1 év, 1 hónap

aranyhalEnnyi ideje léptem közétek... Hol hideg - hol meleg, hol tűz - hol víz, hol egyetértő - hol ellenkező, hol tanácstalan - hol éleslátó, hol reménykedő - hol magabiztos, hol nyíladozó - hol zárt kagyló, hol hitblokkolt - hol befogadó, hol felfedező - hol otthonosan mozgó... megannyi formám a metamorfózisom során.

Nagyon élveztem idáig is a játékot, melyet együtt tanultunk és játszottunk. Sosem fogom elfelejteni azt, ahogyan peregtek a forró könnycseppek a szememből, miközben a Titkot néztem. Ahogyan egyre könnyebbnek és szabadabbnak éreztem magam.
Talán a film felétől zokogtam végig, és hajtogattam mosolyogva: - igen-igen-igen, nekem is sikerülni fog, én is megtudom tanulni az Univerzum nyelvét!

Hmmm...
...nyugtalanul aludtam... nagyon...

Álmodtam - és álmomban nem volt kétségem - láttam magamat Peruban, egy tó szélén álltam.
Egy maja pap állt mellettem és hajtogatta ugorj...
Lent nyüzsögtek az óriási halak, és emberek fürdőztek közöttük. Én féltem, de a pap csak mantrázta, hogy mennem kell, nem esik bántódásom...
Ugrottam... a nap lebukóban az Andok mögött... az emberek nevetve fröcskölték egymást, néhányan hüledezve nézték, ahogyan a sziklaszirtről levetem közéjük magam.
Lemerültem a víz alá..., kinyitottam a szemem és hatalmas, fényesen csillogó, csíkos halak meredtek rám, miközben kopoltyújuk ritmusosan lüktetett.
Megrémültem, üvöltve engedtem ki tüdőmből az összes levegőt, de nem kellett levegő után kapkodnom, tovább léteztem a víz alatt.
A halak beszélték a nyelvemet: - Ne félj, álmodban sem láthattál olyan mesés gazdagságot, melyet birtokolni fogsz hamarosan... - mondták.

Felébredtem. Mosolyogtam. Át kellett gondolnom az álmomat.
Lefekvéskor "álmot" kértem, és hogy értsem az üzenetet.
Másnap felhívott egy régi kedves barátom: - zseniális üzletet tudok, gyere át!
- Megyek! Hányra?
- Hat óra, jó?
- Jó!

A pillanatnak kezdtem élni, nem tervezgettem. A Titkot mindennap megnéztem, vagy csak "hallgattam". A polcomat egyre több könyv lepte el, ami a Vonzás Törvényéről árult el egyre több és több "titkot".
Megtanultam elengedni a félelmeket, a hiányérzetet. Hálát generáltam a hiány helyére.
Elégedettséget tanultam meg érezni a nincsben.
1 éve és 1 hónapja megváltozott az egész életem.
Sínre kerültem.
Nem..., soha nem fogom tudni átadni azt a boldogságot, amit ennek az oldalnak, nektek... (nem emelnék ki neveket, mert aki kimaradna neheztelhetne érte) köszönhetek.
Csak egy döntés volt... csak egy döntés..., hogy MÁTÓL MÁSKÉNT GONDOLKODOM, BEFOGADÓVÁ VÁLTAM, TUDATOSSÁ. Egy pillanat, egy "őrült" pillanat, amikor hajlandó voltam elengedni mindent és hinni a "mesékben".

"Minden pillanatban ott a lehetőség, hogy teljes légy. Bármit is csinálsz, merülj el benne olyan mélyen, hogy az elméd már ne is tudjon gondolkozni - elméd csak egy passzív jelenlét legyen. És a teljesség egyre erőteljesebben jelenik majd meg, és ha megérzed az ízét, még inkább képes leszel teljessé válni.
Próbáld megfigyelni azt, amikor nem vagy teljes. Azokat a pillanatokat lassanként magad mögött kell majd hagynod. Azokban a pillanatokban, amikor a fejedben élsz, nem vagy teljes. Amikor gondolkozol, amikor tépelődsz, amikor tervezgetsz, rágódsz, okoskodsz, akkor nem vagy teljes. Lassan-lassan csusszanj ki ezek közül a pillanatok közül. Ez csak egy régi szokásod eredménye. A régi szokások nehezen halnak ki az emberből. De előbb-utóbb kihalnak! Ha kitartó vagy, akkor kimúlnak."

Osho

HozzászólásokKözönöm Drága Gini,hogy

Közönöm Drága Gini,hogy erőt meríthettem belőled!!Remélem és hiszem hogy nekem is sikerül !Puszi:-)) Köszönöm a bejegyzéseket!

