Egy újonc felismerései 3. rész

Kedves ismeretlen Ismerőseim!

Egy hirtelen ötlettől vezérelve gondoltam, most nem várok, hanem "frissiben" :) megírom a 3. részt. Íme.

Szóval a bejegyzéseim címe; Egy újonc felismerései.
Ennek ellenére, még talán egy szót sem ejtettem ezen felismeréseimről :), de ezekhez szükséges volt megismerni az alapsztorit, azaz az első és második részben leírtakat. Most viszont, hogy már ismert a helyzetem, eleget tehetek a cím adta kötelezettségnek, azaz jöjjenek az "AHA" élmények!! :)

Induljunk ki először is a kályhától. A megismerkedésünktől, azaz a bevonzásomtól.
A történet ott kezdődött, hogy amint már említettem, kb. egy évvel ezelőtt megkaptam A Titkot, dvd-n, s szárnypróbálgatás gyanánt írtam egy rövid listát azokról a dolgokról, amiket szerettem volna az életembe bevonzani. De mivel 2-3 hét után nem történt semmi csoda, úgy gondoltam, kár erre a butaságra energiát pazarolni, s hagytam az egészet a fenébe. (Bocsi!) A listán szerepelt egy kívánság, melynek főszereplője egy fiú volt. Nevezzük őt X-nek.
X nem azanos azzal, akiről mindezidáig az első 2 rész folyamán szó volt, sőt, akkor a most visszavonzani kívánt kedvesemet, ő legyen Y, még csak nem is ismertem! Felkerült tehát a listámra X, akit akkor már régebb óta ismertem, s akinek a jelleme, ma már tudom, szinte 70%-ban megegyezik azon férfi jellemével, aki később ténylegesen a párom lett (Y)!!

Történt mindez már több, mint egy éve, s nekem csak most esett le a tantusz!!!

Én akkor ugyanis azt kértem, hogy X legyen része az életemnek, hiszen tetszik a jelleme, a személyiségének egyes részei, az, hogy meghódíthatatlannak tűnik stb. Tetszett tehát a fiú, de én kiemeltem belőle részleteket, s tudtomon kívül, vagy inkább úgy fogalmazok, tudat alatt szinte csak ezeket rendeltem meg a "Fentiektől".
S láss csodát, 2 hónap múlva megismerkedtem Y-nal, igaz, akkor még csak teljesen munkakapcsolat céljából, akiben mindaz megtalálható volt, amit én X-ben csodáltam.

Hoppá!!!!!!

Na de én ezt akkoriban nem láttam!! Nem ám!!!!!
Ki emlékezett már akkor a 2 hónappal azelőtti rendelésére, meg az egész butaságnak hitt dologra. :)

S, hogy a történet a végére kerek legyen:

Y-nal való megismerkedésünk s munkakapcsolatunk után 3 hónap teljes csönd következett. Nem tudtunk egymásról, nem is igazán foglalkoztatott a kérdés, hogy mi lehet vele. Ám, a néhány hónap szünetet követően egy "véletlen" (!) folytán újra találkoztunk, s elkezdődött valami. Valami, aminek a végét, azaz a szakítást, már Ti is ismeritek.

Nos, ez volt az első "vonzás" felismerésem, ami, amikor összeállt bennem a kép (ez kb. 2 hete történt meg), hatalmasat ütött.

U.i.: Az egy évvel ezelőtti listán felírásra került még egy kívánság, melynek lényege az volt, hogy szeretnék egy olyan iskolát/képzést találni, ahol azt tanulhatom, amit szeretnék.
Nos, júniusban vizsgázom! :):):)

További "tantusz leesések" hamarosan. :)

Hozzászólások:):)

Kedves Réka!

Azt hiszem, arra akarsz célozni, hogy csak azért kell Ő nekem, mert meghódíthatatlan. :):) Lehet, igaz. Magam sem tudom biztosan. :)

Azt viszont tudom, hogy bár egyszer már az enyém volt (azaz, "meghódítottam"), mégis úgy érzem, továbbra is kell nekem.

Üdvözlettel:
BogiKedves Bogicám!

Feltűnt valami: "...meghódíthatatlannak tűnik stb. Tetszett tehát a fiú, ..."
...Szerintem a többit már tudod... :-)))))

Szeretettel: Réka