Egy újonc felismerései 1. rész

Kedves Törzstagok, Olvasók s Te is, aki csak az oldalra tévedtél, mint ahogyan néhány hete jómagam is!

Szeretném most megosztani Veletek annak történetét, hogy hogyan is találtam vissza a Titokhoz, s hogy ez mit is jelentett, jelent az életemben. Talán erőt, bizonyosságot adhat a még kétkedők számára, hogy igen is, a vonzás törvénye nem csak "üres duma". :)

Nos, minden azzal kezdődött, hogy talán egy éve, megkaptam A Titok c. filmet dvd-n. Érdekelt a dolog, mivel jómagam és a baráti köröm is hisz a spiritualitás erejében. Megnéztem tehát az egyre többek által ismert filmet. Megnéztem egyszer, megnéztem kétszer, megnéztem háromszor. Nem értettem belőle mindent (elég sok mindent:)), s ha őszinte akarok lenni, akkor azt mondhatom, sok dolgot egyenesen butaságnak, vagy csak "népvakításnak" tartottam. De azért kipróbáltam, hiszen az alapelmélettel, miszerint a gondolatoknak teremtő erejük van, egyet értettem. Gondoltam, teszek egy próbát. Ez ment talán egy-két hétig, aztán feledésbe is merült a dolog, azzal a felkiáltással, hogy;
"Ez nem is működik!" .

Tévedtem!!!!!!!!!!!!!!!

És erre csak most, egy évvel később jöttem rá!!!

S hogy hogyan is??

Történt, hogy kb. 2 hónapja zátonyra futott a kapcsolatom azzal a férfival, akit, mint az elmúlt hetekben rájöttem, szintén én vonzottam be az életembe. Ahogy az a szakításoknál már csak lenni szokott, padlóra kerültem. Nem volt hosszú kapcsolat, de nem is volt mindennapi. Hatalmas falakat és ellenállást kellett leküzdenem azért, hogy Vele lehessek, s megtettem, mert azt éreztem, szükségem van rá. Ezek után nyilván való, hogy nem is én kezdeményeztem a szakítást. Teljesen kifordultam önmagamból. Csak zokogtam és zokogtam. Már szinte mindegy volt, hol voltam, potyogtak a könnyeim, hiába is próbáltam visszafogni őket. Nem mosolyogtam, nem érdekelt semmi, csak azon forgattam magam naphosszat, hogy miért is csinálta ezt velem, ezt én nem érdemlem, hisz szeretem. Hol végtelenül gyűlöltem, hol pedig csak azért könyörögtem az égnek és az én angyalaimnak, hogy adják őt vissza nekem. Úgy éreztem, hogy ezt a fájdalmat én már nem vagyok képes elviselni s ekkor már csak azért fohászkodtam az angyalokhoz, hogy enyhítsék a fájdalmamat, sőt szüntessék azt meg.

Eltelt egy két nap, s találkoztam egy férfival, akivel a munkámból kifolyólag beszédbe elegyedtem. Ha most azt gondoljátok, hogy szerelem első látása, vagy ilyesmi, hát sajnos csalódást kell okoznom, de az, amit kaptam, többet ért azokban a napokban, mint bármilyen szerelem.
Tehát szó szót követett, s kiderült, az illető erősen hisz a vonzás törvényében, s minden ilyen és ehhez hasonló dologban. Beszélgettünk hát tovább, de számomra már egyre terhesebbé vált a helyzet. Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy a férfi kissé fura jellemű volt, már már fanatikusan közelített a témához, de mivel olyan helyen dolgozom, ahol mindig 100%-osan kedvesnek kell lennünk az emberekkel, ezért csak mosolyogtam és egyetértően bólogattam mindazon dolgokra, amiket ő szóba hozott. Ez tartott talán 1-2 óra hosszat és én csak dühöngtem magamban, hogy én mindig kifogom az ilyen embereket. Ez a beszélgetés másnap is megismétlődött, de már 3 óra hosszára növelve az időtartamot. Ekkor már úgy gondoltam, hogy mi a csudát csinálhattam, hogy ilyennel büntetnek, onnan "fentről" az én angyalaim. :) Nem elég nekem a magam baja, még ez is...

