Egyfolytában szerelmes vagyok!

szerelmes vagyokNéhány évvel ezelőtt elképzelni sem tudtam volna azt, hogy ilyet mondjak, főleg azt nem, hogy ezt még le is írjam, pláne nem egy olyan weboldalon, amit ezrek látogatnak naponta... nem számít, most teljesen máshogy gondolom! Hiszem, hogy ez segít másoknak, ugyanúgy ahogy én is rengeteget kapok tőletek, írásaitokon keresztül, a gondolataitokból. Hálás vagyok azért, hogy csodás gondolatokat osztunk meg itt egymással, nap mint nap. Nekem ez nagyon sokat adott az elmúlt másfél évben. Köszönettel tartozom érte!
Szeretnék még több inspiráló gondolatot átadni én is ennek a csodás közösségnek! De miért is vagyok szerelmes? És hogyhogy "egyfolytában"?

Nehéz elképzelni milyen is ez, ha az ember nem éli át saját maga!

Amikor először láttam a Secret c. filmet, volt egy-két rész, ami azonnal magával ragadott. Az egyik ilyen az volt, amikor Bob Proctor a filmben kezet csókol magának és a következőket mondja:

"Benned is van valami csodálatos. 44 éve tanulmányozom, és legszívesebben megcsókolnám magam! Meg kell hogy szeresd önmagad. És itt nem önhittségről, hanem egészséges önbecsülésről beszélek. Ahogy megszereted magad, szeretni fogsz másokat is."

Ezt a részt akkora átéléssel adja elő, hogy már elsőre nagy hatással volt rám. Akkor még nem értettem, hogy miről beszél. Teljesen hülyeségnek tűnt az akkori önmagamnak: "Miről beszél? Szerelmes saját magába, csak úgy? Micsoda? Biztos megőrült" - gondoltam...

Ma már teljesen máshogy gondolom. Végre megértettem miről is beszél Bob. Végre megértettem, hogy mit jelent szerelmesnek lenni. Megértettem hogy mit jelent ÉLNI!

Amikor folyamatosan meg tudnék ölelni minden embert az utcán, amikor szembe jön velem egy kolléga akit utálok, de mégis őszintén rá tudok mosolyogni és még őt is megölelném, amikor semmi nem tud letörni, bármi történik csak a boldogságot érzem. Amikor VAGYOK, LÉTEZEM!

Nehéz elmesélni milyen is ez, sőt, lehetetlen. Talán a költők vagy művészek tudják szavakba, formákba, színekbe önteni. De még ők is csak közelítenek, elérni sosem tudják. Nem lehet elérni, ezt megélni lehet.

Csodálatos érzés. Tényleg, olyan, mint amikor az ember szerelmes. Amikor semmi más nem számít, amikor az érzések és események a fontosak és minden más csak díszlet az élet színpadán. Amikor nem létezik más csak maga a létezés! Isteni!

Valószínű, hogy ez minden egyes ember saját világában, saját érzéseiben más és más, de kívánom hogy mindannyian érezzétek ezt a hihetetlen és csodás állapotot, és idézzétek fel nap mint nap, ahányszor csak kívánjátok, akár a nap minden órájában, hiszen ez az, ami bearanyozza a létünket, szívárványokat fest az égre, és mosolygóssá változtatja ezt a csodás országot, amiben élünk.

És ha már itt tartunk, laktam huzamosabb ideig másik kontinensen épp tíz évvel ezelőtt, és néhány éve itt Európában is dolgoztam egy évet egy másik országban. Van összehasonlítási alapom tehát, ráadásul két olyan országgal tudom összehasonlítani Magyarországot, melyeket az egész világon csodálnak az emberek. Tudom, hogy egy gazdagabb országban könnyebbnek tűnik az élet, de én úgy látom hogy ott is ugyanúgy történik minden. Nincs semmi, ami miatt nem lehetnénk büszkék magunkra! Nincs semmi ami miatt úgy kellene éreznünk, hogy Magyarország kevesebb vagy rosszabb hely mint bármely más országok. Az élet itt is ugyanolyan. Az emberek pedig csodálatosak! Én őszintén hiszem hogy kerek e világon nincs szebb ország a mi országunknál!

Isten áldja Magyarországot! :-)
Isten áldjon meg mindannyiunkat!

