Egy furcsa találkozás

találkozásMiként és hogyan találkozunk emberekkel? Mi dönti el mikor és hol találkozunk azzal akivel kell? Hát érdekes történetet mondok most el. Egy biztos, minden a maga idejében történik.

Egy emeletes házban élek kb. 1,5 éve. A közelben van egy hentes bolt ahová ritkán betérek. Három nagyon kedves fiú dolgozik ott, de az egyik ahányszor betértem nagyon zavarba jött. Úgy nézett rám mintha egy angyalt látna. Elpirult, zavarában bakikat csinált, szóval vicces volt. Haza felé mindig rajta mosolyogtam, aztán vissza zuhantam saját világomba és mentek tovább a mindennapok.

Múlt hétfőn szabadságon voltam, és össze futottunk a lift előtt. Aztán szerdán mikor bementem vásárolni, megszólított, kérdezte itt laksz????? Mondtam igen, a másodikon. Csak rázta a fejét, hogy lehet ez, mert Ő meg az elsőn, alattam. Soha nem futottunk össze. Se utcán, se házban csak a boltban mikor bementem. Azt mondja fél éve azon gondolkodik miként szólíthatna meg, mert szeretne megismerni. Persze a vasárnapot egy jó nagy beszélgetés mellett töltöttük, ahol elmondta mennyire szereti a jelenlétemet, Ha meglátott mindig megnyugodott. (Jó érzés töltött el, hogy beszéd nélkül csak a jelenlétem jó hatással van valakire)
Minden nap vár úgy, hogy tudta ritkán megyek vásárolni. Ahol elmondta úgy hívott magában, hogy kedves arcú lány. Pedig 10 évvel fiatalabb nálam. Jó érzés.
Azóta sem térek magamhoz, miként lehet több mint egy éve elkerülni valakit úgy, hogy egy házban lakunk. Rájöttem Istennek nagyon jó humora van. Egy hete csak nevetgélek magamban. Felfoghatatlan számomra, mert az élet megmutatta, hogy azért mert nem látsz valakit az még nem jelenti azt, hogy nincs ott. Csak a megfelelő időben leplezi le magát.
Pár nap alatt nagyot fordult az életem. Félelmetes de jó. Sokat voltam egymagam, még fura, hogy valaki látszólag hirtelen belépne az életembe, pedig fél éve Én már az Ő élete része vagyok.
Ez az ember, tegnap meleg vacsorával várt, mert Ő szabad napos volt Én meg dolgoztam. Ilyen finomat már rég ettem. Ha hiszitek ha nem.

Ezt szerettem volna megosztani veletek. Mennyire kifürkészhetetlen Isten útja. Az angyalok addig terelnek minket, míg össze nem „ütközünk” sokszor a leglehetetlenebb helyzetben. Mert ez vicces, hogy valakivel egy házban lakom és soha nem láttam ott. Ehhez be kellett mennem vásárolni, ehhez ki kellett vennem egy szabadságot, ehhez neki pont szabadnaposnak kellett lenni.
A remek mű elkészült, nekünk már csak észre kellett venni.

Aztán az még hátra van, hogy miért is kellett találkoznunk.

Hozzászólások......

szép történet! Legyetek boldogok.....Én már fel adtam.....Drága Ragyogás!

Boldoggá teszel, hogy ennyire megérintettünk téged. Igen április végén ünnepeljük az 1 évünket.
Bár megmondom őszintén minden nap ünnep van szívemben. Azóta is töretlen az érzés. Voltak zökkenők, de ezek csak a félelmek miatt. Féltünk néha, hogy elveszíthetjük egymást, mert általában ha valami nagyon jól működik az nem szokott sokáig megmaradni. De aztán túl jutottunk rajta. Építjük egymást és úgy gondolom, hogy ez így is marad. Jó hozzá tartozni, jó vele feküdni és kelni, jó vele tervezni, és ami a legjobb, hogy a lelkünk és testünk egy dallamot játszik.
Nagyon köszönöm az érzéseidet Ragyogás! Mert ilyenről az ember lánya csak ábrándozni szokott. Ilyen csak egyszer adatik. Azt hiszem nekünk már előbb is lehetett volna találkozni, mert sok közös utunk volt, csak nem vettük észre egymást. Szóval csukott szem és sötétség volt, ahogy Te említed taszításban éltünk. De aztán kinyílt a szem, jött a fény és már láttunk is. Na ott már nem tudtál elszaladni.
És megérte, mást nem is mondhatok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Egy évesek lesztek:) Szeretetemtől ővezve:

Mindenik embernek lelkibe dal van, és saját énekét hallja minden dalban.
És akinek szépen szól a lelkiben az ének, az hallja a mások énekét is szépnek:))) Babits Mihály örökérvényű gondolata.
Költői csend rendelet: " Akkor szólalj meg, ha szavad szebb a csendnél!"

Választásom szerint kisugárzom az örömöt.
Tudd, hogy az álmod megvalósításának útja a tiszta öröm útja is.
Ha megéled az álmodat, megleled az örömödet. Kövesd az örömöd fényét: ez nem más, mint önvalód határok nélkül.
Az öröm, az, amit a szív legjobban sóvárog, a megváltás. Meg tudod ezt érteni?
Ha az álmodat keresed, egyben az örömöd után kutatsz.
A megváltás felé vezető úton nincs helye bűnbocsánatnak. Nincs szükség rá, hogy feladd az általad kívánt dolgokat és nem kell szerény önmegtagadásban élned.
Nem a rituálé és a bűnbánat a lényeg. Nem az a fontos, hogy Istentől bocsánatot nyerj. Az egyelten bűnbocsánat, amire szükséged van, saját magadtól kell, hogy érkezzék.

A megváltáshoz vezető útra akkor lépsz, ha megadsz magadnak mindet, amire a szíved vágyik. A megváltáshoz vezető úton megéled az álmodat, és nincs olyan lélek, ami szenvedésről álmodna, vagy ketrecbe zártságról, a hiány elfogadásába vetett hitről.
A lélek minden álmának megvalósítása abból a felismerésből fakad, hogy te Magad határok nélkül létezel. Tudd, látszólagos korlátaid Magad által életre hívott illúziók, amik attól való félelmedből táplálkoznak, hogy Mindazzá válj Ami Vagy.
Ne félj attól, hogy önzés ha az örömödet keresed, miközben magad körül annyi szenvedést látsz a világban.
Rájössz, hogy a szenvedés véget ér ha megéled az örömöt.
Ha már örömben élsz, ezt az örömöt ki is sugárzod és ezzel segítesz másoknak is, hogy ráleljenek saját boldogságukra.
A te örömöd összeköt a világgal és annak minden lakójával. Az örömöd empatikussá tesz, nem ellenkezőleg.
Rájössz, hogy a másokért végzett szolgálat természetes módon következik saját boldogságodból, legyen szó közvetlen vagy közvetett szolgálatról.

A boldogságra rálelni nem a valóságtól kapott ajándék. Tartozol magadnak ezzel, ha meg szeretnéd ismerni mindazt, ami vagy. Tudd, hogy minden létállapot természetes módon tovaterjed. Rájössz, hogy érzéseid megérintik a körülötted levőket, függetlenül attól, hogy kapcsolatba lépsz-e velük vagy sem. Saját lényed jelzőfénye, világító tornya vagy. Sugározz örömöt. Sugározz szeretetet. Sugározd ki a fényt, ami benned van. Csepegtesd a világba a boldogságodat és százszor inkább átformálod, mint ha sajnálatot, szomorúságot mutatnál mások szenvedése miatt.

Erről az az ember jut eszembe, aki elindult a Fény felé. Látta a fényt, csak ment, csak ment rendületlenül, és hosszú, hosszú ideje már, amikor elérkezett egy helyre.