Sokat gondolkodtam az önbizalmon és pozitív hozzáálláson mostanában.
Arra kellett rájönnöm (vagy emlékeznem...:-)), hogy amikor VALÓBAN élek - valóban nevetek, valóban nyugodt vagyok, valóban félek, valóban érzek valami -, amikor maga vagyok az érzés, tulajdonképpen NEM ÉRZEK SEMMIT.
(Hű, nehéz átadni ezt azt hiszem szavakkal:-)) Iszonyú bonyolultan hangzik leírva.)
Szóval amikor valóban MEGÉLEK egy pillanatot az életemben, akkor nem érzek semmit, mert maga leszek az érzés, mert eszembe sem jutok magamnak:-)
Annyira élek, hogy nincs időm rágódni magamon.
Ezt csináltam eddig másként!
Igazából -eddig-, amikor önbizalmat akartam kicsiholni magamból, valójában kisebbrendűséggel küszködtem, amikor pozitív gondolatokat próbáltam megélni, valójában már rég a negatív gondolatok irányítottak.
Arra jöttem rá, ha valóban sikeres akarok lenni, akkor nincs szükségem pozitív hozzáállásra és önbizalom építgetésre.
EGYSZERŰEN CSAK cselekednem kell, tenni a dolgomat, és megélni az örökké változó önmagamat.
Megtaláltam az a "munkát", ami ÉN vagyok, a szívemből fakad, ezért a siker érzése máris az enyém, ezért nem maradt el az elismerés - érthető?:-)) -.
Ha kitartóan törekszik az ember a cél felé, előbb-utóbb AKARÁS NÉLKÜL kerül a megfelelő lelkiállapotba.

Ölellek benneteket, és még valami... pontosan ugyanannyi energiát vesz el pozitívan hozzáállni az élethez, mint negatívan... :-))

Az első millióm ebből jött 2 hónap alatt!
Életem...Drága Ginibabám :)

Mindig feldobsz írásaiddal és hozzászólásoddal. Ezzel most meg mégjobban, pedig ma egész nap meditatív állapotban voltam :)
Jó kis példa vagy mindannyiunknak, hogy IGEN!! valóra válnak vágyaink, ha igaz elfogadással vonzzuk magunkhoz a választott célunkat.
Huuudeszejetlek :))) Öbibaba :)
A szeretet mindent áthat.....
Mosolyogj Drága Magyarország :)De örülök hogy hallottam

De örülök hogy hallottam felőled Gini:):):)

" Boldogság = Állapot > ÁLLAPOT=Pillanat "Drága Ginikém! Én is örülök neked nadon-nadon!

Sokat tanultam Tőled, mindig nagy szeretettel és türelemmel terelgettél az igazságom felé.
A sikereid pedig természetesek, hiszen figyeltem, követtem, ezt Te megteremtetted és el is érkezett hozzád.
Megnéztem az albumot, Picilány, Nagylány imádnivalók. További sok sikert kívánva küldöm ölelésemet Neked!:))))

"Élj a Szíved Erejével!"
Szeretettel: EryKedves Gini!

Nagyon örülök a sikereidnek. Kívánom minden kedves társunknak, hogy hasonló eredményeket, sikereket tudhasson magának az oldalra kerülése óta. Én is nagyon sok változáson mentem keresztül azóta! És ezt Kedves Gini Neked is, és az oldalon lévő többi barátainknak is köszönöm! szeretettel: Judit

"Csak egy helyen szeretnék élni, és ez az a hely, ahol a szeretet örökké uralkodik."Drága Gini....

Én örülök, hogy ismerhetlek....és vagy nekünk! Szeretettel ölel : ágicaén még csak egy hónapja...

Kedves Gini!
Én még csak egy hónapja vagyok itt. Hogy miért is? Egyfajta megoldást, kiútat kerestem egy megoldhatatlannak tűnő élethelyzetből. Még mindig vannak visszaeséseim, de tudom és érzem, hogy a változás amin keresztül megyek csakis ennek köszönhető!!!
Remélem jó "tanítványotok " leszek :-)
Sok-sok erőt kívánok mindenkinek!!!
Jazmin1994Köszönöm!

Köszönöm, Gini99, hálásan köszönöm! :)

Szeretettel: kíváncsi :)KEDVES GINI 99!

IGEN ! IGEN ! IGEN !

nincs szó ! " itt " minden megnyilvánulás FÖLÖSLEGES !

PÉLDAÉRTÉKŰ !

KÍVÁNOM MINDENKINEK : ÉLJEN VELE , ÉLJE ÁT ! ÉLJE FOLYAMATOSAN .........

KÖSZÖNETTEL alexander

- a nevedben a " 99 " métert vagy évet jelent ? persze csak poenkodtam ........ -

üdv