Szeretettel,
Admin

HozzászólásokÖrülök ezeknek a tapasztalatoknak!

:)Téged is Isten áldjon drága Imi!

Megmondom Neked őszintén, hogy amikor a blogod közepén jártam az olvasással, mégegyszer megnéztem a szerző személyét.
A csodás ölelésed, önzetlenséged és mosolyod mögül előjött az önmagát és a világot szerető EMBER!
Köszönöm, hogy újraélhettem Veled ezt a szerelmes-szeretetreméltó csodát, aminek részese vagyok én is és kérek egy kis helyet köztetek a padon. Gratulálok!:))))

"Élj a Szíved Erejével!"
Szeretettel: Eryhidd el Zsul már terjed...

hidd el Zsul már terjed... az emberek megérzik a változást, és ahogy egyre többen fogják megérezni, az energiák egyszer csak átalakulnak. épp ma felhívott egy ismerősöm és megkérdezte hogy mi ez a titok dolog, egyszer régen meséltem neki, de még tavaly nyáron. most felhívott hogy kellene neki a könyv, hol kapható, mi a címe... mondtam hogy rendelje meg neten úgy olcsóbb, erre azt mondta hogy nem akar várni rá, bemegy és még ma megveszi... pedig tavaly nyáron egyáltalán nem érdeklődött még, de úgy látszik az akkor "elültetett mag" most bújt elő benne :-) és egyre több ilyennel találkozom nap mint nap!:)

Amikor Imi úgymond "láthatatlan" volt, akkor is tudtam h ilyen!:) Amikor Fóka, én és Imi összeraktuk véleményeinket, gondolatainkat a globalizációs topikban akkor "bukott le" előttem.:) Meg ahogy végzi admini tehendőjét (ezt a szót jól írtam?). Sose foglalt állást, épp csak ismertette a lehetőségeket.:) Aki boldog, aki tele van örömmel, az lehetséges, valószínü h ezt csinálja... ismerteti más számára a lehetőségeket, hogy a másik is örömhöz jusson, vagy legalább is enyhüljön a benne levő feszültség.:)
Én is megéltem ezt az érzést, de valószínüleg saját szavaimmal máshogy hatna... valahogy tudatosítani kéne magunkban azt, hogy ez az állapot (mondjuk nevezhetjük belső boldogságnak is) nem tesz minket csodatevő lénnyé, aki naggyá válik, hanem az kéne inkább, hogy ez legyen az alapvető tulajdonság.:)
Meg azt kívánom az emberiségnek, hogy futótűzként terjedjék ez az életérzés. Mennyi minden könnyebben történne.:)Fény kísérje utadat!

Fény kísérje utadat Admin.
Csodálatos írásod olvasva, arra gondoltam, hogy semmi sincs elveszve. Szeretetteljes gondolataid, írásba foglalva a szerelem érzéséről, összefogásról, egymásért gondoskodásról, Magyarországról. Találkoznak az álmok és a tenni akarás vágya, mely kórrol, kórra megújul bennünk. Mindig is voltunk, vagyunk és leszünk.

Isten áldjon!
Isten áldjon meg mindnyájunkat!
Isten áldja Magyarországot!

Szeretettel

CsabaMi is boldogabbak lettünk

Drága Admin!
Örömmel konstatálom, hogy előjöttél a rád oly jellemző" láthatatlan vagyok" szerepkörből, és ilyen őszinte vallomással tudtunkra adtad,hogy BOLDOG vagy!Ettől, tudod Mi is BOLDOGABBAK lettünk azonnal, mert hát a szerelem nem más, mint "örökös boldogság"!!!!! Őszintén örülök, és Ölellek:HarmóniaKomolyan admin, csak gratulálni tudok

és legközelebbre egy jó nagy ölelést
ha visszaolvasnád az egy év ezelőtti önmagad által írt blogjaidat
hatalmas a különbség
én szeretem ám magam, időnként bele se lehet telni önmagunkkal,
annyi felfedezni való van, és a legtöbb ember ezért elutazik, el innen, messze, önmagától...
mikor itt vannak a legszebb tájak, itt bennünk. mindannyiunkban. csodálatos feldedezések várnak még rád és ránk
előre, befelé:-)
selyemcicaNagyon köszönöm a

