Egyetem, felvétel, titok...

Sziasztok!

Jelentkeztem a Pécsi Tudományegyetemre, s ha jól emlékszem a tavalyi ponthatár 225 körül volt, ahogy kiszámoltam a kalkulátorral a pontjaim, nekem csak 210 pontom van. Első helyre jelöltem azt a szakot, ahova menni akarok, azt hallottam az is számít, hányadik helyen van a választott szak, így remélem némi előnyt is élvezek majd. A lényeg, hogy kételyeim vannak, amiket szerte akarok foszlatni, de nem tudok. Június 22-én hirdetik ki, hogy kit vettek fel és kit nem. Hogyan biztosíthatnám be magamnak, hogy pozitív élményben legyen részem aznap este? Magyarul, hogyan érhetném el, hogy biztosan felvegyenek? A "kérésem" az univerzum felé nem lehetetlen feladat, nem kérek ész érvekkel el nem fogadható dolgot, egyszerűen csak nagyon nagyon szeretnék egyetemre járni, ezért dolgozom jelenleg is. Küszködöm magyarán szólva napi 8-10 órában, hogy meglegyen a pénzem a mindennapokra az egyetemen, szeretném, ha ez a fáradozás nem lenne hiábavaló. Hálásan köszönöm azoknak, akik válaszolnak, ellátnak tanácsokkal, tippekkel.. :)

ThePianistKedves ThePianist!

Próbáld meg leküzdeni kételyeidet. Először is tisztázd, hogy mik a kételyeid, miért vagy bizonytalan-- aztán orvosold ezeket.
Aztán minden este elalvás előtt lásd magad, amint belépsz a Pécsi Tudományegyetem ajtaján. Érezd át, legyél ott!!! :D
Majd csak annyit kell tenned, hogy azt csinálod, amit szeretsz; tehát ezzel el is fogadod a vágyadat. :)
Ez a titok! Ezért vagy ezen az oldalon, mert ismered a titkot, és szeretnéd minél többször, minél jobban TUDATOSAN alkalmazni.
Eljött az ideje, hogy ezt tedd!
Először is kértél, hisz azt írtad: "A "kérésem" az univerzum felé nem lehetetlen feladat, nem kérek ész érvekkel el nem fogadható dolgot, egyszerűen csak nagyon nagyon szeretnék egyetemre járni, ezért dolgozom jelenleg is." Ez egy nagyon jó indulás volt!!! ;)
Másodszor lenne az a "feladatod", hogy átéled az érzését, és tudat alatt látod az eredményt. (Ilyenkor fontos, hogy csak pozitív érzések gazdagítsanak, mert amit gondolsz és érzel--, azt fogod megkapni.) Tehát mindennap, lehet többször is, menj le alfába, és lépd át a pécsi tudományegyetem ajtaját azzal az érzéssel, hogy ez IGAZ, és TE tényleg ott vagy!
Végül, csak jól kell érezned magad. Ahogy írtad: "Küszködöm magyarán szólva napi 8-10 órában, hogy meglegyen a pénzem a mindennapokra az egyetemen, szeretném, ha ez a fáradozás nem lenne hiábavaló." --> Ezt felejtsd el, vagyis írd át ezt a mondatot mondjuk olyanra, hogy: nagyon örülök, hogy van egy munkahelyem, így meg kereshetem a pénzt az egyetemi tanulmányaimra. (vagy ilyesmi :) )
Ezzel azt akartam szemléltetni, hogy békülj ki ezzel a gondolattal, hogy dolgozol. Nagyon helyesen teszed! :D A küszködés helyett inkább a boldogság legyen előtérbe, mert neked van munkád; jelenleg is sokan küszködnek- és ők tényleg küszködnek :) -- mert nincs munkahelyük. Mindegy, hogy mit dolgozol. De azért dolgozol, hogy legyen pénzed az egyetemre. És ezt le is írtad, csak más érzésekkel.
Szóval, érted, hogy mire akarok mindezzel kilyukadni?
Dobd el a kételyeidet, bármik is legyenek azok!!!, és hidd el könnyebb lesz minden- és nemcsak ennél a vágyadnál, hanem minden másnál is életedben!!!
Remélem segíthettem!
Sok puszit és sikert küldök neked!
Tudom, hogy ha alkalmazni fogod a titkot, akkor sikert fogsz aratni!!! ;)
szia

Viki♥