De valami azért mégsem hagyott nyugodni. Csak járt az agyam a vonzás törvényén meg a szakításomon, s hamarosan összekapcsoltam a kettőt, s megszületett bennem a visszavonzás gondolata.
Azaz, hogy én vissza akarom vonzani a szerelmemet!! Ahogy lett egy kis szabadidőm, rögtön belevetettem magam a témába az internet segítségével, s elkezdtem cikkeket, írásokat, történeteket keresgélni mind a vonzás, mind a visszavonzás témájában. Első körben csak a az érdekelt, hogyan kaphatom vissza a szeretett férfiút. Kutattam, olvastam a cikkeket, a sikersztorikat, hogy hogyan is sikerült ez másoknak. Annyira belefelejtkeztem ebbe, hogy közben észre sem vettem, mennyivel jobban érzem magam. :) Erre csak akkor eszméltem rá, amikor egy kedves ismerősöm felhívta arra a figyelmemet, hogy végre hetek óta először őszinte és olyan igazi mosolyt lát az arcomon. És tényleg. Abban a pillanatban rádöbbentem: Jobban érzem magam, s már nem is látom olyan sötétnek a világot!! :)

S hogy ennek mi volt az oka??

Nagyon egyszerű. :) Ahogy egyre többet olvastam a titokról, a vonzásról, egyre pozitívabban kezdtem látni a dolgokat. Rájöttem, nem érek el vele semmit, ha csak tocsogok a saját önsajnálatomban. Semmi nem lesz tőle jobb, sőt, csak magamat "temetem" egyre mélyebbre és mélyebbre. Kezdett megváltozni a gondolkodásom. Már nem utáltam s gyűlöltem azt a bizonyos férfit, hanem olyan szeretettel gondoltam rá, amilyet talán még akkor sem éreztem iránta, amikor 1 pár voltunk. Ezt nem erőltettem, nem kértem, egyszerűen csak jött. Egy szó, mint száz, végre láttam a fényt onnan a gödör aljáról!!!!

Folytatás hamarosan!!:):)

HozzászólásokTörténet vége mi lett?

Kedves Bogi !

Én most kapcsolódtam az oldalhoz és látom h régi a történet, de nagyon érdekelne a történet h hogyan alakult a párkapcsolatod? -az "eredeti" szeretett kedvessel, ugyanis nekem 19 éves házasságom ment tönkre és lehet e még reménykedni, ill. érdemes e. ÜdvKedves Réka! Köszönöm a

Kedves Réka!

Köszönöm a tippet!! Elolvastam az írásod, és hát igen... Néhány dologra ráeszméltem, amik talán ott bujkáltak már bennem, éreztem is, csak nem mertem, vagy nem tudtam megfogalmazni azokat.
Az egyik ilyen, számomra legnyilvánvalóbb dolog az lett, hogy rájöttem, mi is az, amit Benne kerestem s megtaláltam, pedig igazából magamban szerettem volna/szeretném megtalálni.

További szép napot!
BogiSZIASZTOK LÁNYOK!

Úgy látszik a téma nagyon a levegőben van, nemrég írtam blogbejegyzést arról, mit lehet ilyenkor tenni...Címe: Miért nem kellek neki? 1-2
Örülnék, ha beleolvasnátok - talán segít valamicskét :-)
Szurkolok Nektek!
Szeretettel: Réka
http://www.sziv-utjan.eoldal.hu/
http://www.csodacsinalo.eoldal.hu/Kezdő "titokbúvárok" :)

Kedves Zsuzscsi!

Én is még csak épp belekóstoltam a vonzásba, de már az is, amit eddig kaptam "tőle", az a sok energia és erő, már önmagában is fantasztikus. :):)
Ha úgy érzed, hogy Ti összetartoztok, akkor az biztosan így is van, és ne engedd senkinek, hogy eltántorítson!!

Minden jót kívánok Neked ill. Nektek!!!!:)Hasonló cipőben.

Kedves Bogicám!

Hasonló cipőben járok. 4 év után hagyott el a Kedvesem. Tudom, hogy számomra Ő az. Én is úgy kerültem kapcsolatba a Vonzás Törvényével, hogy azt kutattam, hogyan kaphatom őt vissza. És igen. Nekem is jobb kedvem lett és lesz akárhányszor csak beleolvasok a könyvbe, belenézek a filmbe vagy csak feljövök az oldara. Óriási erőt ad és sikerült kimászni az önsajnálatból. Még tanuló fázisban vagyok, de érzem, hogy működik.
Szeretetet küldök a Kedvesnek és pozitív energiát, hogy boldog lehessen. Csak azt kívánom neki. Tudom, hogy mi még egy pár leszünk. :)
Kívánom neked a legjobbakat!