Nagyon köszönöm a hozzászólásokat! Örülök hogy sokan vagyunk ezzel így, és nem lepődtem meg, hogy akik reagáltak - és legtöbbetekről tudtam eddig is hogy így van - ugyanígy éreztek. Ha szerdánként lemegyek a Harmóniába, ott ezt az érzést szinte kézzel lehet tapintani, annyira erős. :-)
Valószínű hogy sokat köszönhetek annak hogy sokszor vagyok együtt veletek, hiszen ezeket az érzéseket már az első Margitszigeti találkozón lehetett érezni... és azóta egyre többször élem meg, és már eljutottam oda, hogy szinte egyfolytában, magamban is, nem csak veletek. És ez benne a csodás :-) de ezt nagyrészt nektek köszönhetem, és a Harmóniás együttléteknek. Ez egyébként nálam nem egy hirtelen bekövetkező állapot, hanem régóta megjelent, és egyre erősödik, csak épp most éreztem azt először, hogy erről írnom is kell :-)Drága Admin-Imi..

...igen mindenki megéli a maga Csodáját!! Szívet-lelket melengető ez írás !! Köszönöm ...ÁgicaÚgy van.

Tényleg csak megélni lehet.:)))))))))):(((((((((((:)))))))))9
Üdv: ÉvaAz a szép ebben...

..., hogy míg meg nem éled, és ilyet hallasz, azt hiszed beszedett valami bogyót a bácsi...

Ám mikor részévé válsz a csodának, már azt nem érted, a többiek miért nem....

Majd látsz megnyilvánulni embereket, önnön belső megvilágosodásaikról, s tudod, otthon vagy...

Isten hozott testvérem, ülj le közöttünk! Hamarosan megérkezik mindenki!!!

Sosem tudjuk meg mit is élsz meg valójában, ám amit szavait sejtetnek, az hasonlatos a mi boldogságunkhoz...

Meghajlok a Bennetek Élő Tudatosság Előtt!!!

Baráti Szeretettel.

zorba

-Ez a jövő, az egymásért tevékenykedők közössége...!!!Nagyon örülök neked,

kedves Secret Admin! :) Amit Magyarországról írtál, azt pedig külön köszönöm!
Az általad leírt érzést ismerem. Én kissé összetettebbnek élem meg ezt az állapotot, de sajnos nem tudom "egyfolytában" fenntartani. Talán ha kevesebb híreket hallgatnék...
Csak néhány mondattal egészíteném ki az írásodat.
Ez az érzés, amit leírtál, nem csak és elsősorban önmagunk szeretéről szól, hanem a jelenlétről. A MOST-ról. A MOST-ban az ember a Létet kezdi szeretni, amely valahogy "visszaszeret", de olyan intenzitással, hogy az ember részévé válik a VAGYOK állapotból áradó korlátlan szeretethullámnak, azaz maga lesz a szeretet. Így, és ez által végső soron a létezés szeretete által tud másokat is szeretni. És ilyenkor - ahogy írod - mindegy ki jön veled szembe, legszívesebben átölelnéd. Ezt persze az emberek egy része ösztönösen megérzi, és rádmosolyognak akkor is, ha te úgy érzed, hogy éppen nem is mosolyogsz. Úgy hiszem, hogy ez az állapot a megvilágosodás előszobája.
Igen nagy örömet jelent számomra, hogy átlépted azokat a korlátokat, aminek a lebontásán oly sokan dolgozunk. Lassan belépsz a nyitott ajtón, mi pedig tudat alatt még mindig a kifogásokat keressük, hogy miért a mellette lévő fal lebontásával próbálkozunk - persze hatástalanul. :)Drága Admin! Az írásodat

Drága Admin!

Az írásodat olvasva engem is olyan szeretet és boldogsághullám öntött el, hogy szinte késztetést érzek holnap hazaköltözni :-)

Köszönöm :-)

Szeretettel:

Moncsi

"Az álmom az enyém, és létezik..."."Megnyiltal" a vegtelen szeretetre!

Gratulalok,Admin!
Orulok neked!

Szeretettel,
felebaratMa éjjel azt álmodtam...

... hogy Adminunk a vízen jár. Aztán nem értettem, hogy mit jelenthet ez az álom... míg meg nem láttam ezt a bejegyzést. :))) A víz ugyebár a szeretet szimbóluma... ? :DDD

Köszönjük Admin!

