Az egyetlen hiány, ami TÉNYLEG valóságos: az idő

hiány, időKulcsfontosságú megérteni milyen szabályok között élünk, hogy ne akadályozzon, hanem a segítségünkre legyen. Ráadásul rengeteg JOKER lap is van a kezünkben, de csak kevesen tudják melyek azok, és mire lehet őket használni. A Secret is egy közülük.

Az emberek gyakorlatilag megtehetnek bármit, legfeljebb számolniuk kell a következményekkel. Egyetlen dolog van, amire biztosan képtelenek vagyunk: az időben visszafelé mozogni.
Nem tudjuk átélni újra azokat a pillanatokat, amiket szerettünk, vagy amiben hibáztunk hogy kijavítsuk. A halál pontosan ugyanilyen helyzet, azt már soha többet nem tudjuk visszacsinálni.
A legeslegfontosabb dolog, hogy mindezzel tökéletesen tisztában legyünk életünk minden egyes percében.

Ha uraljuk az időt azáltal, hogy nem engedjük kifolyni az ujjaink közül, már megtettük a legfontosabb lépést annak érdekében, hogy teljes életet élhessünk.
Mindenki észrevette már, hogy az idő nem egyformán telik, mégis a matematikusoknak hiszünk, akik azt mondják, az idő óramű-pontossággal halad. Pedig nem! Kulcsfontosságú előre gondolkodni! Előre kell nézni, mert az idő halad, és ha nem figyelünk, elrohan.
Ha pedig figyelünk, előre tervezünk: lelassul, és megélhetjük a dolgokat. Ez is egy ilyen JOKER lap. Nem is tudunk róla, pedig hányszor észrevettük már!

Az egyetlen hiány ami valóságos: az idő. Ezt kell legyőzni, és uralni.
A halogatás, a késés, elalvás, rohanás, kapkodás nem más, mint feladni az irányítást: menekülés a felelősségvállalás elől, „nem-tudni” tudatállapotban lebegni, menekülés az előre gondolkodás elől. Hatalmas hiba nem-cselekedni, nem előre tervezni!

A megoldás: ELŐRE GONDOLKOZNI
Minden probléma sokkal könnyebben megoldható, ha tervet készítünk.

Nem olyan nagy baj, hogy az idő telik, hiszen ez az egyetlen motivációs hajtóerőnk. Nélküle mindenre ráérnénk, és nem tennénk semmit ezer éveken át.. :-)

CsatolmányMéret
homokora.jpg71.28 KB

Hozzászólásokne add fel

Te is lehetsz boldog, ne add fel!

Ki tudsz törni önmagad korlátozásából
Továbbléphetsz a sérüléseidből
Választhatod önmagad legjobb és legszebb verzióját
Szabad lehetsz végre, igazán!
Ha úgy érzed eleget cipelted a nehézségeidet és úgy letennéd már, keress meg

Segíthetek neked: felszabadulni az önkorlátozó gondolkodásmódból, megerősödni, elengedni volt szerelmedet, leszámolni a félelmekkel, megszabadulni a függőségeidtől, ideális anyagi helyzetbe kerülni, lefogyni, meggyógyulni, önmagad legszebb és legvonzóbb verzóját elérni.
Ide kattintva többet is megtudhatsz erről: http://nohpladnas.com/thetahealing.htmltudatos tervezés

"Az egész élete megváltozott azzal, hogy már nem a nem kívánt dolgokra koncentrált, azokra, amitõl félt, amit el akart kerülni, hanem arra, amit elérni akart. Lehetünk pozitívak a terveinkben, és hozzállásunkban, és ezzel magunk köré vonzzuk a pozitív embereket, pozitív eseményeket és körülményeket."

The Secret c. film 11. perceAmi nem helyes

például embert ölni. Nem helyes, de megtehetjük. Legfeljebb számolni kell a következményekkel.
További jó lebegést mindenkinek aki ezt választja! Én maradok továbbra is tudatos..Jajj Ori!

Muszaly neked mindig ilyen nehezeket kerdezni!:)))

Szeretettel,
felebarat

Te tudod a valaszt???Kedves Luxor! Szerinted mi az a dolog, ami nem "helyes"?Csatlakozom...

...a tudatosan "uncsizokhoz"!:)))
Ori, van meglepi is, varunk! :)))

Szeretettel,
felebaratA meglepetésszerű dolgokat

sosem tudod megkerülni. Azért, mert van Secret, még létezik karma is. Bevonzhatsz olyat, ami nem "helyes", de számolhatsz vele hogy vissza fog ütni.
Eckart Tolle mondta egyszer, hogy időt kell szánni a tervezgetésre, aztán ha mindennel megvagy, csak a mostban létezni. Ez megkönnyíti a bevonzást is, hiszen csak tökéletesen összeszedetten a MOSTban tudunk megfelelően teremteni. Ezért kell tudatosnak maradni és nem szétfolyni.kedves Mindenki

Úgy gondolom, mindenkinek igaza van egy kicsit, de hozzám angel-a véleménye áll legközelebb.Kedves Luxor!

A tudatos tervezéssel én is egyetértek :-)
Attól még a MOST-ban élek, és a meglepi is belefér....

Szép napot kívánok!
Jugik

http://www.jugik09.gemsziget.netAzta, Luxor! Ha az én életem is ilyen uncsi lenne, nem is...

tudom, mit csinálnék.
Jó néha egy kis meglepi. :-)))
http://www.youtube.com/watch?v=ORLn90DVfwcTermészetesen :-)

Természetesen a MOST-ban kell élni, de ez nem zárja ki azt, hogy megtervezd az életedet, a hetedet vagy a napodat. Én minden reggel tíz percet szánok az imára, és benne összefoglalom hogy mit szeretnék a mai napra. 99%-ban beválik!angel-a

1et értünk :)Csak egy a gond. Ha folyton

Csak egy a gond. Ha folyton a jövőben vagyunk a gondolatainkkal, akkor elfelejtünk a jelenben jelen lenni és tényleg elszalad mellettünk minden. A jelenben élt életünk alakítja a jövőnket. A most-ot kell jól élni.
Az egyik Máté Péter szám is erről szól.
"Most élsz, most vigyázz, hogy jól csináld...."