És ott rádöbbent, hogy a FÉNY Őbelőle áradt.
Igen. Igen. Igen. Élni jó:) És én IGENT mondok életemre.

-- Sok szeretettel: Anikó, a RagyogásJaj édes Rózsám, Rozsafa! :)

Egyvégtébe csak borzongok írásod óta:) Életed mint egy álmodás.... és tudom mindenkié az lehet....

A Tárjuk fel előző életünkbe Tibó beírása után találtam erre rá,
Sok-sok embernek kéne megmutatni, és elhitetni, hogy igenis működnek az erők. Az Angyaliak, Univerzálisak, csak mi ne legyünk taszító stádiumunkban. Váljunk olyanná, amilyen életet szeretnénk.
Nagyon szép ez az érzés. Köszönöm! És áldást küldök most szépséges szerelmetes életetekre! AnikóDrága Rozsafa :)

Kérlek küld el nekem, beteszem a cikk alá.
orokosboldogsag kukac gmail.com
ja és GRATULÁLOK a TEREMTÉSEDHEZ :)
Örökös boldogságot :)
Szeretettel: Öbike :)

A szeretet mindent áthat.....
Szeretlek! Sajnálom! Kérlek bocsáss meg! Köszönöm!
Mosolyogj Magyarország :)Képek

Szeretett volna feltenni kettőnkről fotót, de sajnos nem találom a módját.
Hát mindegy. Azóta is töretlen a boldogságunk.összefügések sora

Ahogy telnek a hetek és folyamatosan beszélgetünk derülnek ki olyan párhuzamok, hogy hihetetlen.
Pl. Abba az iskolába töltöttem egy évet ahol Ő végzett, persze sok év különbséggel.,
A beceneve amit az Ő kollegáitól kapott megegyezik az enyémmel amit szintén én is kollegámtól kaptam.
Ahol a nagymamája lakik oda jár rendszeresen a lányom hétvégente, ami igen messze van a mi kerületünktől.

Szinte felfoghatatlan ez az egész.
Mióta közelebb kerültünk egymáshoz, annyira egymásra vagyunk hangolódva, hogy pont akkor küldök sms-t amikor hívni akar.
Egyszerre mondjuk ki a gondolatainkat. Hozzá tartozni oly annyira természetes mintha mindig is benne lettem volna, és annyira magamba tudom Őt engendi mintha mindig ott lett volna.
Minden percben azon gondolkodom mi is történt most velünk?! Erről igazán beszélni nem is lehet. Szavakba elmondani, hogy Ti is értések lehetetlen.

Azért egyet sajnálok. Ezt a nagy korkülönbséget. Életembe először sajnálom, mert most először félek tőle.Varázslatos

Még mindig varázslatos napok és percek. A szívem csordultig tele szerelemmel, örömmel, nyugalommal.
Ha jól számolok 20 éve ilyen férfira vártam. Egy asztro azt mondta neki még nem volt a kezébe két olyan képlet ahol egymásra is találtak akik meg vannak írva egymásnak.
Innentől már rajtunk áll miként alakítjuk a kapcsolatunkat.

Szép napokat nektek is!Olyan érzés mintha mindig

Olyan érzés mintha mindig is ismertem volna attól a perctől, hogy megszólított. Azt hiszem akkor ébredtem fel. Mert Ő nem kiabált, nem kapálódzott, csak csendesen nézett és várt. Addig nem éreztem Őt.
Most olyan mintha mindig is hozzám tartozott volna. Jó, hogy terelgettek minket.
Ha meglátom olyan nyugalom lesz a testemben amit igen régen éreztem. Nincsenek macsós dumák és nincs erőszakosság. Ha össze nézünk már látom is amit gondol. Azt, hogy végre fizikálisan is itt vagy nem csak álmaimban. És ez a legtermészetesebb most a világon.

