Egy kis meditácio,relax videok Balogh Béla úrral:)

Kedves Mindenki!

Fogadjátok szeretettel ezen videokat,melyekre pár napja leltem rá,de nagyon tetszenek.Érdemes meghallgatni őket,ezzel nem veszítünk semmit..,s pláne azzal sem ha valaki kedvet kap és alkalmazza,vagyis meditál:).Csodás napokat kívánok mindenkinek!

U.I:Sikerült sorba megtalálnom(1.-10-ig)a videokat!:)Így könnyebben áttekinthetőek!

http://www.youtube.com/watch?v=lflrAUpCzEE&feature=related (1-2-3-4 hanganyag)

http://www.youtube.com/watch?v=f3AgbjqPCks&feature=related (5-6-7 hanganyag)

http://www.youtube.com/watch?v=n-gY5b7d9Kg&feature=related (8-9-10 hanganyag)

HozzászólásokTudod, Ritocska, azokban, akik valóban magas szinten...

űzik azt, amit így vagy úgy MEGTANULTAK, mert tanulás nélkül még az élet sem megy:D, szóval azokban, akik magas szinten szakemberek, mindig van alázat a szakma és a többi ember iránt.
Aki pedig magát hirdeti mint tanulatlan önjelölt zsenit, aki MINDENT TUD ÉS MEGOLD, az csak duma tudás nélkül.
Én ezt a kérdést ennyire egyszerűen látom még mindig.
Vajon Te MIÉRT bonyolítod túl?
Mert oka az mindennek van. :D :D :DKedves Ritocska!

Nem haragszom sem rád,sem senkire..
Igen,kicsit elhúzódott másfelé a blogom,mint aminek igazából szántam,de nem haragszom.Bízom benne,hogy megtudjátok beszélni amit kell...,én sok erőt kívánok hozzá,és szeretetet is!
S írjatok továbbra is minden hasznos történetet,tanácsokat,és pozitív dolgokat:))))Szeretem olvasni őket...Szép napokat,és én is a legjobbakat kívánom neked!!!!4:)Kedves Melinda!

Elnézésedet kérem, hogy elvittem a bejegyzésed más irányba, erről most maximálisan én tehetek. Kérlek egy pillanatra se érezd Te rosszul magad azért, hogy ezt feltetted. Köszönet érte mindenki nevében! Nem akartalak kellemetlen helyzetbe hozni, kérlek bocsásd ezt meg nekem. A legjobbakat kívánom Neked!De jó!

Ahhhaaaa értem. Hát akkor biztos rosszul látok, hogy az, amit ide bemásoltam az egy előadás (illetve a weboldalán több előadás is), és szerepel a címében a gyógyítás szó, és az, hogy jegyek kaphatók rá PÉNZÉRT. Akkor minden bizonnyal azt is rosszul láttam, hogy egy olyan csak pénzért elérhető rendezvénysorozatot, ahol Balogh is tartott elődadást (sok más emberrel együtt), azért is igencsak szép árat kértek. Tuti végül ingyen mehettek be! Akkor biztosan nagyon rossz következtetés mindebből azt levonnom, hogy ő is csak egy a sok ember közül, aki akár megérdemli a "busás honoráriumot" akár nem, de EBBŐL ÉL.
Fura, én mindig azt hittem, hogy nekem nem tisztem megítélni, hogy az életben ki milyen honoráriumot érdemel, vagy egyáltalán bármit.

Biztos azt is csak rosszul látom, hogy vannak emberek, akik ÉVEKIG tanulnak pszichológia szakon, orvosin, jogon, bölcsészkaron és még ki tudja hány helyen és közük nincs, ahhoz, amit ÉVEKIG tanultak, de pusztán azért, mert PAPÍRJUK van és, mert ELVÉGEZTÉK és mert ÉVEKIG TANULTÁK, kapnak fizetést, embereket kezelnek, tanítanak (tanárok pl.), vagyis gyakorlatilag dolgoznak, mint munkások a szalagon és vastagon tojnak arra, hogy ennek következtében életeket tesznek tönkre, csupán azért, mert "ez a szakmájuk" és, mert ebből kell élniük, ha már egyszer évekig tanulták... Ez így már mindjárt más! Akkor ez alapján vannak, akik sokkal egyenlőbbek másoknál. És ez alapján vannak, akik megérdemlik és vannak, akik nem. És ez amúgy is ÁLTALÁNOS IGAZSÁG. Van, aki jó, van, aki nem és, akinek a jó nem jön be, annak csak azért nem, mert egy "senki" vagy egy "hülye", míg, akik meg nem jók és valakinek mégis bejönnek, azok is "senkik" és azok is "hülyék"! Kezdem kapisgálni...

