Egy ember, aki megalkotta a lehetetlent

szobrokSziasztok! Képzeljétek, kaptam ma egy e-mailt, amely megmozgatta egy picit a gondolataimat.
Az e-mailt biztosan nagyon sokan megkaptátok már. A szokásos e-mailek egyike, amit valaki valahonnan letöltött, majd továbbküldött, aki ismét továbbküldte, pusztán az érdekessége miatt. Egy művész miniatűr munkái vannak lefényképezve. Fantasztikusan szépek számomra és elgondolkodtató. Hihetetlen, hogy emberek ilyen dolgokat meg tudnak valósítani. Willard Wigan-ról van szó, akik egy tű fokába belealkotja az utolsó vacsorát, Elvist, a Szabadságszobrot, Hófehérkét a hét törpével, stb.

A lényege azonban mégis az, hogy sokan úgy gondoljuk, hisszük, számunkra vannak olyan dolgok, amelyek megoldhatatlanok. Hiába vannak követendő példák, élethelyzetek, történetek, ismerősök, ismerősöktől kapott útravalók és okító mondatok. Nem tudom ezt vagy azt megcsinálni, nincs hozzá erőm, képességem…. mondjuk általában magunknak, amelyekkel már fel is állítottuk magunknak az akadályokat. Nem tudjuk átugrani, nem tudjuk áthangolni, mert az első nehézségnél megtorpanunk, és ahelyett, hogy előre mennék még inkább, törnénk az utat magunknak és követőinknek, inkább meghátrálunk. Én rendszerint visszaesek ebbe a hibába, bármiről is szóljon a dolog, csak dagonyázok a magamnak gyártott ketrecemben és nem találom a kiutat. Erőt kapok mindig egy írástól, egy embertől vagy egy másik meggyőző beszédétől. Akkor mindig úgy érzem, a világot meg tudnám egymagam hódítani és az összes csillagot le tudnám hozni az égről puszta kézzel. Aztán megtorpanok a következő pillanatban. Fejemhez kapok, hogy miről is beszélnek ezek itt nekem, pedig nekik sikerütl…. Mert ők már rá hangolták magukat….. Én még nem…. Pedig az élet szép, még ha esik is az eső……)))))

Visszatérve a fent említett művészre:
Ahhoz, hogy ezek a fantasztikus művek létrejöjjenek, meditációval lelassítja légzését és szívverését, összehangolja testét, lelkét így erőt merítve a Teremtőtől. Két szívdobbanás között alkot, hogy a lehető legkisebb mozgás se zavarja munkáját.

Azt írják kommentárnak: „…Ez az ember azt demonstrálja, hogyha egy ember meg tudja valósítani a lehetetlent, akkor mindnyájunkban ott van a lehetőség, hogy túllépjünk a képességeinket gúzsba kötő tévhitünkön….”
Azt gondolom, ezt a mondatot nem kell senki számára megmagyaráznom, hogy mit jelent.

Hát hajrá fiatalok!!!!!

http//:www.willard-wigan.com/art.html

HozzászólásokSzia Silence!


Hát nekem ezek vannak.
Az e-mailt is el tudom küldeni neked, csak írj egy címet, hogy hová továbbítsam.Szia Domcsi :)

Ismerős gondolatok. :D:D:D
Egyébként nem ismerem ezt a videót, de nagyon szívesen megnézném, ha adnál egy linket hozzá :)

Emberi lény vagyok.
Tilos félbehajtani, összetekerni, vagy bármi módon megrongálni!