Én csak a mában vagyok. Ha elkezdek agyalni már vége is van az egésznek. Inkább minden nap megélem azt amit kapok és adhatok. Nem akarok tovább látni.

Jó éjt mindenkinekKedves Rózsafa !

Nagyon tetszett az írásod. Olyan, romantikus, az ember már azt hinné, már nincsenek is ilyen fiúk, férfiak.
De , igen mégis vannak, csak meg kell találni Őket. s valóban nincsenek véletlenek. Nektek éppen most kellet találkozni.
S ne zavarjon az a tíz év, hisz nem az a lényeg , hogy hány évesek vagyunk, hanem ,hogy igazából hánynak érezzük magunkat. Másrészt, mint Te is tudod gondolom az ezotéria, a spiritualitás fiatalít. Akárhány ilyen embert ismerek sokkal fiatalabbnak gondolom, mint amennyi valójában. S hát manapság, még divat, is a pároknál, hogy az egyik fél fiatalabb, manapság ez inkább a hölgyek" idősebbek néhány évvel a férfiaknál." Nade nem is ez a lényeg. Hanem ha kialakul egy jó kapcsolat,harmónia, egy szerelem az mindent felülír.
További szép találkozásokat kívánok!

Szeretettel: LeilaMindenkinek

Nagyon kedves a sok szép szó és ahogy drukkoltok. Most tele vagyok várakozással. Azóta minden nap beszélünk, sőt hétvégi program hívást is kaptam már. Izgulok. Nem is gondoltam volna, hogy 40 évesen egy nálam 12 évvel fiatalabb férfi szívét fogom megdobogtatni. Nagyon félelmetes különben. Hirtelen történt még fel sem fogtam az egészet. De a lénye annyira kedves, hogy nem térek magamhoz.

Drága Öbike!

Néha beszámolok hol tart az ismeretség. (Most úgy érzem magam mint aki mély álomból ébredt fel. Ja, meg mint egy kislány)

Aranyosak vagytok, hogy szurkoltok.

Rózsafa-AnitaNutKedves

NutKedves Rózsafa!

Szívmelengető olvasni a találkozásotokat! Igen, mindennek rendelt ideje van, erről az angyalkák gondoskodnak és a továbbiakról is....!

Biztosan minden gyönyörűen alakul majd, hinni kell benne.

Üdv. NutiDrága Rozsafa :)

Nagyon örülök és drukkolok hogy ennek a találkozásnak legyen folytatása. Kérlek majd számolj be nekünk, hogy alakulnak a dolgok, persze azért csak annyira vagyunk kiváncsiak, ami elmondható :)
Szeretettel: Öbike :)
A szeretet mindent áthat.....
Szeretlek! Sajnálom! Kérlek bocsáss meg! Köszönöm!
Mosolyogj Magyarország :)Ez

csodálatos :)

És Te is az vagy, Kedves Arcú Lány, ha néhány röpke találkozás elég volt ahhoz, hogy elvarázsold a szomszédodat :)

Boldogság töltött el, ahogy olvastam.

"Az álmom az enyém. És létezik!"Kedves rozsafa!

"Felfoghatatlan számomra, mert az élet megmutatta, hogy azért mert nem látsz valakit az még nem jelenti azt, hogy nincs ott. Csak a megfelelő időben leplezi le magát."
Na én is megyek és leleplezem magam... :D
És a legjobbakat gondolom.
Univerzálisat gondolunk - egyek vagyunk. :D

Kívánom neked, hogy a sikerrel kézenfogva járj!

lollipop - a Csillagközi Nyomozó:)))

Szép :):)

:)))))))Kedves Rózsafa!

Nagyon nagyon köszönöm, hogy megírtad! Szép! :)))

Szeretettel,
KálmiKedves Rózsafa!

Köszönöm hogy leírtad a történetedet!Örömmel olvastam,jó érzéseket okoztál nekem!Valóban..Az hogy mikor,nincs ránk bízva!:)
Szép teremtő napot kívánok!
Zsuzsi