HozzászólásokSiker

Minden vágyam volt Angliába menni. Nem tudtam miből, hogyan, csak azt, hogy ott a helyem. És az Univerzumnak elég ennyi. Nem rágódtam, nem szervezkedtem, nem érdeklődtem - "csak" vágyakoztam. És tudtam, hogy megkapom! Egyszer csak jött egy e-mail, egy péntek délután. Sosem felejtem el az időpontját, 16.50-kor. Angliai munkalehetőség. Jelentkezési határidő aznap 17.00. Gondolhatjátok, mit éreztem. Itt a lehetőség, de csak 1 percem van átgondolni, hogy tudok-e, akarok-e és képes vagyok-e lépni. 10 perc alatt le kellett zongoráznom, hogy mit szól a lányom (17 éves) és a párom, a megrendelőim, az olvasóim, és ÉN! Felhívtam a levélben talált telefonszámot, és közben az járt a fejemben: ez az a lehetőség. Itt van, megérkezett. Egyszerűen nem mehetek el mellette. A tíz percből eltelt már 7!!! Beszéltem a hölggyel, aki felelős volt az inetrjúkért. Mondta, hogy meg se kíséreljem elküldeni az önéletrajzomat, teljesen felesleges. Aztán valamiért - vajon miért - meggondolta magát. Mondta, hogy nyomtassam ki az önéletrajzot és menjek el másnap az inerjúra, hátha...Így nyertem fél napot, hogy beavassam a családomat. Elmentem másnap, és természetesen felvettek. Hogy ne vettek volna fel, mikor én Londonba vágyom!
Jövő héten indulok két hónapra! )))
Közben a párom díjat nyert egy pályázaton, ahol nyert egy római hétvégét, meg egy csomó törzsutas pontot a MALÉV-nál, így Párizsba is el tudunk utazni. Na, gondolhatjátok, több sem kellett nekem, hiszen én vágyom még Balira is, no meg New Yorkba. Hát, vágyakozom tovább. És milyen érdekes - persze sem a csodákban, sem a véletlenekben, sem a szerencsében nem hiszek, csak a vágy-hit-elvárásban - kézhez kaptam egy kis újságot. Nyeremény-játék van benne. Fődíj: Indonéz út. Ma meg egy másik női lapban New Yorki utat lehet nyerni! Hát, rajtam nem fog múlni
Sziasztok!

UI: IGE, nem t'om, hogy fogy a könyvem, mert december 31-én (haha - lesz az január 5 is) kapok fogyásjelentést, de gondolom a Karácsony jót fog neki/nekem tenni. :) Viszont volt egy író-olvasó találkozó Fehérváron. Egy jegy- és rendezvényiroda szervezte, így belépős volt, egybekötve egy párkapcsolati-titkos előadással, amit szintén én tartottam (Azért írtam ide a belépőset, mert ha valamiért fizetni kell, sokan elgondolkodnak, hogy menjenek-e vagy tunak-e menni). Nyolcvan fős volt a terem és én azt vizualizáltam, hogy teli van. 85-en voltak(!).Drága Shakti!

Tiszta szívünkből gratulálunk és nagyon sok boldogságot kívánunk!

Szerető öleléssel: Tike & JaniSzívből gartulálok!

Egyetértek Origamival! Tök mindegy, hogy szingli vagy nem szingli! Pont a címben írtad: valóra vált egy álmod! Hisze ezt akartad, nem? És nagyon ügyesen alkalmazod a vonzást....minden sikerül az életedben. Egy gyűrű, egy szimbólum, ami az örök összetartozást jelenti, a végtelen szerelmet! Hát így akard! A végtelen szerelmet azzal, akivel idáig is együtt éltél szabadon. Szerintem ez nem fog
megváltozni. De viseld azt a gyűrűt nagyon büszkén, hogy lássa mindenki a végtelen szerelmedet!
Légy nagyon boldog, alkoss és teremts továbbra is szabadon!
Zsuzsammm...

Talán el kéne fogadnod, hogy nem egyenletesen jön. Fogadd el, hogy nem vagy mindíg a toppon.
Ha nagyon kevés jön, én akkor is azt érzem, hogy élvezem amit csinálok.
Amióta elfogadtam, hogy előfordulnak a munkám során hibák, azóta keveset bosszankodom.
Esetemben a kitartást látom a legjobb iránynak a munkámban. Elsőre is ezt választottam, de most még inkább látom, hogy ez a jó út. Sőt vonzok be hozzá még dolgokat, amik jó irányba lendíthetik.
Mindíg is éreztem, hogy a bennem lévő művészeti érzéket ötvözni kell az üzleti érzékkel...rajtam kívül senki nem hitt ebben, és kezd beigazolódni amit látok magamban...Köszönöm

Köszönöm szépen a kedves sorokat és a jókívánságokat. Lolli, ezügyben bízom az ízlésedben, a munkádban - úgyhogy mebeszéljük. :)

A mostani kihívás, amit még nem győztem le, pedig számtalanszor vívtam csatát vele, az a pénz-mumusom. Mindig sikerül átlendíteni magamat, és akkor áramlik, néha meg beszűkülök és szűkölök. Valahogy stabilizálnom kell a jólétbe vetett bizalmamat. Hát, ezen dolgozom. Látjátok, nálam sem minden fenékig tejfel, de ügyködöm rajta, és ha bukok is néha, azért igyekszem felállni és továbbmenni. A gyengeségből lehet erősséget kovácsolni, s most, hogy megosztottam veletek, jobban érzem magam: mert tudatosítani mertem magamban ezt a gyengeséget. :D

Puszi nektek:
ShaktiKedves Shakti!

Gratulálok! Sok boldogságot kívánok nektek, és remélem hamarosan bekötik a fejed. :D
S ha közelg az esküvő napja, állok rendelkezésedre gyönyörű esküvői kellékeimmel, vagy csokraimmal.
Sok pussz
LolliTudtam:)

A könyved után alig vártam, hogy ezt ird....sőt készülhet az új könyved....a család szépségei keribredso stilusban:)Gratulálok, Shakti. :-)

Valami úgy megmelengette a szívem, amikor olvastalak. Biztosan szép életetek lesz a későbbiekben is, ugyanúgy, mint most. :-)
Hát, nem mindegy, szingli vagy, vagy nem szingli, ha így szeretitek egymást? :-)
Sok boldogságot és gyermekáldást! :-)