És az olyanokat, akik anélkül, hogy bármiről is lenne papírjuk, vagy kétkezi szakmájuk van, esetleg homlokegyenest más szakmájuk, végtelen intelligenciával és műveltséggel rendelkeznek, ugyanakkor képesek gyógyítani, tartanak INGYEN előadásokat, segítenek másokat és egyszerűen csak foglalkoznak az emberekkel, azok mehetnek a 'csába, mert nem férnek az ÁLTALÁNOS IGAZSÁG kategóriába, ergo, hacsak abba nem hagyják a tevékenységüket "senkik" vagy "hülyék" jaaaaaaaaaa és, akik mindezzel nem értenek egyet... Mármint az ÁLTALÁNOS IGAZSÁGGAL, (amit egyébként ezek szerint is beavatottként csak Te ismersz) azok meg esetleg még ezeken a kategóriákon felül lehetnek "megalkuvók" is.

Jó. Tényleg tisztul a kép. Akkor az ÁLTALÁNOS IGAZSÁG az, hogy bármilyen másokról megszerzett tudás és háttér információ nélkül embereket le lehet senkizni, meg ilyennek meg olyannak titulálni bárkit, míg másokat meg akár az egekig lehet isteníteni. Mert vannak olyan "csigák", akik a 6 sávos autóút jobb végére születnek és vannak, akik a balra és, bárki akarna is átkelni, semmi esélye! Mert a jobb oldalon élők többek a bal oldalon élőknél és az ő véleményük sokkal több a bal oldalon élőknél és az, amit ők szeretnek, amiben ők hiszek és ők hirdetnek, csak az létezik és a bal oldalon élők örülhetnek, hogy a jobb oldalon élők egyáltalán elismerik, hogy élnek.

Hát jó, én elfogadtam. Nem kérdezek többet. Megértettem. A bal oldali "csiga" csak kussolhat és sóhajtozhat, hogy nem a jobb oldalra született és dörzsölgetheti a szemét néha, hogy időnként biztos csak rosszul látott, amikor mást lát, mint a jobb oldalon élők... Dehát mit tehet szegény balra született "csiga", ha a nem birtokolja az ÁLTALÁNOS IGAZSÁGOT. Se pénzé, se ingyé.Köszönöm,hogy ennyien benéztetek..

...a blogomba:).Olvastam a hozzászólásaitokat is.Őszintén meg mondva nem gondoltam,hogy ekkora port kavarok úgymond ezzel a bejegyzésemmel..,nem annak szántam.
Én annyira nem ismerem a Balogh Bélát,bár benéztem a honlapjára...és láttam,olvastam ott sok-sok mindent.:)Nekem a videok nagyon tetszenek,megérintettek és ezért mertem közzétenni itt nektek,hogy hátha segíthetek ezen videokkal bárkinek is.Azért köszönöm,hogy megírtátok a gondolataitokat,és tiszteletben is tartom mindenkiét,hiszen nem vagyunk egyformák.Szeretlek benneteket(akik ti is hozzászóltatok)olvasom írásaitokat.Fel a fejjel csajok,férfiak és mindenki!Küldök egy nagy szeretet ölelést nektek,hogy mindannyian érezzétek a szeretet átható erejét:).Vigyázzunk egymásra,és szeressük egymást továbbra is:)!Sok baráti puszi mindenkinek!!!Gini, tudom, hogy nehéz, de MINDENKI tükör, ne csukd be...

a szemedet, ha belenézel, lehet, hogy új csodákat látsz majd. :-)Balogh Béláról kicsit bővebben:

Balogh Béla szellemi gyógyítást végez nap mint nap INGYEN, nem "tréningeket" tart pénzért.
Ezt éveken keresztül TANULTA, és már ő is átadja tudását a gyógyítani vágyóknak INGYEN. A tanulás és a gyógyítás közötti időszakban hosszú-hosszú évek telnek el a páholyban, amelynek ő a magyar vezetője. Tehát ÉVEKIG tanulnak azok, akik ezt végzik, és nem kiáltják ki önmagukat tudóssá, hogy aztán jól eladhassák a termékeiket.
Balogh Béla csak ismeretterjesztő előadásokat tart iskolákban pénzes érdeklődőknek, de nem a gyógyításra készít fel. Ez utóbbit INGYEN teszi. A könyvei pedig rendkívül hasznosak, megérdemli ezekért a busás honoráriumot.
Nem használ ki senkit sem jónak tűnő indokokkal.
Itt nem sokan hasonlítanak hozzá, sajnos.Kedves Gini!

