Egységben a vágyaddal

vízSok gyakorlat létezik. Minden gyakorlatról elmondható, hogy addig jó, míg nem lép túl a mankó szerepköréből, s nem kezdi átvenni az életünk felett az irányítást. Ha csak mankó, és segíti az ember szellemi fejlődését, avagy vágyának megteremtését, akkor az jó.
Ebben a gyakorlatban, melyet egy kedves hölgyismerősömtől kaptam e-mailben egy lehetsz a vágyaddal, így ezért ez a címe ennek a bejegyzésnek. Lássuk hát mindezt pontokba szedve:
"1# Tavaszi Megújulás Varázslat - Ez a varázslat segít abban, hogy behívd az életedbe mindazt, amire vágysz. Folyamatos gyakorlásával nem egyszerűen elindítasz egy kérést az Univerzum, és Isten felé, hanem te magad válsz azzá, amit szeretnél az életedbe behívni. Csak a szándékodra, egy pohár vízre és a tavasz erejére van szükséged az elvégzéséhez. Legalább 22 napon keresztül végezd ezt a varázslatot!
2# Este lefekvés előtt igyál meg egy pohár vizet azzal a szándékkal, hogy a víz tisztítson meg minden olyan mintától, félelemtől, aggodalomtól, megfelelni akarástól, amely megakadályoz abban, hogy olyan életet élj, amilyet szeretnél. Idd a vizet lassú kortyokban, és közben lásd, ahogyan a víz tisztító áramlása átjárja a testedet, és kimossa belőled a régi, elakadt energiákat.
3# Reggel ébredés után, érzékeld, ahogyan ezek a régi, akadályozó energiák tényleg eltávoznak belőled az első vizelettel. Majd tölts magadnak egy nagypohár vizet, és programozd a vizet azzal, amit be szeretnél hívni az életedbe. Teheted ezt úgy, hogy a kezeid közé veszed a poharat és kimondod - legalább háromszor - hangosan azt, amit hívsz az életedbe (lehet az bármi: öröm, szerelem, bőség, életerő stb.). Elmondhatsz a víz fölött egy imát, amibe belefogalmazod a kérésed. Elénekelheted a víznek azt, amit élni szeretnél.
4# A víz kristályszerkezete a megfogalmazott, majd kimondott, elénekelt gondolat hatására átalakul, formába rendeződik, és a kristályforma elviszi a tested vizeinek, az összes sejtednek azt az üzenetet, amivel a vizet programoztad.
5# Idd meg a vizet kortyonként, látva és érezve, hogy a víz átjárja az összes sejtedet, elviszi mindegyikhez az üzenetet, a saját testedet felépítő víz kristályszerkezete is átrendeződik. Érezd, ahogy minden korty vízzel ez az üzenet erősödik benned, lüktet a sejtjeidben és végül te magad válsz azzá, amire a vizet programoztad. Ismételd meg ezt a nap folyamán minden alkalommal, amikor vizet iszol!"

Búcsúzóul egy filmajánló: "Louise L Hay: Éld az életedet!"

HozzászólásokKedves Colalight!

Jó kérdés!
Próbáld ki, és ha akarod számolj be arról, hogy hatott e a lényednek.:)

Ezt a gyakorlatot mindenkinek nagy szeretettel tudom ajánlani. Zseniális. Igaz, hogy "merülés" is egyben, de bátraké a cseresznye. Meg a víz. :)
Én kipróbáltam. Bejött. 10/10! :)Eléggé különös kérdés,

de szerinted ez más folyadékkal is működik? Én majdnem mindig gyógyteát iszom, és nálunk sajnos eléggé "aromás" a víz. A palackosat meg nem szeretem, egyrészt mert környezetszennyező (még akkor is ha szelektíven gyűjtöm, hiszen a feldolgozása is erőforrásokba kerül + a szállítás) másrészt azért elég félelmetes belegondolni, hogy az a víz a palackban van bezárva, kitudja mióta...Köszönöm !

Ma megint megpróbáltam , most elindult , megnézem ..
köszönöm a segítséget vagy is hogy foglakoztatok velem ,
és hogy miért nem indulhat el ..
kimásoltam pár napja akkor sem .. rákattintottam a linkre .. az oldal bejött és hogy hamarosan elindul írta , aztán jó sokat vártam semmi , csak fekete keret ,
a következő próbánál azt írta a keresett videó nem létezik ..
de ma megint hát nem igaz mondtam , másnak működik ..
aztán simán indult úgy ahogyan írtátok .
.na ez vagyok én .. mindenhova 2x 3x 4x megyek ..
Üdv.Tippem szerint nem az volt

Tippem szerint nem az volt szerencse gondja, hogy nem működött a link, hanem, hogy a linken található lejátszó nála nem működött.Luis L. Hay: Éld az életed linkje, él

csak ki kell akkor másolni, ha így hiába kattintasz rá.
Másold be a böngésződbe, és úgy megnyitja.Lehet nem mindenkinek játsza

Lehet nem mindenkinek játsza le, a videó fórumában írnak is róla páran, hogy nem működik. Nekem működött, ezért mertem linkelni.

Kedves Ritocska!
Te elkényeztetsz engem!:)De kipróbáltam a linket, és

De
kipróbáltam a linket, és nekem jól működött.Kedves Isti11 !

Köszönöm szépen , a felajánlást ..
nem élhetek vele mert nem igazán értek a számítógép kezeléshez ..
mentéshez .. stb..
de még egyszer köszönöm a lehetőséget ..
Üdv.Kedves Szerencse és

Kedves Szerencse és Mindenki!
Az Éld Az Életed ( magyar felirattal) nekem megvan a gépen, és ha kell szívesen elküldöm, csak mond meg hogyan tudom.Drága!

Én spec értettem, de azt köszöntem, hogy megosztottad, mert Emoto Masaru kísérletéről hallottam, olvastam, láttam és emiatt számomra ez nem egy "bejöhet" módszer, hanem a tényleg így van kategória, avagy zseniálisan alkalmazható programozó mankó. :) Puszillak újra (és újra és újra)! ;DKedves Zsul ! Köszönöm az

Kedves Zsul !

Köszönöm az írásodat ,
hiszem hogy sok minden van , létezik ami segíthet az embereknek ..
ez a technika is .. azt szolgálja ..
mindék csak eggyel többet .. de a lépcsősort egyesével..
a film ajánlóra visszatérve sajnos nem tudtam ott megnézni ..
van egy rövid rész a youtube .-n azt találtam

ha valakit érdekel és neki sem indult el ..itt megnézheti és rövid ízelítő ..
Üdv.Sziasztok!

Örülök, hogy tetszik, s bár írtam is az írásban, de még egyszer kihangsúlyoznám, hogy nem az "enyém" az ötlet, hanem egy nagyon kedves hölgyismerősömé. A neve Bata Zsuzsa, ha valakinek mond valamit ez a név.;-)Drága Zsűl!

Köszönet ezért kipróbálom. :) Boldog Nyuszit! Puszillak!Kedves Zsul!

Hálásan köszönöm ezt az írást neked! Bár azt érzem, elég tudatosan élem életem, ez még hiányzott! Éreztem, hogy valamit még meg kell találnom, és azt gondolom, most megtaláltam. Sok mindent indított el bennem, és megfogadom minden tanácsod! Köszönettel: Nikol