Egy újabb tanulság

Kedves "titkos" Ismerőseim!

Nos, ismét gazdagabb lettem egy tanulsággal. Annyian mondták, annyiszor olvastam már, de ahogyan a gyerek sem hiszi el, hogy a forró vasaló éget, amíg hozzá nem ér, úgy én sem akartam elfogadni, hogy nem kell erőltetni a dolgokat minden áron, mert csak rossz vége lesz...

Szóval... A vonzásban sokak szerint a legnehezebb dolog nem más, mint a TÜRELEM. Egyetértek!!! :) Merthogy, az agy, az elme, az folyton folyvást dolgozna, nyughatatlan, keresi a lehetőséget arra, hogy siettesse a dolgokat. Az agynak nem lehet ám egyszerűen azt mondani, hogy "márpedig most állj le, kapcsolj ki, tarts szünetet, mert én így akarom!" (Biztosan vannak, akik ezt simán meg tudják tenni, de én nem tartozom közéjük.) :)

Na tehát, a türelem az nálam is gyenge pont, és egy elvetemült pillanatomban úgy gondoltam, hogy akkor adjunk egy kis kakaót a dolgoknak, ha már az Univerzum valamiért kissé lassan (természetesen csak az én elképzeléseimhez képest lassan) akarja előre mozdítani az eseményeket a magánéletemben.

Tettem egy kis lépést, amelyet én jónak véltem, s amelytől azt reméltem, hogy akkor na most ez majd beindítja a folyamatokat.
Tévedtem...

Nem előremozdulást értem el, csupán csak saját magamnak okoztam bosszúságot.
Olybá tűnt a dolog, mint ha az Égiek üzentek volna vissza a lépésemre, hogy:
"Látod, látod, nem tudsz türelemmel várni. De a türelmetlenségeddel nem fogsz elérni semmit. Legfeljebb csak Te fogsz bosszankodni a saját butaságod miatt."

És olyan, de olyan igazuk van!!!!!:)
Tényleg megtanultam, ahogyan megégettem magam, hogy ne akarjam erőltetni a dolgokat!!!!!
A jelek, a várva várt események, személyek, tárgyak majd tényleg jönnek maguktól, ha jönniük kell, méghozzá abban az időpontban, amikor jönniük kell, amikor ott Fent úgy látják, hogy megértünk rájuk. :)

Türelem, türelem... :):):)

Üdv:
Bogica