Én meg nem hiszem, hogy Neked jogod van Orit vagy bárkit is "félkegyelműség"-gel illetni. Mostanában én sem vagyok elragadtatva a hozzászólásai többségétől, de ettől még tisztelem és szeretem őt is és másokat is. Felesleges vitákba nem megyek bele, ez a hozzászólása azonban kérdéseket vetett fel bennem, amiket úgy gondoltam, felteszek neki.

És lehet, hogy máshonnan nézve "álszent" vagyok, elfogadom, ha Te így látsz, az a Te dolgod. Ugyanakkor bevallom őszintén nem érdekel a véleményed. A Biblia számomra nem feltétlen a vallást jelenti, sokkal inkább a teremtés alaptanait. Ezért idéztem belőle, no meg azért, mert megpróbáltam finoman és tiszteletteljesen a tudomásodra hozni, hogy a hozzászólásom egyfelől nem Hozzád intéztem, másrészt pedig épp semmivel sem cselekedsz másként, mint Ori bizonyos hozzászólásaiban.

Az ítélkezés és provokálás nem feltétlen baj. Akinek nem inge nem veszi magára. Számomra a bántó szándék, a vagdalkozás és a mindenki felett álló hozzáállás visszatetsző. De szintén csak mellesleg kérdezem, ha Téged zavar az ítélkezés és provokálás, akkor minek írtál ide ítélkező és provokáló hozzászólást? Egyébként meg hozzátenném, nem csak ide.

Én itt befejezném ezt a párbeszédet, ha megbocsátasz érte, ha nem. Nem szándékozom se vitatkozni, se magyarázkodni, egyfelől, mert semmi kedvem hozzá, másfelől, mert nincs mit hozzátennem. Attól szeretnék választ, akit kérdeztem. Köszönöm a hozzászólásaidat, de tisztelettel megkérlek, hogy hagyjuk egymást békén! Köszönöm.
A legjobbakat kívánom Neked!Ritocska

Mi ez az álszent szöveg?
Az ítélkezés, és provokálás kit nem zavar?
És miért is kellene eltűrni?
Nem hinném, hogy Bibliai idézetekkel kellene kioktatnod másokat.Kedves Gini!

Én pusztán feltettem egy (több) kérdést Orinak. Ha akar válaszol, ha nem, nem. Amilyen módon teszi, az is az ő dolga lesz.

De, ha már tükör, Te elgondolkodtál már Téged miért zavar az ítélkezés?
Ajánlom figyelmedbe ezt az idézetet: "Úgy bánjatok az emberekkel, ahogy akarjátok, hogy veletek is bánjanak." (Lukács 6.31)

A legjobbakat kívánom Neked!Ritocska! :-))

Tükröt tartottál a tükörnek?
Mi lesz ebből?
Zavaros kusza világa van.
Szerintem eddig azt hittük, hogy van a fejében "valami", de ez már félkegyelműség.
Figyeld meg a mellébeszélést, amit erre fog lépni :-)
Klinikai tanulmány.Kedves Ori!

Nem akarlak lehangolni, de Balogh Béla is tart előadásokat pénzért, a könyveit sem ingyen adja és a mérnök sem pszichológus... Szóval akkor most hogy is van ez a hitelességgel meg a pénzzel?

"TÖBBSZINTŰ GYÓGYULÁS - érzelmi és gondolati akadályok feloldása
SZEGED - a Határtalan Harmónia szervezésében
2010. március 10. 18:00-20:00 óráig
Helyszín: Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara emeleti konferenciaterme
Szeged, Párizsi krt. 8-12. Parkolás: a helyszínen ingyenes.
A jegyeket, az előadás kezdete előtt a helyszínen lehet átvenni 17:15- 18:00 �ig.
Az előadás utolsó 15- 20 perce interaktív lesz, így bátran lehet az előadótól kérdezni .
Jelentkezés: hatartalanharmonia@t-online.hu vagy, 20/347-8282 !
Jegyek korlátozott számban kaphatók. Részvételi szándékodat időben jelezd felénk!"
forrás: http://www.baloghbela.hu/index.php?id=19

Szóval akkor azért elítélhető valaki, mert tanul és egyszer pl. könyveket akar írni a témáról, majd, ha már úgy érzi, hogy hitelesen megteheti. De, ha úgy hívják, hogy Balogh Béla, Popper Péter, Müller Péter, akkor nem elítélhető ugyanezért? Csak kérdezem, mert nem világos akkor számomra azok alapján, amiket eddig írtál...Ráadásul Balogh Béla ingyen gyógyít. És szereti a pénzt.

Na, nála ez nem paradoxon?
Vajon MIÉRT? :-)
Hát, azért, amit leírtál, Melinda. :-)