C.Mostanság ritkán tudok

Mostanság ritkán tudok feljönni az oldalra, de most ezért az írásért nagyon megérte!!!
Lelkesítő és szívet melengető!

Köszönet érte Admin! :) (( )) S2

- - - - - - - - - -
Önmagunk megismerése a legnagyobb utazás, a legfélelmetesebb felfedezés, a legtanulságosabb találkozás és a legcsodálatosabb élmény! :)Nekem is a Bob Proctor-os

kézcsók a kedvenc jelenetem, az ő hatására kezdtem el igazán foglalkozni Önmagammal. A rajongói változatban van egy külön negyedórás blog számára, amikor azt magyarázza, hogy tulajdonképpen kik is vagyunk mi. Hogy vannak testudatú emberek, és vannak, akik már önmaguk felfedezésének áramlásában vannak.
Amikor a tükör elé állok és belenézek a saját szemembe, akkor már én is megélem azt, amiről Secretpapi is beszél. Szeretem magam, sőt szerelmes vagyok magamba. Amikor megtaláljuk önmagunkban a boldogságot, ami senkitől és semmitől sem függ, akkor kezdjük el ismerni igazán Önmagunkat. Akkor jutunk el ahhoz a ponthoz, hogy igen, még jobban akarom ismerni önmagam. Nekem ez a másfél év, ami a film első megnézése óta eltelt, olyan, mintha a szénásszekérről átszálltam volna a szuperszonikus repülőgépre. Ez az életemben megtörtént változásokra és a saját tudásom és ismereteim, valamint az önmegismerési folyamatomra is vonatkozik.
Sokan vannak, akik már úgy születtek le, hogy a Tudás birtokában vannak, viszont sokan vagyunk, akiknek Itt és Most az a feladata, hogy felfedezzük és megtasztaljuk saját magunkat.
Én több módszert alkalmaztam erre. Itt vannak például a titkos könyvek, aztán nekem nagyon jó volt, hogy több tréningen és előadáson is részt vettem. Nagyon hálás vagyok, hogy egyre több ilyen van az országban, és lehet sokszor látszólag nem ad semmit, viszont elültetik a magocskát és azt vesszük észre, hogy önmagunkban fejlesszük tovább azt a csodás virágot, ami tulajdonképpen mi vagyunk. És azok akik pedig sikeresnek élték meg ezeket, azok sokkal befogadóbbak és gyorsabban fejlődnek.
Én kívánom az Univerzum minden lényének hogy a vállalt tapasztalásokat és felismeréseket a megfelelő mértékben éljék meg és kívánok Nektek Örökös Boldogságot :)
jaaa, és Secretpapi nagyonnagyon örülök Neked és végtelenül szeretlek :)

Szeretettel: Öbike :)

A szeretet mindent áthat.....
Mosolyogj Drága Magyarország :)Ahhoz a szakaszhoz értünk...

... amit a Biblia egy nagyszerű jelenettel fejez ki, csak a vallásos gondolkodás elferdítette. Amikor a Jordánba való bemerítkezéskor Jézus feljön a víz alól és egy mennyei szózat ezt mondja: "Ez az én szerelmes fiam, akiben gyönyörködöm!" Amikor az ember meghallja önmagában ezt a hangot, akkor billennek igazán helyre a dolgok, ez az, amikor az ember megcsókolná önmagát. Olyan számára, aki még nem jutott el idáig (de remélhetőleg el fog), ez érthetetlennek tűnik, valamiféle emberi mértékkel mért egoizmusnak, önimádatnak. Pedig ez színtiszta szerelem. Amikor a Kreatív Tudat, aki ott van mindenkiben, hiszen mindent fenntart, szemtől szembe megláttatja Önmagát Önmagával az EMBER-nek nevezett nézőpontjában. Amikor ez megtörténik, akkor kezdődik az igazi diadalmenet, mert az ember ebben az állapotában már képes meglátni a többi emberben is ezt az Istent. Jó dolog a tudat, az érzés, hogy ez felé haladunk folyamatosan. :)
Örülök a lelkesedésednek, jól áll Neked ez a fajta lelkesedés - ahogy mindenkinek. :)
-Fóka-